Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

Γενικως ναι, αλλα στους Rotting Christ που ηταν sold out παραδοξως αναπνεαμε κανονικα. Ισως κατι να διορθωσανε. Ελπιζω.

Παντως και γω προτιμω γενικα Gagarin. Θυμιζει πιο πολυ Ροδον!!:roll:

εχουμε κανα σετλιστ?

Αυτό ακριβώς

όσο πιο μεγάλο το μαγαζί, τόσο πιο μεγάλο το ενοίκιο… όσο πιο μεγάλο το ενοίκιο, τόσο πιο ακριβό το εισιτήριο…

Μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ακούσει. Τα ενοίκια δεν είναι αναλογικά. Μεγαλύτερο μαγαζί = περισσότερα εισητήρια = μικρότερο εισητήριο σε κόστος.

οντως δλδ και γιατι οι Roxette που παιζουν μαλακασα εχουν την ιδια τιμη με Accept που παιζουν gagarin?

Η τιμή εξαρτάτε από το κασέ του συγκροτήματος, αλλά και από το πόσα εισητήρια περιμένει να δώσει ο διοργανωτής. Κάτι μου λέει ότι οι Roxette είναι ακριβότεροι από τους Accept και ότι η didi δεν περιμένει και πολύ κόσμο.

νομιζω εχει και 35αρια και 40αρια για roxette μπορει να κανω λαθος βαριεμαι να το κοιταξω…απλα θελω να πω οτι και ας ειναι λιγο ακριβοτεροι οι roxette,ενω παιζουν μαλακασα

Βασικά, το γκρουπ ζητάει ένα στανταρ ποσό. Τώρα αν θα παίξουν σε μικρό ή μεγάλο χώρο, είναι ζήτημα του πόσο κόσμο περιμένει ο διοργανωτής. Αν κλείσει μεγαλύτερο χώρο, πρέπει ο παραπάνω κόσμος να είναι αρκετός ώστε να ισοσκελίσει το μεγαλύτερο ενοίκιο. Οπότε κάποιοι πάνε συντηρητικά με το Gagarin και κάποιοι πιο δυναμικά με το Fuzz και ρισκάρουν.
όπως και να έχει όμως, νομίζω ότι το Gagarin είναι σαφώς καλύτερος χώρος από το Fuzz παρότι παίρνει λιγότερο κόσμο.

νομιζω οτι δεν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα στην χωρητικοτητα?

σετ λιστ, Barcelona:

1.Teutonic Terror
2.Bucket Full of Hate
3.Starlight
4.Love Child
5.Breaker
6.New World Comin’
7.Restless and Wild
8.Son of a Bitch
9.Ahead of the Pack
10.Metal Heart
11.Neon Nights
12.Bulletproof
13.Guitar, Bass & Drums solo
14.Losers and Winners
15.Aiming High
16.Princess of the Dawn
17.Bass & Drums solo
18.Up To The Limit
19.No Shelter
20.Burning
Encore:
21.Fast as a Shark
22.Pandemic
23.Balls to the Wall

πω πω΄γουστάρω τρελλά…!!!

[SPOILER]

πω αυτα ειναι!!!αν και ενα shades of death δεν με χαλαγε να επαιζαν…μακαρι!:papas::papas::papas:

Spain was amazing…now we are in Switzerland…tomorrow night for the first time ever: Restless & Wild - entire album performed live

δειτε και μονοι σας! http://twitter.com/accepttheband

Πω ρε δεν ξέρεις τι να πρωτοακούσεις μ’ αυτή τη μπάντα.

Μια ταπεινή προσωπική προτίμηση: να βάλουν μέσα Abyss και Midnight Mover :stuck_out_tongue:

Όχι ότι με χαλάει και το παραπάνω setlist δηλαδή…Άντε, θα περάσουν και αυτές οι μέρες, δε θα περάσουν?

μακαρι να επαιζαν και ολοκληρο το Balls to the wall στην Ελλαδα+φυσικα και αλλες επιτυχιες :smiley:

το setlist ειναι επικοοο…
μακαρι να γινει και εδω καμια εκπληξη και να ακουσουμε ολο το restless…
και εγω ο μαλακας δεν εχω βγαλει ακομα εισιτηριοοοο…#-o

ναι, set list ονειρικό, αλλά τι να πρωτοπαίξουν… Ας βάλουν μέσα και το Midnight Mover…

Γαμώ τα setlist… Καλύτερα που δεν παίζουν και κάποιο άλμπουμ τους ολόκληρο. Έχει γίνει μόδα και το κάνει μέχρι και η κουτσή Μαρία

Γενικά συμφωνώ. Από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε να τους δούμε χρόνια, καλό είναι το setlist να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό γίνεται από το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας. Κομματάρες υπάρχουν σε πολλούς δίσκους των Accept, οπότε καλό είναι να μην αδικηθούν.

δεν με νοιαζει το setlist δεν με νοιαζει τιποτα, πηρα εισητηριακι,
ερχονται Acceptttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt και μου αρκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!