Accept - Accept

Yπερηφάνεια του Solingen της Δέξου καταγράφηκε τελικά το ντεμπούτο άλμπουμ στα τέλη του 1978. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί ως Αποδοχή άλμπουμ, αν και δεν ακούγεται σαν ένα. Μερικά Αποδεχτείτε παραδόσεις είχαν ήδη σχηματιστεί αυτή τη στιγμή. επιθέσεις κιθάρας είναι βάναυση, αλλά δεν είναι βάναυση, όπως ήταν γραφτό να γίνει. φωνητικά Udo Dirkschneider είναι δυσάρεστο, αλλά δεν είναι εκεί που το κλασικό ουρλιάζοντας ό, τι ήταν για το μέλλον άλμπουμ. Udo προσπαθεί να τραγουδήσει, τι προφανώς δεν μπορεί να κάνει. Δεν μπορείτε να καλέσετε αυτό το βρυχηθμό τραγούδι. Ακούγεται σαν ότι είναι άρρωστος.

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν αυτό το άλμπουμ και μερικοί άνθρωποι μισούν αυτό. Η έλλειψη της παραγωγής καθιστά αυτό το άλμπουμ ακούγεται κακή και το φως. Υποσχόμενη songwriting σώζει αυτό το σκατό. Υπάρχουν μερικά κλασικά υλικό εδώ που είναι ως επί το πλείστον ξεχαστεί. Δεν υπάρχουν τραγούδια όπως το “Balls To The Wall” ή “Fast ως καρχαρία” είναι που εμφανίζονται σε αυτό το άλμπουμ. Στην πραγματικότητα μόνο ένα τραγούδι εμφανίστηκε αργότερα άλμπουμ αφιέρωμα (Therion καλύπτεται “Seawinds”). Αυτό ήταν επίσης το τελευταίο άλμπουμ για να χαρακτηρίσει την αρχική ντράμερ Frank Friedrich, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει επαγγελματίας μουσικός.

Μετά από κάποιο θόρυβο του περιβάλλοντος, τις πρώτες κιθάρες εκραγεί στο ξεκίνημα της «Κυρίας Lou". Μετά έπαιξα το ρεκόρ για πρώτη φορά, αυτό ήταν το μόνο τραγούδι που θυμήθηκα. Έχει ένα καλό ρεφρέν και το τραγούδι μελωδίες. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε κάθε είδους σόλο, συνεχίστε να ψάχνετε, είναι εκεί. "Κουρασμένος από μένα» είναι ένα μέσο τραγούδι με καλές μελωδίες, αλλά πολύ συνηθισμένο να θυμόμαστε για καιρό. Αποδοχή είδε τον μπασίστα Peter Baltes να είναι ένα καλύτερο πρόσωπο για να τραγουδήσει μπαλάντες (Udo δεν μπορεί να τραγουδήσει, κραυγάζει). Έτσι, τραγουδά για το τρίτο κομμάτι, ένα απαλό μπαλάντα “Seawinds”, που αργότερα το μόνο τραγούδι που πρέπει να καλυφθεί σε ένα tribute album, με Therion.

Αδέξια που ονομάζεται "Πάρτε τον στην καρδιά μου» δεν είναι μια μπαλάντα, αν και έχει αυτό το όνομα του είδους. Είναι γρήγορο, ίσως πάρα πολύ γρήγορα για sniffly φωνητικά του Udo. Έχει επίσης πολύ ενοχλητικό χορωδία, και δεν υπάρχει τίποτα να είμαστε ευγνώμονες για απλά riff. Τέλος πάντων, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις στα φωνητικά του Udo, αποχρώσεις αυτού του είδους το τι τον έκανε ειδικό. Αλλά αυτό είναι ίσως η χειρότερη του άλμπουμ. "Ήχοι του πολέμου» αρχίζει να λειτουργεί αθόρυβα, η αύξηση του όγκου. Τραγούδι έχει ίσως την καλύτερη κιθάρα riff του άλμπουμ, σε συνδυασμό με σύνθλιψη φωνητικά και κραυγές Peter Baltes του. Ένα από τα καλύτερα τραγούδια του άλμπουμ.

“Ελευθερώστε μου τώρα” είναι γρήγορη και κιθάρα riff είναι έξυπνος, αλλά φωνητικά Udo δεν είναι ένα ωραίο πράγμα να ακούσουν. “Χαίρομαι να είναι μόνος” είναι μια μπαλάντα με γαμημένο πιασάρικο riff της κιθάρας. Υπάρχει αφθονία των σόλο πάρα πολύ. Η ιδέα του Udo τραγουδώντας υπέροχα μια μπαλάντα, είναι καταδικασμένη. Φανταστείτε Udo μέθη και στη συνέχεια τραγουδώντας καραόκε σε κάποιο βρώμικο μπαρ, αλλά με μια καλή ταινία στην πλάτη του. Αυτό είναι ακριβώς αυτό. Udo κραυγές τον δικό του τρόπο, εξοικονομώντας το υπόλοιπο του τραγουδιού. Ακόμα αυτό ένα καλό τραγούδι του άλμπουμ, κυρίως χάρη στη δική της κιθάρας riff και solos.

“Αυτό είναι το rock ‘n’ roll” έχει πραγματικά τίποτα να κάνει με τους απλούς και ως επί το πλείστον βαρετή rock ‘n’ roll μουσική από τη δεκαετία του πενήντα. Είναι γρήγορο, ευτυχισμένη και γεμάτη αλαζονεία, με γραμμή "hey μικρή γυναίκα Αποδοχή απόψε», η οποία μπορεί να γίνει δεκτό στην προκειμένη περίπτωση, επειδή αυτό είναι περισσότερο σαν μια απαίτηση σε αυτό το είδος της μουσικής. “Helldriver” είναι ισχυρό με αυτό είναι σύνθλιψη riff, πιστός στο όνομά του. Ένα highlight του άλμπουμ είναι επίσης η συντομότερη. Η κατάληξη κομμάτι "μαχητής του δρόμου» είναι πάρα πολύ όμοιο με το “Helldriver”, με τη δύναμη και βαρβαρότητα.

Αποδοχή του πρώτο είναι ένα δυναμικό ντεμπούτο. Κυρίως ολοκληρωμένος songwriting εξοικονομεί πολλά, αλλά υπάρχουν και κάποια κομμάτια που δεν θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει. Συνολικά υποσχόμενο ντεμπούτο, αν παρήχθησαν καλύτερα.