Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

Θα γίνει χαμός στο λαιβ.Εχουνε και τέλειο σετλίστ.:stuck_out_tongue:

Πήρα κ γω το χαρτάκι. Νο 863.

Να επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά για όσουν δεν ξέρουν ότι τα εισητήρια πωλούνται στην ticket services και όχι στην ticket house. Το μαγαζί είναι απέναντι στη στοά Πεσματζόγλου.

Άντε, ζυγώνει σιγά σιγά.

και στα metropolis κ public εχει

και εμενα μου φαινεται παραξενο που ξεκιναει 19:30 το live,αλλα πιστευω ειναι καλυτερα οπως ειπατε και παραπανω για να προλαβουμε μετρο

Οκ, πέφτει νομίζω Κυριακή η συναυλία και είναι περίεργη μέρα, καθώς ακολουθεί η πρώτη εργάσιμη της βδομάδας. Αλλά αν έχεις δει δυο μπαντάρες το προηγούμενο βράδυ, τι να σου κάνει το πρωινό ξύπνημα της Δευτέρας? Στα τέτοια σου όλα! :metal:

οντως εγω δεν σκεφτηκα καν πριν αγορασω το εισιτηριο,το πως θα ξυπνησω την επομενη μερα,αφου προκειται να γινει χαμος

Στη βιογραφία του συγκτοτήματος στο wikipedia διαβάζω τώρα το εξής:

“On June 13, 2010 Accept opened for AC/DC at a concert in Stuttgart, Germany”.

Τι έζησαν εκεί πέρα οι άνθρωποι ρε…:vibrate::blow::vibrate::blow::vibrate::blow:

τελευταια στιγμη παιζει να βρω εισιτηριο??

αμα λες να παρεις στην πορτα θα χρεωθεις 5 ευρω παραπανω,τωρα αν θα βρεις δεν ξερω

Απ’ ότι μου είπε ένας φίλος που πήγε το Σάββατο εκεί που πουλούσαν τα εισιτήρια πάντως και μου είπαν ότι με τον ρυθμό που πάει, θα ξεπουλήσουν σε λίγες μέρες, οπότε καλό είναι όποτε έχεις τα χρήματα να πας… Εγώ το πήρα νωρίς νωρίς και καθάρισα!!!

α καταλαβα στριμωγμενοι θα ειμαστε … και αυτοιι στο gagarin βρηκαν να τους βαλουν εδω ηταν headliners στα sonisphere ρουμανιας και τουρκιας και εμεις τους εχουμε σε ενα χωρο μονο 1000+ ατομων…

…θα λιώσειν το Gagarin…

He is a midnight mover
coming in the night going with the light…

τοσοι που θα μαστε βλεπω να γκρεμιζεται και να πεφτει πανω μας…

…ας ακουστούν οι πρώτες νότες του Metal Heart…

Τα ρα ραραρα, τα τα ρα ρα ραραραρα!!! Χαχαχαχαχαχαν :slight_smile:

…χαχα… σωστός!!! της πόπης θα γίνει…

set list, antwerp,

1.Teutonic Terror
2.Bucket Full of Hate
3.Starlight
4.Love Child
5.Breaker
6.New World Comin’
7.Restless and Wild
8.Son of a Bitch
9.Slaves to Metal
10.Metal Heart
11.Neon Nights
12.Bulletproof
13.Losers and Winners
14.Aiming High
15.Princess of the Dawn
16.Up to the Limit
17.No Shelter
18.Burning
Encore:
19.Fast as a Shark
20.Pandemic
21.Balls to the Wall

αυτά είναι…:slight_smile:

Πολλά κομματάκια βλέπω… ω ρε τι θα γίνει…

Μια χαρά το setlist! Δεν το βλέπω καλά το Gagarin.

ω ρε φιλε!!!αυτα ειναι!!!

Εεεεεε που είναι το [SPOILER]The Abyss??[/SPOILER] Σε άλλα setlist ήταν μέσα !!! :slight_smile: