φιλε μου όπως λέει και ο Kip Winger “nothing lasts for ever, so they say, so sad…”
Βλέπουμε μπροστά, θα τους υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά έστω και με νέο τραγουδιστή, για τον οποίο οι κριτικές έως τώρα είναι καλές…
εγω προσωπικά ανυπομονώ…
φιλε μου όπως λέει και ο Kip Winger “nothing lasts for ever, so they say, so sad…”
Βλέπουμε μπροστά, θα τους υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά έστω και με νέο τραγουδιστή, για τον οποίο οι κριτικές έως τώρα είναι καλές…
εγω προσωπικά ανυπομονώ…
O udo βγαινει και σε ζωνακι; Εγω μονο σε τιραντες τον εχω :-k
Εχεις συνειδητοποιησει τι δισκος προεκυψε απο την ‘‘κωλοεπανενωση’’ ?
Ναι.
Πολυαναμενόμενο live που θα τιμηθεί δεόντως \m/ \m/ :D:D:D
μαθατε πότε θα βγουν τα ειστήρια?
ελπίζω να βγουν σύντομα οι τιμές για τα εισιτήρια.ώστε να κάνουμε τα κουμάντα μας και με τα άλλα λάιβς
αντε βα βγουν, να κάνουμε τα κουμάντα μας…
Ναι ρε σεις… σαν πολύ δεν το έχουν αργήσει?
λοιπον στο ticketservives.gr λεει το τικετ 35 ευρω προπωληση και 40 ευρω πορτα και συντομα θα ανακοινωθουν τα σημεια προπωλησης…ηλπιζα για κανα 30αρι αλλα τελος πιατων…γιατι τα πιατα τελειωσαν…αυτα
35 [-X
Δεν νομιζω ρε συ, ειναι too much. Περιμενουμε…
μακαρι ρε μαν αλλα ετσι ελεγε στο σαιτ μπορεις να τσεκαρεις.Ασ ελπισουμε οτι εχεις δικιο γιατι και εμενα μου φαινονται too much
Μη λέτε βλακείες. Για τους Accept μιλάμε, όχι για τον κάθε μαλάκα.
Πες τα ρε Μπαμπαμπούφ. 8)
Ρε ζωα, οι [B]ACCEPT[/B] ειναι… Εδω σκαγατε 80αρια για τους metallica… :–
[B]ΑCCEPT ACCEPT ACCEPT oι καλύτεροι![/B]
Ντάξει, δε ξέρω…αλλά δεν μου φαίνονται και τόοοοσα πολλά…σίγουρα είναι αρκετά, δεν είναι λίγα…αλλά κάπου τόσα δεν ‘‘σκάμε’’ και για τους άλλους κάθε φορά;;; και χίλιες φορές να τα δώσω γιαυτούς…παρά τα ίδια και τα ίδια (άσχετο)…Έχουν βγάλει και ωραίο σιντί! Θα είμαστε εκεί!:!:
Μια χαρά τιμή είναι τα 35 ευρώ!! Μην τρελαθούμε… εδώ είχαν 35 και 40 ευρώ κάτι placebo και james… Για τους ACCEPT είναι πολλά??
Εκεί θα είμαστε και τα σπάσουμε όλα!!
Ακριβώς αυτό! Ο καθένας βέβαια έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του! Όπως κάποιος που ακούει αυτά τα συγκροτήματα πληρώνει 40άρια και λέει καλά είναι…έτσι και κάποιος που ακούει αυτό το συγκρότημα θα τα δώσει! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης! Οι Accept είναι τέλειοι και μετρούν χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του χέβυ μέταλ! Και εννοείται θα τα σπάσουμε όοολα!
35 είναι πολύ καλά, έχουμε δει και χειρότερα. και στην τελική θα (ξανα)δούμε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του metal…
εμένα πιο πολύ με εκνευρίζουν τα 23 ευρώ που κοστίζει το cd παρα τα 35 του live…αν δεν παίζει κάτι εκείνο το καιρό λογικά θα τιμήσουμε (ελπίζοντας να πουλάνε τα cd φτηνότερα στο merch της μπάντας :?)