Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

parask 77, thanks!

αμα τους εφερναν και σε κανα φεστιβαλ το καλοκαρι θα πορωνομουν ακομα πιο αγρια τωρα μετα το live στο Gagarin!!!αλλα που τετοια τυχη στο Ελλαντα ντεν ζουμε? :frowning:

Ακόμα και οι Τούρκοι τους είδαν πέρυσι στο δικό τους Sonisphere…:frowning:

ναι και οι Ρουμανοι,ως headliners μαλιστα πανω απο Manowar!

Μετα απο ενα πολυ δυσκολο διημερο και μια περιοδο γενικα οχι και απο τις καλυτερες μου, το συγκεκριμενο live μ’εκανε να περασω πραγματικα πολυ καλα και να συνεχισω δυνατα.

Many thanks ACCEPT!! :drunk::metal:

PS: Ειδα τωρα τα βιντεακια που εχουνε ανεβει απο τη βραδια και… \m/

Σε φεστιβαλ θα επαιζαν λιγότερο και δε θα το ευχαριστιομασταν όπως στο gagarin.

Φυσικά μακάρι να τους ξαναφέρουν σύντομα και όπου και να είναι, Accept είναι αυτοί κ μας το έδειξαν περίτρανα…

εβλεπα τα 5 βιντεο που εχει στο blabbermouth και έμεινα με την φωνή…ακούγεται πολύ καλά ο Tornillo.!!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=154018

*με έχει φάει η ζήλια :?

nai rε εννοειται οτι καλυτερα που τους ειδαμε στο Gagarin,απλα λεω μακαρι να τους εφερναν στα καπακια το καλοκαιρι εστω και σε πλαισια ενος φεστιβαλ…:wink:

μακάρι, μακάρι…

Ρε πουστη ετσι και ξανασφυριξεις στο αυτι μου την γ*****ς :lol:

Είναι το βίντεό μου από το Metal Heart. Αξέχαστες στιγμές που ελπίζω να τις ξαναζήσουμε. :metal:

:–:--:–:--:har:

εχουν περασει 2 μηνες και ειναι λιγο ακυρο το ξερω αλλα ετυχε να δω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=lYia9ib9Mo8 το βιντεακι και θυμηθηκα τη κουβεντα που ειχαμε κανει περι UDO & Tornillo… τσεκαρετε στο 1.03 - 2.35 και γενικως την ολη αποδοση του κομματιου και μετανοειται για τα λογια που ειπατε για τον κοντουλη!!! :stuck_out_tongue:

…χμ και εγω ακουγα χτες το blood of the nations… τρομερή συναυλία, μακάρι να τους βλέπαμε πάλι σύντομα…

ελπιζω να μην περιμενουμε πανω απο 2-3 χρονια,γιατι εδω μιλαμε για μπανταρα

δεν νομίζω να αργησουν τόσο πολύ πάλι, όχι ότι γνωρίζω κάτι, αλλά είναι πολύ “ζεστή” μπάντα και “πουλάνε” αυτή την εποχή…

Τι συναυλιάρα ήταν αυτή ρε παιδιά? Κακά τα ψέματα, ο Μαρκ έδωσε νέα πνοή και όρεξη στο συγκρότημα.

Αυτό το live συγκρίνεται μόνο με τους Saxon πριν λίγες μέρες που έκαναν και αυτοί κορυφαία εμφάνιση. Τι να πω, τα άτομα έπαιξαν 2 ώρες και 15 λεπτά και τα έσπασαν όλα, απίστευτη ενέργεια και όρεξη πάνω στη σκηνή.
Τελικά είναι συγκινητικό να βλέπεις πώς μερικά παλιά συγκροτήματα σέβονται τον κόσμο τους. Και πιστεύω ότι τα 30 ευρώ που δώσαμε να δούμε αυτές τις μπάντες τελικά ήταν πολύ λίγα σε σύγκριση με ότι πήραμε πίσω σε συναισθήματα και αναμνήσεις.

Πάντα τέτοια: μπάντες που να ιδρώνουν τη φανέλα και να σέβονται αυτό που κάνουν.

ετσι ακριβώς!!! να τα βλέπουν οι νεώτερες μπάντες που κάνουν αγγαρία παίζοντας 70-80 λεπτά…