Τι είναι αυτά τα ντιντίδικα ρε;;; Flogging Molly kai άντε γεια
Ετσι ρε, αλητεία!
:bow2::bow2:=D>=D>
Τσίμπησα Και εγώ!Χαμός αύριοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Περιττό να ρωτήσω αν μείναν για Θεσ/νίκη έτσι;
Άντε να πάρουμε κι εμείς σειρά!
Μολις γυρισα…
[B]ΓΑ ΜΗ ΣΑ ΝΕ[/B]
2 ωρες γεματες,δεν εχω λογια…
Θεσσαλονικη σας ερχονται. Καλα να περασετε…
μα πήγα κάτω , πήγα επάνω ,ξανα-πήγα κάτω ,δεξιά , αριστερά .
τζίφος.
ο ήχος του fuzz κάνει τη συναυλιακή εμπειρία των Sodom-Kreator-Destruction (σε εκείνο το γιαπί-εργοτάξιο στη Θηβών) να φαντάζει υπέροχη.
Αντίο Fuzz :bye:
για τους Accept μην περιμένετε σχόλια .
Είναι οι [B][SIZE=“5”][B]ACCEPT ![/B][/SIZE][/B]
ειχα υποσχεθει να μην ξαναπατησω στο κωλομαγαζο και σημερα πηγα μονο και μονο επειδη ηταν οι accept. πλεον θα ξαναπαω μονο αμα ερθουν οι σαμπαθ και παιξουν εκει…
ελεος δηλαδη ακομα και το κουτουκι το seven sins καλυτερο ηχο εχει, καθε 5 λεπτα εκλεινα το ενα αυτι μπας και φυγει λιγη βαβουρα
ειπατε κατι??? 2 ωρες ατοφιου μεταλ, διδαξαν επαγγελματισμό και μουσική. Hoffman rules…
η συνεχεια αυριο…
Accept…Accept…Accept…
PS Παιδες απο σαλονικη ΜΗΝ τους χασετε…!!!
Ολοκαύτωμα. Μοίρασαν πόνο απλόχερα. Wolf μορφή. Στη δισολία του Fast As A Shark μου σηκώθηκε λίγο. Ήχος ψιλομέτριος. Βουίζουν τα αυτιά μου. Μου έλειψαν τα I’m A Rebel, Son Of A Bitch, Midnight Mover.
Ήταν βαρύ το ατσάλι σήμερα, πολύς πόνος για να τον αντέξουμε!!!
Άλλη μια πολυ καλή εμφάνιση και πολύ ωραία σολάκια και παιχνιδάκια από Wolf και Baltes.
Στα αρνητικά: ο κοιμησμένος κόσμος (καμία σχέση με τον περσυνό πανικό) και βέβαια ο ήχος. Επιτέλους, να κλείσει το γαμώκουτο. Μια ζωή An Club ρε!!!
θεση καγκελο μπροστα απο wolf.ηχος στους marauder καλος.μετα στους accept,λιγο στην αρχη σα να ηταν χαμηλα η φωνη,αλλα εφτιαξε. γενικα εμενα με ικανοποιησε απο θεμα ηχου το live.δε ξερω δεν ειχα προβλημα.ακουγα τα παντα και πολυ καλα.αποδοση μπαντας,ενταξη τι να λεμε.εδωσαν το 200%ειπαμε τιμιο live.τωρα κοσμος,ε μετριος.καποια μοσ πιτ.και 3-4 crowd surfing.σε καποια τραγουδια.γενικα παντος το gagarin ειναι τελικα πιο ‘‘εδρα’’.
Θα πω για τον ήχο γιατί τα πραγματα. Προχτές στον Jello ήταν άψογος γιατί πολύ απλά είχε δικό του τεχνικό. Μάλλον το παλικάρι στο Fuzz δε νιώθει και τόσο. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Για την μπάντα οκ θα συμφωνήσωμε τους πάνω. Αν και δεν είμαι φαν καλά πέρασα.
Στο merch τι τιμές έπαιζαν ?
ειχε πολυ πραμα.25e t shirt staligrand με την περιοδεια.καπελα 15e.ειχε αρκετα σχεδια σε t shirt.καποια ειχαν και 15e νομιζω.μπρελοκ για το λαιμο.που κρεμας κλειδια κτλ.ειχε.δε θυμαμαι αν ειχε περικαρπια.
mporei kapoios na dosei setlist.eyxaristo!
Πάρτυ; Πάρτυ κύριοι! Πρώτη φορά τους είδα, και η παρουσία του Udo δεν έλειψε στιγμή! Άξιος και με το παραπάνω ο κύριος Tornillo, και πολύ γέλιο σε κάποιες φάσεις (βλέπε κλείσιμο Breaker με μαζικό ποζάρισμα για Mr. Olympia) Wolf ΜΟΡΦΑΡΑ, και παρά τρίχα έχασα πένα γαμώτο. Metal Heart παροξυσμός. Neon Nights πραγματικά περίμενα φρενίτιδα στο κλείσιμο, απογοητεύτηκα. Τα καινούρια κομμάτια γαμάνε λάιβ(ίσως με εξαίρεση το Hellfire) και γενικά είναι έπη. Balls to the Wall επιτέλους, απωθημένο. Κρίμα που έπαιζαν μόνο αυτό και Losers and Winners από τον δίσκο, πραγματικά κρίμα.
[SPOILER]Δηλαδή σκέφτομαι, αν γαμήσανε τόσο τώρα, πώς παίζει να ήταν με τον Udo στα 80’s;[/SPOILER]
Αυτήν είχαμε αυτή βάλαμε κύριε, τι θέτε;
Παίξανε Twist of Fate???
Τσου. Το σέτλιστ από κάτω, το στάνταρ είναι.
[SPOILER]Hung, Drawn and Quartered
Hellfire
Restless and Wild
Losers and Winners
Stalingrad
Breaker
Bucket Full of Hate
Monsterman
Shadow Soldiers
Neon Nights
Bulletproof
Aiming High
Princess of the Dawn
Up to the Limit
No Shelter
Pandemic
Fast as a Shark
Encore:
Metal Heart
Teutonic Terror
Balls to the Wall [/SPOILER]
Το πόσες κομματάρες έχει μέσα και το πόσες ακόμα μένουν εκτός δείχνουν και το μέγεθος της μπάντας.
Τουλάχιστον έπαιξαν το κομμάτι με την πιο ανατατική γέφυρα στην ιστορία της ανθρωποτητας.
ειναι κριμα να μην απολαμβανεις στο απολυτο μια τοσο μεγαλη εμφανιση επειδη ο ηχος ηταν χαλια, μην ακουω για μετριο ηχο και “δε μου φανηκε κακος”… μπορει η εμφανιση των γερμανων να σας εκανε να μη θελετε να ξενερωσετε με τιποτα αλλα Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΑΤΑ…ημουν κοντα στο δεξι μπαρ οπως βλεπεις τη σκηνη, σχετικα πισω και εκει επρεπε να φτασουμε στο aiming high (12ο-13ο κομματι νομιζω) για να γινει λιγο υποφερτος και να ακουσουμε λιγο μουσικη… χιλιες φορες γκαγκαριν και ας ημασταν στριμωγμενοι…