Accept live in greece 2012!

Στα γρήγορα:

1. μπήκαν
  2. γάμησαν τα πάντα
  3. ναι ξανά !!!
  4. έφυγαν …

(γρίνια κλπ αργότερα από δουλειά :p:p)

http://www.youtube.com/watch?v=k7JJKcpgUAU
Τι να λέμε…

Ξέρει κανείς καμιά λεπτομέρεια για σήμερα; Τι ώρα ανοιγουν οι πόρτες ξέρω γω, τι ώρα αρχίζουν και τέτοια; Γιατί δε μπορώ να βρω πουθενά τίποτα απολύτως.

ναι, ενώ χτες που ξέραμε…

AYTO :!:

αναλυτικά σε λίγο στο report στην κεντρική

20:30 ανοίγουν οι πόρτες
21:00 έναρξη

http://www.facebook.com/home.php#!/events/349908055102529/

ε οχι και να παραπονιομαστε για 20 λεπτα καθυστερηση…
το θεμα ειναι να προλαβεις τα μμμ

οι Marauder ήταν να βγουν στις 8 και βγήκαν στις 9.

Πίστεψέ με, όταν θες να είσαι στην ώρα σου για να προλάβεις το support η διαφορά είναι σημαντική. Κάποιοι κάνουμε ταξίδια για να δούμε ένα live.

δεν ηταν να βγουν 8… 8.30 ειχα διαβασει στο προγραμμα και για accept εγραφε 21.40 και βγηκαν 22.00

εδιτ: ναι! οι accept βγηκαν 14 ωρες μετα τους marauder…:stuck_out_tongue:

[B]Το πρόγραμμα που θα τηρηθεί κατά γράμμα είναι:

· 19.30 ? Θα ανοίξουν οι πόρτες
· 20.00 ? Marauder on Stage
· 21.40 ? Accept on Stage. [/B]

Αυτη ηταν η ανακοινωση που ειχε βγει για την χθεσινη συναυλια.
Απο κει και περα,ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι στις συναυλιες σπανια τηρουνται τα προγραμματα,οποτε μην παραπονιεστε.
Ολοι εχουμε τα δικια μας,ο καθενας για τον δικο του λογο…

Το θεμα ειναι οτι οι Accept μας ισοπεδωσαν. Παρέδωσαν μάθηματα επαγγελματισμού, επαιξαν non stop για 2 ώρες, δεν κοροιδεψαν, είχαν εκτενες set list και πάνω από όλα έδειχναν ότι το ευχαριστήθηκαν και οι ίδοι. Τιμιο, αγνο και ισοπεδωτικό metal. Πάντα τέτοια.

Μαυρη κηλίδα ο κάκιστος ήχος στην αρχή του show.

Μακάρι να μπορούσα να ήνουμ σαλονίκη σήμερα…

το θέμα ασφαλώς και είναι η συναυλία η οποία ήταν καταπληκτική

απλά αν ξέραμε πχ εμείς που ήρθαμε από άλλη πόλη πως θα ξεκινήσει στις 9 δεν θα φεύγαμε καπάκια μετά τις δουλειές μας. Θα μπορούσαμε να ξεκουραστούμε μια ώρα για να γυρίσουμε και με μεγαλύτερη ασφάλεια

αλλά οκ αυτα είναι ψιλά γράμματα μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ΜΠΑΝΤΑΡΑΣ

καταλαβε κανεις γιατι πετσοκοψαν το princess??περσυ ολοκληρο δεν ηταν?

2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Ο ΤΥΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΣΣΟ ΚΑΙ [B]ΣΤΟ STALIGRAD ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΛΑΙΒ!![/B]

Λεπόν στα άλλα του live,

Μπλουζάκια είχε αρκετά και σε αρκετά καλές τιμές πολλά με 20 και λίγα με 25 Ε

Για τον ήχο που ακούστηκαν κάποια πράγματα ήταν αρκετά κακός μέχρι την μέση και ανεκτός από εκεί και μετά … το gagarin ξέρω γω είχαν καλύτερο ήχο …
εκτός δηλ. από το κλασικό του να μην ακούγεται κάποιο όργανο καλά από δω και από εκεί, το χειρότερο είναι πως ακόμα και τώρα (~24 ώρες μετά) ακόμα βουίζουν πολύ έντονα τα αυτιά μου πράγμα που μου έχει συμβεί σε ελαχιστότατες συναυλίες (και έχω πάει σε πάρα πολλές) κυρίως σε τπτ AN 7sins κλπ γινόταν αυτό …

ο κόσμος κομμάτι ποιο υποτονικός από πριν 2 χρόνια (κυρίως στην αρχή) …
α και ας ψηθούν επιτελούς στο fuzz να βάλουν πάτωμα σαν του Gagarin κλπ να μην γλιστράει γτ χτες από κάτι μπύρες νερά κλπ δεν ευχαριστιόταν ο κόσμος το pit :P:P

stalingrand kai teutonic terror είναι ήδη κλασικά ΤΕΡΜΑ !!! :stuck_out_tongue:

αυτά και ελπίζω πάλι σύντομα …

Από τις ευχάριστες στιγμές χθες ήταν κ ο άνθρωπος ο οποίος πήγε στη συναυλία μαζί με τα παιδιά του, τα οποία πρέπει να ήταν το πολύ μέχρι 5η δημοτικού και χτυπιόντουσαν σε κάθε τραγούδι!!!

Τα υπόλοιπα τα είπαν όλοι πιο πάνω!!!

να πω και διαφορα ετσι παραλειπομενα.#κατα της 6 και εφτασα στο fuzz,ειχε καμια 10αρια ατομα.ανετα επιασα σειρα για καγκελο.#κοσμος γενικα στο λαιβ ηταν λιγο απο΄λες της ηλικιες.δεν υπηρχε και η πολυ πιτσιρικαρια οπως π.χ b.guardian#στα δεξια της σκηνης εκει στη καβαντζα ηταν και ο tony martin.φοραγε μπαντανα και ειχε αφησει μουσακι.#ο tornillo πρεπει να ηπιε κανα 2 μπυρες Α.#η τυπισα που εκανε crowd surfing,πρεπει να περασε πολυ καλα.#διπλα μου σε μια φαση σκαει ενα παιδακι,γυρο στα 5-6.και απο πισω ο πατερας.χαα.απο νωρις στο κουρμπετι.#o hoffmann ειναι ο σωσιας του bruce willis.τελος.

Μόλις γύρισα! Με μια λέξη γαμήσανε!!Βγήκαν και τα ισοπέδωσαν όλα!!

Θεσσαλονίκη:

1. Οι Accept γ@μήσαν.
  2. Ο ήχος καθαρός και πολύ δυνατός στήν αρχή, μετά αν κατάλαβα τον χαμήλωσαν.
  3. Ο Κόσμος αν και πολύς (πάνω απο 1000 άτομα) ήταν σχετικά υποτονικός. Αν γινόταν αυτή η συναυλία πριν 10 χρόνια Salonica θα είχαμε νεκρούς.
  4. Set list πολύ καλό αλλά έλειψαν τα Midnight Mover και I’m a Rebel.

ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! 2 ωρες χωρις πολλες ομιλιες και διαλειμματα in your face heavy metal!!! Απο τα καλυτερα indoor λαιβ που εχω παει.

ΥΓ ερχονται κατι πιτσιρικαδες και σου παιζουν με το ζορι μιαμιση ωρα και οι παππουδες 2 ωρες ΓΕΜΑΤΕΣ. Προσκυνω απλα :slight_smile: