Αν και δεν ειμαι φαν… Μαλλον το For Those About To rock
Κανένα :hippy:
Πολλά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα! Παρόλ’ αυτά τα πρώτα που μου ρθαν τώρα είναι You Shook Me All Night Long και Rocker. Είναι άπειρα όμως οσο σκέφτομαι θα ρχονται κι άλλα…
:lol2: :lol2: :eek:
YΓ Τον χιπι τι μας τον εβαλες?
touch too much
Όλα…!!
classic is classic : BACK IN BLACK!!!
edit: οχι οτι τα αλλα δεν ειναι κλασικα βεβαια…
Τι να διαλέξεις απο τόσα εκπληκτικά τραγούδια που εχουν βγάλει . Εγω εχω μεγαλώσει με τους AC / DC και φυσικά ακόμα και τώρα στα 42 μου τους ακούω συνέχεια φυσικά . Προτιμάω φωνητικά με BON SCOTT γιατί ειναι ενας και μοναδικός . Καλά που μας αξίωσε ο Θεός και τους ειδα live και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε στο εξωτερικο να τους δείτε .
Ήθελα να βάλω το “Hells Bells” αλλά κατά λάθος πάτησα το “Highway To Hell”.
#-o
Παλουκι να διαλεξω… Πολυαγαπημενη μπαντα με αμετρητες κλασσικες hard rock τραγουδαρες.:respect:
Top 5
- Highway To Hell
- Back In Black
- It’s A Long Way To The Top
- TNT
- For Those About To Rock
highway to hell
back in black
TNT
high voltage
thunderstuck
kai alla polla fysika:P
xD
Ωραια ψηφισε εσυ Hell’s Bells για να καλυφτει και o DarthVader…:lol:
εχω ενα κολλημα με το for those about to rock.ειδικα στα live αυτο το κομματι σκοτωνει με τα κανονια στη σκηνη.δεν θυμαμαι ποσες φορες το εχω δει στα dvd που εχω.εννοειται και το thunderstruck που ο angus βαζει φωτιες με το “ταυρακι”.
Η κιθάρα του Hells Bells…ασύγκριτο…
οσα ειπε στην αρχη ο crabsody οτι ειναι και στο πολλ ολα ειναι θεικα αλλα δεν ειπατε ενα απο τα κορυφαια τους
:bow2:[SIZE=“7”]ride on][/SIZE]
Απ τη λιστα ευκολα Hell’s Bells για μενα. Με το που ακουστουν οι καμπανες στο λαιβ, ο χρονος θα σταματησει πιστευω. Προσωπικο κολλημα το Squealer απο το Dirty Deeds με το κολληματικοτατο μπασακι.8)
Shook me all night long…
Hells bells κι από κοντά For those about to rock.
[SIZE=“4”]Τ.Ν.Τ.[/SIZE]
Whole Lotta Rosie και από πίσω Let There Be Rock.