AC/DC Tribute Live @ Revenge of RocK - 13/01

Αυτή τη Πέμπτη 13-01-2011 ετοιμαστείτε για το πιο δυνατό κοκτέιλ της Rock! Οι Big Ballz ? the Ultimate AC/DC Tribute Band στο πρώτο LIVE για το νέο έτος, συναντούν το Revenge of Rock σε μια νύχτα γεμάτη από την αγαπημένη μας μουσική. Ωμό, σκληρό, μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό Rock με τις σημαντικότερες επιτυχίες του κορυφαίου συγκροτήματος, αλλά και τραγούδια που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live, πάντα με την αυθεντικότητα που διακρίνει μια από τις καλύτερες Tribute μπάντες που κυκλοφορούν. Όλα αυτά τη Πέμπτη 13-01-2011 στο θρυλικό Club Της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον αριθμό 34 λίγο μετά τις 23.00 (τηλέφωνο: 210883069).

Stergos Volas - Vocals.
Mike Kyriakidis - Lead Guitar.
Panos Gion - Rhythm Guitar.
Rich Melville - Bass Guitar.
Mark Cross - Drums.

Let there be ROCK ? All night long ? Take your REVENGE!!!

Λεπτομέρειες στα:

Myspace:

Facebook:

Ειναι και Revenge που ειναι κοντα και στεκι. Ειμαι ηδη εκει…

Τους έχω δει στο Lazy στο Χαλάνδρι και είναι πολύ καλοί, θα προσπαθήσω να πάω.

Εγώ τους είχα δει πρόπερσυ στο Bangie, έξω από τα Καλύβια (νομίζω έχει κλείσει τώρα το μαγαζί). Καλή φάση, έχουν καλό προγραμματάκι. Δεν ήξερα ότι είναι και ο Κρος τώρα στη μπάντα!

Εντελώς διαφορετική φάση απο το Bangie… άλλαξε η μπάντα κατά τα 2/5. :stuck_out_tongue:

αλλά οι Bon-Αngus-Cliff παραμένουν σταθεροί :lol:

το Soul Striper θα το ακούσουμε καμμιά φορά?

#-o XA XA XA!!! NAI NAI!!! Το ξέρω υπάρχει υπόσχεση και θα φάω ξύλο!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Κάτσε γιατί ο ένας είναι στο διάδρομο απογείωσης και έχει πάρει φόρα, μόλις σηκωθεί στον αέρα θα αρχίσουν κι αυτά!!! :lol:

TONIGHT \m/

κριμα που δεν θα μπορεσω να ερθω :frowning:

Χαμός χθές!!! Και ήταν ΚΑΙ Πέμπτη - δύσκολη μέρα!!! Φοβερό κοινό μπράβο!!! Κι άλλα τέτοια. Τα λέμε στο επόμενο live!!!

Rock On!!! :smiley:

Τα παιδια γαμησαν χθες, απλα και καθαρα. Γαματο setlist, ορεξη και καλη αποδοση απο ολους. Περασαμε τελεια, ευχομαι να τους ξαναδω συντομα. Οσοι δεν τους εχετε δει, μην χασετε την επομενη ευκαιρια, αμα σας αρεσουν οι AC/DC σαν εμενα το αρρωστακι, θα γουσταρετε. Hail και σε Wallace με φωναρα αλα Bon Scott που μιλησαμε. Συνεχιστε ετσι μαγκες, χτες ολος ο κοσμος χοροπηδαγε και τραγουδουσε σε ρυθμους AC/DC με μονιμο χαμογελο, αρα κανατε καλα την δουλεια σας.

Συμφωνω και επαυξανω στα παραπανω…

Το μονο που θα πω ειναι οτι χτες το βραδυ ειχα τρομερο κοιλοπονο και εφυγα στα καπακια μετα το live…Το θεμα ειναι οτι οσο επαιζαν τα παιδια και ακουγα AC DC ο πονος απλα δεν υπηρχε…Γιατρικο σου λεω…

Hail και απο μενα σε Wallace που γνωρισαμε και πραγματι η φωνη ειναι Bon Scott…Eιναι σαν τον Φιλιππινεζο των Journey που κλεινεις τα ματια και νομιζεις οτι ακους τον Perry…

Γενικα πολυ ωραια…Ελπιζουμε να τους ξαναδουμε συντομα…

βλεπω πως περασατε ωραια,κριμα που δεν μπορεσα να ερθω,δεν πειραζει ομως,maybe next time :slight_smile: