Οι BIG BALLZ - The Ultimate AC/DC Tribute Band θα είναι τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στο LAZY CLUB στα Βριλήσσια (Λ. Πεντέλης 1, Αττική Οδός Εξ.12), με τις σημαντικότερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος αλλά και με τραγούδια που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε live, πάντα με την αυθεντικότητα που διακρίνει μια από τις καλύτερες Tribute μπάντες που κυκλοφορούν. Αυθεντικό, δυνατό, πραγματικό ΡΟΚ αυτή τη Παρασκευή στο LAZY!
Λεπτομέρειες στα:
Κατι εχω κανονισει για Παρασκευη, αλλα αν γινεται να αλλαξει θα δωσω το παρων να δω τα παιδια για 2η φορα. Καταπληκτικη tribute μπαντα, με φωνη αλα Bon Scott… Πολυ ομοιοτητα με την φωνη του Bon, θα παθετε πλακα οσοι πατε…
και εγώ τους έχω δεί 3 φορές (την πρώτη στο lazy ,με την παρέα μου είχαμε κάνει ένα μικρό χαμό ) . Πολύ καλή tribute μπάντα και αλλάζουν συχνά το setlist .
Εγγυημένο πάρτυ.
Και να τονισουμε πως παιζουν και πολλες πιο ‘‘ξεχασμενες’’ κομματαρες απο τα αλμπουμ των AC/DC με Bon, που δεν παιζουν πολλες πιθανοτητες να ακουσεις απο τους AC/DC… Και εγω με την παρεα μου ειχαμε εκστασιαστει οταν τους ειδαμε. Οποιος το σκεφτεται να παει χωρις κανενα δισταγμο…