Το καλύτερο τραγούδι των ac/dc

Thunderstruck και μετα Back in Black μαζι με Hells Bells

δυσκολη αποφαση,ψηφισα το αγαπημενο μου,hell bells!!

You shook me all night long ε και μετά κάνα Thunderstruck

Εγω πσηφιζω το χαιγουει του χελ

Sin City,Down Payment blues…Μηπως επιτρεπεται να ψηφισω ολο το δισκο “powerage”??? :lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι το boogie man…και το ballbreaker δισκαρα (τον θεωρω απο τους καλυτερους τους)… απο τα παραπανω αναφερομενα θεωρω το you shook me allnight long λιγο παραπανω αγαπημενο απο τα υπολοιπα…
ολοι στο ΟΑΚΑ

Riff raff! :razz:

Α! Και big balls γιατι ειμαστε και φαλλοκρατες!

Some balls are held for charity
And some for fancy dress
But when they’re held for pleasure
They’re the balls that I like best!

ΤΝΤ

Πώς και δεν υπάρχει στο poll? :-s

Να’τος ο σωστος ανθρωπος :smiley:

Εχει γουστο η Nimueh, πως να το κανουμε…8)

Πολλά αλλά…Hells Bells!

night prowler:p

Δεν θυμαμαι τι ψηφισα αλλα παροτι εχω πολλα αγαπημενα θα επιλεξω ενα τραγουδι τους που μεχρι τα μισα του ειναι ενα απλα καλο τραγουδι. Απο 'κει και περα σε κανει να ανατριχιαζεις, να θελεις να βαλεις να σπασουν τα ηχεια σου απο την ενταση, να τιναζεις το κεφαλι σου πισω λες και εφαγες κατραπακια και να κοιτας μετα το τελος του το βρακακι σου αμα ειναι στεγνο. Εγω μια φορα οταν οταν τους ειδα πριν απο λιγες μερες (βασικα ακομα περιεργο μου φαινεται :stuck_out_tongue: ) και αρχισαν να παιζουν τις πρωτες νοτες του, ειπα στους φιλους μου να προσεξουν να μην τους παρουν τα φλοκια μου.

Ναι ρε, για το For those about to rock μιλαω ρε γαμωτο.

χελσ μπελσ

Ξέχασες αυτό (αν δεν κάνω λάθος:)

Kicked in the teeth again
Sometimes you lose, sometimes you win
Ain’t this misery ever gonna end?
And I’ve been kicked in the teeth

ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΙΘΑΡΑ

Night prowler

Eχεις το The Jack και δεν εχεις το ΤΝΤ δεν υπαρχεις…ΤΝΤ

Touch Too Much…

Too much for my Body…Too much for my Brain…

Για προσωπικούς λόγους…Μου το είχε αφιερώσει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο…:oops:Βέβαια το ίδιο πρόσωπο μου είχε αφιερώσει και το Whole Lotta Rosie:lol:

Το riff raff θα μπορούσε να είναι άνετα. Βασικά το poll μου καίει τον εγκέφαλο :stuck_out_tongue:

Μου φαίνεται πρέπει να ενημερώσω λίγο τη λίστα

Σχεδον Ο Λ Α , αλλα αν επιλεξω μονο ενα θα πω το Back In Black, απο οταν το πρωτοακουσα με ‘‘στοιχειωσε’’ για [SIZE=“4”]ΠΑΝΤΑ[/SIZE][SIZE=“4”]8OΤο εννοω… [/SIZE]Αυτο το ριφ… :bow::bow::bow::band:Το εχω και ξυπνητηρι…