Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

Δεν βλεπω Midnight Mover και ανησυχω!

ε δεν μπορουν να τα βαλουν και ολα…κανονικα ολη την δισκογραφια πρεπει να παιξουν αλλα τελος πιατων…

Αρε τυχερακιδες…Θα δειτε και Accept. Οτι και να παιξουν καλα θα ειναι.

Το παραξενο ειναι οτι οσο και να γουσταρω αυτην την μουσικη δεν ειχα ποτε απτη επαφη με τους Accept. Ναι, εχω ακουσει πολλα κομματια τους, αρκετα απο αυτα ειναι πολυ αγαπημενα αλλα δισκο/κατι ολοκληρωμενο οχι ακομα. Και λεω καποια μερα εδω κοντα να παω να ψωνισω καποιον, εχω και καιρο να κανω μουσικες αγορες :slight_smile:

Υ.Σ. Ναι, κραχτε ελευθερα!

Δεν ειναι ντροπη ρε φιλε. Τι να πρωτοπαρεις δηλαδη…δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Και για καποιους λογους ολοι λιγο πολυ δεν εχουμε καποιο δισκο η ακομα και κανενα απο καποιο συγκροτημα που ακουμε. Δεν γινεται.

Εννοειται πως δεν ειναι ντροπη. Θεωρητικα ομως οι Accept ειναι απο τις κολωνες του χεβυ μεταλ και για αυτο το ολο ποστ. Ενηγουεη, μικρη σημασια εχουν ολα αυτα, θα ερθουν, θα τα σπασουν, θα ειμαστε ολοι Restless And Wild απο κατω και θα νιωσουμε!

Οφφ τοπικ τελος!

Ντροπή θα ήταν να το έπαιζες ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από τους ACCEPT ενώ πιθανώς δεν τα γνωρίζεις, όχι να παραδέχεσαι κάτι.
FAST AS A SHAAARRRRKKKKK

σωστα!

γιατι Γκαγκαριν ρε γμτ… σαρεδολοποιηση στο μεγιστο θα γινει εκει μεσα… ενα δραμα θα ειναι… ντροπη

δεν ειναι τα λεφτα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα εχω αδεια τοτε… τι να το κανω το εισιτηριο αν ειμαι σκοπια στον εβρο ???:wink:

αφού δεν υπάρχουν άλλοι μεγαλύτεροι χώροι, ώστε να είναι οικονομικά βιώσιμη η συναυλία…

εγω πιστευω οτι το gagarin ειναι γενικα καλος χωρος για συναυλιες απλα ειναι μικρος για accept

Και το Fuzz να ήταν πάλι μικρό είναι γι αυτό το συγκρότημα.

να θυμίσω ότι η πρώτη εμφάνιση τους στην Ελλάδα το Μάιο του 1993 έγινε σε δύο συνεχόμενες βραδυές στο Ρόδον. Πήγα και στις 2, μόνο η δεύτερη ήταν sold out…

Άρα λοιπόν το gagarin μάλλον καλό είναι, όσο αφορά πάντα τη χωρητικότητα…

θα δειξει αν ειναι καλο η οχι :stuck_out_tongue:

το Fuzz επρεπε να εκλειναν που ειναι μιαμιση φορα το Γκακαριν να υπηρχε μια λιγη ανεση

δεν ειμαστε ζωα, ειδικα με τις τιμες που πληρωνουμε…

Σαββατο παω για τικετ μαλλον. Δεν εχει ακουστει τιποτα περι sold out, ετσι?

εγω προτιμω gagarin κ ας ειναι λιγο πιο μικρο γιατι το fuzz εχει μηδενικο εξαερισμο…

εμενα γενικα μαρεσει πιο πολυ το gagarin απο το fuzz σαν χωρος…

841 and waitin’.