Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

επαιξαν και midnight mover αυτα ειναι :slight_smile:

…καλά ήτανε

Super Party!

να μας ξαναρθουν συντομα :slight_smile:

Και λιγα λες!!! Περασαμε απιστευτα(και η μπαντα!!Δεν ηταν λιγες οι φορες που ο Tornillo ελεγε στον Wolf και στον Peter “its wild,they’re crazy” και αλλα τετοια!) Παρα πολυ καλο setlist,δεν βρισκω τι αλλο θα μπορουσε να ζητησει κανεις.Οσο για τον ηχο επειδη ημουν μπροστα δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη αποψη.Σιγουρα τα φωνητικα καπου χανοντουσαν αλλα ειπαμε,αυτο μπροστα δεν ξερω για τους υπολοιπους.Τσιμπησαμε και πενούλα απο Wolf!!! Πειτε και καμμια γνωμη για Innerwish…εμενα μου αρεσαν πολυ,ωραια δυνατα τραγουδια,πολυ καλο support ταιριαζαν στην ολη φαση και ωραιοι πανω στην σκηνη.

Πάντως απίθανες οι εκτελέσεις των Princess of the Dawn και Neon Nights.

Wolf Hoffman η μόνη αλήθεια στο γερμανικό μέταλ. Τέλος.

Πες τα ρε φιλε!! Ποιος Weikath και αηδιες,ο τυπος εσπειρε σημερα!!! Ρυθμικα,σολα τα παντα ολα και ολα αυτα στο 1 μετρο απο μενα!!!

Λολ, ποιός και πότε είπε για Weikath.

Τιποτα αστο,μια συζητηση ειχα με κατι φιλους περι ‘‘κιθαριστων’’ γερμανικου ηχου και σχολης και αναφερθηκε το ονομα του ως ενας απο τους κορυφαιους,εκει πήγαινε αυτο που ειπα.:lol:

Απίστευτη εμπειρία, τι να πω…τα σπάσανε. Ο Μαρκ απέδειξε ότι έχει καλύψει επάξια τη θέση του ξανθού. Νομίζω από το σετλιστ δεν πρέπει να έχει μείνει κανείς δυσαρεστημένος. Παίξανε και Midnight Mover που έλειπε από τις αμέσως προηγούμενες συναυλίες και ότι θέλει ο καλός ο κόσμος.
Θετικό σημείο για μένα ότι τα κομμάτια διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο χωρίς διακοπές, right in our faces. Έτσι θα ήταν κ η συναυλία των Helloween αν δεν την τραβούσαν υπερβολικά σε δύο κομμάτια στο τέλος.

Οι Innerwish σταθερή αξία, δίκαια βρίσκονται στη θέση που είναι σήμερα. Μου άρεσε που έκαναν αναφορά στο θάνατο του Γιώργου του Ροδόπουλου, έδειξαν ότι δεν ξεχνάνε και ότι έουν ευαισθησία στο θέμα αυτό.

Μια μικρή γκρίνια: το meet n greet τελικά πότε έγινε? Εγώ άργησα βέβαια να πάω, αλλά ειπώθηκε ότι έγινε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και μπήκανε και άσχετοι μέσα. Μάλλον για τον π****σο στο σημείο αυτό οι διοργανωτές.

Μια τελική παρατήρηση: φέρτε τους στο Sonisphere και αφήστε Snipknot και μαλακίες.
100% μεταλ.

Απλά τί να πω, να λέγανε Kai, θα λεγα πάει στο διάολο!

Καληνύχτα παιδάκια. Watch the damned, God bless ya. \m/

η συναυλία στάθηκε στο ύψος της δισκάρας, μια χαρά περάσαμε…

…όμως ήταν κρίμα που δεν κόψανε ακόμη 100 εισιτήρια ώστε να γεμίσει το μικρό κενό στις τουαλέτες ή το πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το κλαμπ ([I]όταν άνοιγε η εσωτερική πόρτα θα μπορούσαν να δουν το κεφάλι του ψηλού, ο Tornillo δεν υπήρχε ούτε για κάποιους που ήταν πιο μέσα[/I])

Bασικα ο,τι κ να πουμε ειναι λιγο.Εξαιρετικοι.Χορταστικο σετλιστ(ελεος πια με οσους με το ζορι γεμιζουν 90λεπτο) κ τελεια αποδοση.Mark Tornillo respect8)

Ως προς τον ηχο,ημουν μπροστα κ ηταν αρκετα καλος,σιγουρα πολυ καλος για τα δεδομενα του gagarin.Bεβαια τωρα τα αυτια μου βουιζουν:p

Όπως τα λες είναι. Κατά τ’ άλλα τους πείραξε που κάποιοι τραβούσαν βίντεο με καμερούλες.
Κανονικά ακόμα και σε sold out συναυλίες θα έπρεπε να μπορείς να πηγαίνεις στο μπαρ χαλαρά και να έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις θέσεις με κάποια σχετική άνεση. Και είναι αδιανότητο ότι δεν ήπιαμε μπύρες σε τέτοια συναυλία, επειδή δεν στηθήκαμε από τις 7 δίπλα στο μπαρ, όπως και το ότι δεν έκανα τον κόπο να χωθώ μπροστά στα κομμάτια που γούσταρα από σεβασμό σε όσους θα έπρεπε να πατήσω για να το κάνω. Αν δεν τηρούνται τα αυτονόητα τότε η συναυλία πάει άκλαφτη ό,τι και να γίνεται στη σκηνή.
Την πλάγια έξοδο γιατί δεν την ανοίγουν ποτέ; Πρέπει όλοι να κάνουμε σλάλομ με το ζόρι ανάμεσα στην εξωτερική πόρτα και το δέντρο δίπλα της;

Κατά τ’ άλλα οι Accept απλά έδειξαν πως παίζεται το heavy metal.

Η καπακωτή τριάδα Losers And Winners - Aiming High - Princess Of The Dawn πήρε κεφάλια

Το Midnight Mover τα πήρε όλα κι έφυγε μόνο του

Respect στους Accept

Φανταστική συναυλία:!:
Η καλύτερη που έχω πάει, μετά τους Draconian (προσωπικό κόλλημα ντε!:p).
Ο ήχος ήταν πολύ καλός, ακουγόταν πολύ καθαρά (ενώ για πρώτη φορά έβλεπα τόσο καλά τη σκηνή!8)). Οι Accept τα έδωσαν όλα και φάνηκε ότι το κατευχαριστήθηκαν με τη ψυχή τους! Το σετλιστ ήταν πάρα πολύ καλό, όλα τα τραγούδια ήσαν ένα και ένα! Εγώ, προσωπικά, παρ’όλο που δεν γνώριζα όλα τα τραγούδια τους ή τα είχα ακουσει μία φορά και δεν τους είχα δώσει την πρέπουσα προσοχή, τα κατευχαριστήθηκα όλα! Δεν βαρέθηκα ούτε - μισό - λεπτό! Όλη την ώρα πήγαινα πέρα δώθε το κεφάλι…
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, που είχα την τύχη να απολαύσω από κοντά ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της χέβυ μέταλ σκηνής! Ευελπιστώ ότι μετά από αυτή την αξέχαστη βραδιά - από άποψη απόδοσης των τραγουδιών, από άποψη ενέργειας πάνω στη σκηνή, από άποψη ήχου και κοινού…το είδα με πόση θέρμη ‘‘αγκάλιασε’’ τους Accept - να μας ξανάρθουν!
Δεν βρίσκω κανένα απολύτως ψεγάδι στην αποψινή βραδιά:!:

Τέλος …πήρα πένα και σετλιστ! γεεααα! 8):smiley:

[SPOILER]01. Teutonic Terror
02. Bucket Full of Hate
03. Starlight
04. Lovechild
05. Breaker
06. New World Coming
07. Restless
08. Son of a Bitch
09. Midnight Mover
10. Metal Heart
11. Neon Nights
12. Bulletproof
13. The Abyss
14. Losers&Winners
15. Aiming High
16. Princess
17. Up to the Limit
18. Burning
19. Fast as a Shark
20. Pandemic
21. Balls to the Wall
[/SPOILER]

Ξέχασα να προσθέσω…
Και οι Έλληνες Innerwish ήταν πάρα πολύ ωραίοι…
Παρ’όλο, που τους άκουγα πρώτη φορά, μου άρεσαν πολύ και τα τραγούδια τους και η απόδοση τους θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή…
Μου πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα και πιστεύω ότι μετά το αποψινό λάιβ θα τους ρίξω μια ματιά…αξίζουν την προσοχή όλων μας:!:
Μπράβο στα παιδιά για την ωραία βραδιά και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν το αξίζουν και με το παραπάνω:!:

2 ωρες ακαταπαυστο heavy metallllll!!! αυτα ειναι ρε πουστη μου!!! γαμω τα live αν και ημασταν σα σαρδελες εκει μεσα!!! και οντως ο Tornillo τιμισε με τον καλυτερο τροπο τα κλασσικα κομματια…
παντα τετοια!!!

τι να λεμε τώρα… Διδαξαν σε νεοτερους τι εστι metal, μας διέλυσαν με τα απανωτα αθάνατα τραγούδια τους. Στο metal heart νόμιζα οτι θα πέσει το gagarin, στο midnight mover ζουρλαθηκα από τη χαρά μου που το άκουγα επιτέλους live.
Αλλά και με τα νεα τραγουδια από το bllod of the nations έγινε χαμός…

Hoffman = εκπληκτικός κοθαρίστας… τρελλό respect…

χαλαρά τους ξαναέβλεπα σύντομα…

Σούπερ το λάιβ. Οι Accept δεν μας έκαναν και τίποτε χάρες, αλλά ούτε μας λυπήθηκαν κιόλας. Ήρθαν, έκαναν αυτό που είχαν προγραμματίσει, και το έκαναν άψογα. Πραγματικά δεν προλάβαινες να πάρεις ανάσα. Ασταμάτητη ενέργεια, πολυ καλές εκτελέσεις. Το κυριότερο για μένα: όλα τα τραγούδια, εικοσιπενταετίας ή περσινά, ακούγονταν το ίδιο απίστευτα φρέσκα. Γι’ αυτό τη μουσική που αγαπήσαμε πριν από ΤΟΟΣΟ :oops: καιρό δε θα τη βαρεθούμε ποτέ: γιατί στέκει διαχρονικά και μας εμπνέει όσα χρόνια κι αν περάσουν, και με δίσκους σαν τον τελευταίο των Accept κοιτάμε και προς το μέλλον και όχι μόνο προς τα πίσω.

Ο ήχος πολύ καλός. Προπάντων καθαρός, αν και όντως τα φωνητικά θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο πάνω.

Οι Innerwish σταθερή αξία πλέον. Ο ήχος χάλια στην αρχή, έφτιαξε από το Sirens και μετά. Ο Αλεξανδρόπουλος πρέπει να ζητήσει από τον Τορνίλο να του συστήσει κάνα γυμναστήριο. :stuck_out_tongue:

ακόμα δεν μπορω να συνελθω από το χτεσινό φοβερο live… Ειμαι γραφείο και πότε τραγουδάω το teutonic terror πότε το midnight mover…

αυτό είναι το metal!

:lol::lol:
κ εγω το ιδιο!!!