Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

παντως θα συμφωνησω οτι ενα Midnight Mover το θελει…γενικα Setlistaaaaraa!

επιτελους σημερα τσιμπησα ticket απο metropolis…
νουμερο 968…:slight_smile:

:expressionless: :expressionless:

Λογικα πανε με την σειρα. Και δεδομενου οτι Σαββατο μεσημερακι πηρα το 841 μου κανει εντυπωση που εφυγα τοσα σε τοσο λιγες μερες!

Μήπως δεν πάνε ακριβώς με σειρά, αλλά εξαρτάται και από το μέρος που το αγοράζεις??
Π.χ. εγώ πριν 2 βδομάδες περίπου το πήρα από την ticketservices με νούμερο 862…
Και νομίζω είναι και το Public στο κόλπο… :-k

Ναι ρε, μην ασχολείστε με τους αριθμούς των εισιτηρίων σας. Δε βγαίνουν συμπεράσματα από κει.

υπαρχουνε ακομα εισιτηρια?

ναι φιλε υπαρχουν…

παντως λετε να παει για Sold out?

ναι ναι… ανετα θα παει sold out πιστευω… το θεμα ειναι το ποτε θα παει, μπορει σε μια βδομαδα ξερω γω μπορει κ τελευταια μερα!

καλη φαση αρκει να μην ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον…

ε αν δεν βαλουν μεσα παραπανισια ατομα η οσους ειναι χωρις εισητηριο πιστευω οκ θα ειμαστε…

Ναι ρε παιδιά… Δεν μπορούν να τυπώσουν παραπάνω εισιτήρια από όσους χωράει το Gagarin. Δεν νομίζω ότι είναι πια τόοοοσο λαμόγια

δεν συμβαίνει πρώτη φορά… υπενθυμίζω τις συνθήκες σε σολντ άουτ βραδιές όπως Saxon και Bolt Thrower που παρακολουθούσαμε το λάηβ από το νταχάου…

αυτο με τους bolt thrower το θυμαμαι…

ειδικά στους Saxon υπήρχε κόσμος που απλά δεν μπήκε ποτέ μέσα να δει τη συναυλία επειδή δεν χώραγε και ας είχε εισιτήριο. προσωπικά τους “είδα” από το πεζοδρόμιο…

Θυμάστε μήπως πάντως τους ICED EARTH στη συναυλία που βιντεοσκόπησαν; Ή τους SEPULTURA στην πρώτη τους εμφάνιση;;; Χαχαχαχχα:D
Ρε τι τραβάμε… Λογικά όμως όλα θα πάνε καλά. Πόσοι παραπάνω να θέλουν να πάνε στους ACCEPT; Αν περίμεναν περισσότερο κόσμο θα την έκαναν στο Fuzz

τα sold out του φαζ είναι ακόμα πιό άθλια

φαντασου! :stuck_out_tongue:

Γενικα το να βγαζουν παραπανω εισιτηρια ειναι αθλιο και οι συνθηκες καποιες φορες καθε αλλο παρα ανθρωπινες ειναι. Ελληναρες κλασικοι…

ειναι θεμα πως δεν εχουμε λιγο πιο μεγαλους χορους και οι μαλακες αναγκαζονται να βγαλουν παραπανω εισητηρια για να κερδισουν περισσοτερα χρηματα…αλλα πως να το κανουμε δεν γινεται αυτο…γιατι δεν μπορουν να το καταλαβουν…?