AC-DC vs Motorhead vs Ramones

Σε αυτό το θρεδ θα κοντραριστούν οι τρεις αυτές μπάντες. Κοινό: και οι τρεις δεν παίζουν πάνω από δύο-τριά ακόρντα σε ένα κομμάτι. Eπίσης θεωρούνται από εκατομύρια οπαδούς τους ως το καλύτερο που που μπορούσε να πάθει το ροκ ν ρολ. Διαφορές: έχουν να κάνουν με τις ταμπέλες θα λεγα: AC-DC για σκληροτράχηλους ροκάδες, Ramones αν προτιμάτε κάτι πιο πανκ ροκ, και Motorhead για κάτι πιο βαρύ και αλητηριο.

Εγώ προτιμώ Ramones γιατί έτσι.

Ειμαι αλητης. Συνεπως,

αλητεια και harley…μαζι σου

Το πολλ αποτελει τεραστια αδικια για τους κατα τα αλλα πολυ μεγαλους Motorhead κ Ramones. :slight_smile:

Motorhead- ιστορια μπυρα, μπαφος, αλητεια!!!

οχι αδικια στους ακεντεκε ειναι :stuck_out_tongue:

Δύσκολη απόφαση αλλά… ψηφίζω αλητήριους

MOTORHEAD ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
ο lemmy δε θα πεθανει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D

Παλουκοπολλ θα προκυψει τουτο…

AC/DC Angus ειναι ενας

AC/DC ούτε για αστείο, Ramones, ωραία τους έχουν “διασκευάσει” οι Panx Romana:p, οπότε Motorhead μιας και τους γουστάρω και περισσότερο.

Οι Ραμονες δεν μου κανουν κλικ, οι Motorhead ειναι μεγαλο respect αλλα ποτε δεν αγαπησα τον ηχο τους και οι AC/DC ειναι απο τις μεγαλες μου συμπαθειες/αγαπες.

Ramones γιατι μου αρέσουν ένα κλικ παραπάνω απο AC/DC και για να μην ξεφύγουν και απο τώρα σε ψήφους.

Και τον Lemmy τον γουστάρω και είναι μοναδικός, αλλα περισότερο σαν τύπο και όχι τόσο μουσικά. Όταν πίνει πάρα πολύ το παληκαρι, σίγουρα βλέπει τους Ramones να τζαμάρουν με τον Σκοτ εκεί που βρίσκονται…

Xμμ…Ramones : Δεν μου αρέσουν, Μοtorhead : Μου αρέσουν αλλά δεν τρελαίνομαι, AC/DC : Ψηφίζω!

Μοtorhead:καλος ο lemmy,αλλα μετα απο λίγη ωρα την βαριέσαι την φωνη του…Ramones:τους βαριεμαι…
Οποτε ψηφισα τους Θεους ΑC/DC!!!

Oi Μotorhead ολως τυχαιως εχουν διασκευασει και Ramones και AC/DC…Η ψηφος μου παει στο μεγαλυτερο rock n roll συγκροτημα ολων των εποχών…[SIZE=“6”] AC/DC[/SIZE]

μια μικρή διορθωση: δεν έχουν διακευάσει Ramones. Αλλά έχουν γράψει τραγούδι για τους Ramones! Συγκεκριμένα, το R.A.M.O.N.E.S που υπάρχει στον δίσκο 1916, έχει γραφτεί από τους Motorhead ως φόρος τιμής στους Ramones. Οι Ramones με την σειρά τους, το διασκεύασαν αργότερα και υπάρχει σε μία συλλογή με ακυκλοφόρητα κλπ! Έχει πλάκα: οι Ramones διασκεύασαν το R.A.M.O.N.E.S!

Thanx for the info Panos…:slight_smile:

ACDC… Γτ έτσι!!!

ac/dc γιατι ειναι κορυφαιοι,μοτορχεντ καλοι,ραμονες δεν εχω ακουσει

[SIZE=“7”]AC/DC[/SIZE]