Accept 13-2-2011 Athens - Gagarin 205

οπως ειπα το setlist δεν πηγαινε καλυτερο πια…ποσο καλυτερο θα μπορουσε να ειναι???εδω ειναι καλυτερο απο αλλα live κανανε στην περιοδεια αφου σε μερικα ελειπε το Midnight Mover!εδω παντως ηταν μεσα και τα γα***αν ολα!!!

Αν όντως άνοιξε η πλαϊνή πόρτα, εγώ δεν το είδα γιατί θα είχα φύγει ήδη (αν και έκατσα λίγο παραπάνω μετά το τέλος), οπότε το παίρνω πίσω. Θα πρεπει να γίνεται κάθε φορά πάντως, ειδικά σε sold out συναυλίες. Και όπως είπες τα sold out στην Ελλάδα σημαίνουν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι συνθήκες δεν είναι ανθρώπινες και αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει. Άμα δεν μπορείς να πάς στο μπαρ, στην τουαλέτα και να κινείσαι κάπως ανθρώπινα στο χώρο, σου χαλάει τη διασκέδαση που νομίζω ότι είναι και ο λόγος που πάμε σε συναυλίες.

Όσο για τις συγκρίσεις UDO - Tornillo, εφόσον ο Wolf ήθελε να βγάλει κι άλλο δίσκο με Accept κι ο UDO δεν ψηνόταν, τότε όλα καλά. Σε μια συνέντευξη που του είχα πάρει λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου δίσκου των Accept ήταν τελείως cool με το θέμα. Από τη στιγμή που δεν με νοιάζει, ας κάνουν ό,τι θέλουν, είπε. Εφόσον αυτοί είναι ευχαριστημένοι και η συναυλία ήταν μπόμπα, ποιος ο λόγος να τους συγκρίνουμε; Απλά άλλαξαν τα δεδομένα στη μπάντα, όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει όχι.

…midnight mover…
Accept, τι να λεμε τωρα…

Πω πω τι έχασα…#-o

Δείτε φωτογραφίες:

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2651&Itemid=40

Το κειμενο στο λινκ τα λεει ΟΛΑ!!! Συμφωνω απολυτα και σε οτι αφορα Udo-Mark.Ρε φουστη μου,μολις 2-3 δευτερολεπτα διακοπη αναμεσα στα κομματια…ανασα δεν παιρναμε:respect::metal:

Σε σχέση με το σέτλιστ πάντως, ναι ωραίο ήταν αλλά παραδεχτείτε ότι δε θα σας χάλαγε καθόλου ένα Fight it Back (από τα αγαπημένα μου Accept κομμάτια) ή ένα Head Over Heels αντί για Losers and Winners, μιλώντας για επιλογές από Balls to the Wall… ή κάνα Wrong is Right. Συγκριτικά παίξανε περισσότερα από το Breaker, ας πούμε.

[SPOILER]ΕΠΡΕΠΕ να γκρινιάξει τουλάχιστον ένας για το σέτλιστ, αλλιώς έρχεται η συντέλεια του κόσμου.[/SPOILER]

Πού την είδες μωρέ την απέχθεια;

Απλά ο κόσμος σήμερα προτιμά Tornillo από Udo, big fuckin deal.

δεν μπορουμε να τα χουμε ολα ο κοσμος γουσταρει το σετλιστ και τον Mark :stuck_out_tongue:

καταλαβαίνω όσους μιλάνε για τον udo ,άλλωστε και εγώ
τόσα χρόνια (και δεν είναι και λιγα) με udo τους έλιωνα τους accept ,
αλλά ο mark είναι πετυχημένη αλλάγη τραγουδιστή .

[SPOILER]φαντάζεστε να υπήρχαν τα forum και το internet
το 1980 ,όταν στις 19 φεβρουαριου πέθανε ο
τραγουδιστής των ac/dc και αυτοί τον αντικατέστησαν με
κάποιο brian johnsson ?[/SPOILER]

χαχαχα οντως οι ιδιες συζυτησεις θα γινονταν

πολυ καλο live - φοβερη αποδοση η μπαντα
γαμηστερο setlist - μεγαλη διαρκεια
ο tornillo μαρεσε πολυ ισως και περισσοτερο απο τον udo το 2005
γενικα κανενα παραπονο απο 1 live που ηταν party φαση…

μαρεσαν και οι innerwish με τους οποιους δεν ειχα ασχοληθει στο παρελθον…
γενικα απο τα καλυτερα ελληνικα support που εχω δει…

ειδα και αρκετους γνωστους…
επισης παραλιγο να μου σπασει τα μουτρα η μποτα του travolta οταν εκανε crowd surfing…επικη στιγμη οπως αναφερθηκε και πιο πριν…

οντως ο Travolta ηταν μορφη στο live :smiley:

Παίδες θα ήθελα να αναφερθώ στο πήξιμο του Γκαγκάριν από κόσμο για να καταλάβετε τι γινόταν. Λοιπόν, εγώ στο live ήμουν πίσω, όπως μπαίνει κανείς πολύ κοντά στο δεξιό μπαρ. Μαζί μου ήταν η ανιψούλα ενός φίλου μου, 14 ετών, ο οποίος παρακολουθούσε από τον εξώστη, και μια άλλη συμμαθήτρια της κοπέλας. Κάποια στιγμή, πριν αρχίσει το Up to the limit, το παιδί δεν αισθάνεται καλά και ταβλιάζεται κάτω. Με βοήθεια από τα γύρω άτομα (τα οποία και ευχαριστώ πολύ) σηκώνεται, την παίρνω και κρατώντας την πηγαίνουμε πρώτα στο μπαρ που μας έδωσαν νερά και μετά έξω, στο πεζοδρόμιο στη Λιοσίων. Λοιπόν, ακόμα και το φουαγιέ του Γκαγκάριν, μέχρι και έξω στην είσοδο ήταν τίγκα στον κόσμο και δυσκολευτήκαμε αρκετά να βγούμε. Ακόμα και με το που έμπαινε κανείς και έκανε λίγα μέτρα, έβρισκε μπροστά του τοίχος από άτομα.

Λοιπόν, πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι αν θέλουν να βγάλουν κάποια χρήματα παραπάνω δε σημαίνει ότι πρέπει να γεμίζουν και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο ενός χώρου με κόσμο, γιατί έτσι και γίνει καμιά στραβή καμιά μέρα χωρίς να το περιμένει κανείς, τότε θα τρέχουμε όλοι μας και δε θα προλαβαίνουμε. Έλεος!!!

Έλληνες διοργανωτές…τα ίδια σκατά πριν από 20 χρόνια, τα ίδια σκατά και σήμερα. Σόρυ για την γκρίνια, αλλά ήθελα να το πω για να ξεσκάσω λίγο.

ΥΓ1. Το παιδί τελικά μια χαρά, απλώς της ήρθε μια ζάλη από τον κόσμο και επειδή ήταν χωρίς φαϊ αρκετές ώρες.

ΥΓ2. Ρε παιδιά ο Τραβόλτα ποιός ήταν? Ένας μήπως που έκανε crowd surfing και είχαν ανοίξει τα πόδια του εντελώς σαν flying V?

Δεν είναι γκρίνια, τα αυτονόητα είναι.

κι αυτό είναι το heavy metal

Tα ειπατε ολα. Παρτυ, χεβυ μεταλ, σε μεγαλα κεφια η μπαντα, ενθουσιωδες το κοινο, σετλιστ που δεν σε αφηνε να παρεις ανασα. Αξιος αντικαταστατης ο Tornillo, Wolf μορφαρα και ολοι τους γενικα. Παντα τετοια, μεγαλη μπαντα :smiley:

Χαρηκα που ξαναειδα/μιλησα με Γρακχους και Sicada.

Α και ο Τραβολτα ηταν αυτος ο κοντομαλλης με μπλουζα Ανωριμοι-Πειναω Χαρακτηριστικα Πολυ Τουρ που εκανε κραουντ σερφινγκ στα μισα κομματια? :stuck_out_tongue:

άμα το ήξερα ότι θα βλέπατε και τραβόλτα θα ερχόμουν και εγώ :smiley:

ο travolta εχει μακρυ μαλλι δεν θυμαμαι το μπλουζακι που φοραγε…
παντως ειναι και 2 μετρα και αντε να περασει απο πανω σου :stuck_out_tongue:
και οχι δεν εκανε στα μισα κομματια…

Aυτο μετριαζει καπως την απωλεια. :frowning:

έτσι ακριβώς…!!!

στο site των accept κάνει λόγο για αναφορά τους στο twitter “Amazing show in Athens…” (δεν μπορω να μπω λόγω firewall, δείτε τι λέει και ενημερώστε μας…Please…:slight_smile:

Αυτά λένε:

[SPOILER]accepttheband
.Amazing show in Athens… just arrived in Sweden…let’s heat up this Country…tomorrow nite…
about 15 hours ago via web .R.I.P. Gary Moore…one of the best Guitarplayers ever…very sad
10:28 AM Feb 6th via web .amazing shows in Budapest and Krakow…better get your ticket…sell out everywhere…
6:57 AM Feb 5th via web .Geiselwind blew me away.amazing Crowd…tonite Stuttgart…SOLD OUT AGAIN…Let’s give 'em the Axe
3:48 PM Jan 30th via web .Back in Germany…Geiselwind tonite…can’t wait…
6:04 AM Jan 29th via web .Just finished playing the entire Restless & Wild Album live in Switzerland… felt like being in a Time Machine…very cool
4:16 PM Jan 25th via web .Spain was amazing…now we are in Switzerland…tomorrow night for the first time ever: Restless & Wild - entire album performed live
4:35 PM Jan 24th via web .Amazing Show tonite in Madrid…on our way to Bilbao…my head hurts…wonder why?
3:06 PM Jan 21st via web .Backstage in Madrid…just peeked outside…looks like an Armee of Metal Heads coming toward us…yeahhhhhhhhh
10:20 AM Jan 21st via web .Spent the day off in Madrid. What a City…amazing…met some fans in the streets…everybody is ready for tomorrow…Peter
12:10 PM Jan 20th via web .Just said hi to some fans I meet last night at the Paris Show. They took a plane and came all the way to Biaritz…Accept Fans Rule Peter[/SPOILER]