Ίδιο σετλιστ με Αθήνα να φανταστώ;
Ναι εαν δεν κανω λαθος
ακριβώς ίδιο
Για Θεσσαλονικη!
Γεματο 2ωρο χωρις ομιλιες και ηλιθια διαλλειματα, αρκετα καλος ηχος, η μπάντα σε μεγαλο κέφι, ακριβως ιδιο σετλιστ με αυτο της Αθηνας, πολυ κοσμος (γυρω στα 1000 ατομα) αν και αρκετα μουντός! Απο τα ωραιοτερα λαηβ!
Σε καποια στιγμη μπροστα απο το καγκελο εσκασε μυτη ο Γιαννης Νεγρης (οργανωτης της Θ3 του Αρη) για να βγαλει φωτογραφιες! Ξέρει κανεις κατι παραπανω;
Ευτυχια. Απλα, ευτυχια. :D:D:D
ετσι ειναι!!! Χαιρομαι που και στη σαλονικη περασατε καλα κ εγινε πανζουρλισμός
προσωπικα η συναυλία της χρονιας!!! και αυριο να επαιζαν, εκεί θα ήμουνα…
Το πόσο γαμάτη ήτανε η συναυλία το ξέρει όποιος πήγε.
Ωστόσο για τον ήχο έχω μια ένσταση, στην αρχή ήταν πολύ δυνατός και όχι τόσο καθαρός (στο hellfire κυρίως) και μετά έστρωσε ωραία!
Επίσης, ή μόνη εκτέλεση που δεν μου άρεσε ήταν το Breaker. Για κάποιο λόγο ακουγόταν σαν ένα βουητό στα αυτιά μου που δε ξεχωρίζεις ρυθμό και όργανα…τέλοσπαντων…
Τα αυτιά μου βουίζουν άπειρα ακόμα!
[QUOTE=St3ven;1424823]Για Θεσσαλονικη!
Γεματο 2ωρο χωρις ομιλιες και ηλιθια διαλλειματα, αρκετα καλος ηχος, η μπάντα σε μεγαλο κέφι, ακριβως ιδιο σετλιστ με αυτο της Αθηνας, πολυ κοσμος (γυρω στα 1000 ατομα) αν και αρκετα μουντός! Απο τα ωραιοτερα λαηβ!
[B]Σε καποια στιγμη μπροστα απο το καγκελο εσκασε μυτη ο Γιαννης Νεγρης (οργανωτης της Θ3 του Αρη) για να βγαλει φωτογραφιες! Ξέρει κανεις κατι παραπανω;[/[/B]QUOTE]
.
.
.
Φωτογραφίες για το site του: http://www.i-jukebox.gr/
[quote="“petrankaras,post:229,topic:21309”]
.
.
.
Φωτογραφίες για το site του: http://www.i-jukebox.gr/[/QUOTE]
Ελα ρε, ειναι ο Νεγρης στο i-jukebox? Καλη φαση! Τωρα εξηγηται γιατι τον ειδα και στους Orange Goblin! Ωραια πραγματα!
Φιλε αυτο λες μεταφορικα η κυριολεκτικα;
για τους accept δεν εχω να προσθέσω κάτι… τρομερή εμφάνιση…οι τύποι δίδαξαν χέβι μετσαλ για 2 ώρες… χωρίς μπλα μπλα μας πετούσαν την μια βόμβα μετά την άλλη στα μούτρα…
ο ήχος στην αρχή κακός…πολύ βαβούρα και πολύ δυνατός… έστρωσε γρήγορα ευτυχώς (ή εγώ κουφαθηκα στις ψηλές και δεν με ενοχλούσε πια)…
τον σλοθ στα τύμπανα πρέπει νε τον ταιζουν έμβρυα για να αντέχει κάθε βράδυ σε τέτοια ένταση…
Οι Sarissa τι λέγανε ρε παιδιά?
πολύ καλοί οι Accept στην σαλόνικα εχτές. περάσαμε φοβερά. άπειρα respect. \m/
Τρελή βρωμιά!
Τρομερό το live!
Οι Sarissa έπαιξαν 30 λεπτά.Το setlist τους κάλυπτε όλη τη δισκογραφία τους.
Έπαιξαν από ό,τι θυμάμαι:War for Peace,Thunder,Macedonian Army, Immortal Souls,Masters of Sins και 1-2 ακόμα αν δεν κάνω λάθος.
Καλή εμφάνιση δεδομένου ότι ήταν αδρανείς για 6-7 χρόνια.
Από το original line-up ήταν μόνο ο Γιώργος Χατζησυμεωνίδης(φωνητικά) και ο Jimmy Σελαλμαζίδης(μπάσο).
Ευχάριστη έκπληξη η προσθήκη των Sarissa στο billing,μπορεί να μην έχουν τη φόρμα και τον τσαμπουκά που είχαν στο demo του 87’,αλλά οι περισσότεροι γούσταραν τη φάση.
Για τους Accept τι να πω τώρα.
Σοκ και Δέος.Πανικός και χαμός!Άκρως ικανοποιητικό setlist,τρομερή ενέργεια,άψογοι επαγγελματίες και ο Tornillo φωνάρα.
Τα περί του ήχου λοιπόν τώρα.Οι Sarissa είχαν πολύ καλό ήχο και ήταν ένα + στην εμφάνισή τους σίγουρα.Αντίθετα οι Accept δε θα έλεγα πως είχαν καθαρό ήχο στα περισσότερα κομμάτια τουλάχιστον.
Προσέλευση 600-700 υπολόγισα στο περίπου.
Απίστευτο κοινό.Όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Με το καλό να μας ξαναέρθουν σύντομα λοιπόν και περιμένουμε κι άλλο live των Sarissa!
[B][SIZE=“4”]PHOTOS ΑΠΟ SARISSA[/SIZE][/B]
^τι εγινε, μαθατε οτι ημασταν κοιμησμενο κοινο και τα γαμησατε ολα πανω??? ζηλευω…
ποσο μαλακας ειμαι που δεν πηρα τελικα τη μπλουζα της περιοδειας (με την ασπρη σταμπα) στην αρχη και στο τελος ειχε τελειωσει το λαρτζ…ηταν γαματη…
επισης, οχι αλλη συναυλια στο κωλοfuzz,ευχαριστω…
Καλα τοσο χαλια ηχο εχει το Φαζ;
Εγω που πήγα και Biafra και Accept μπορώ να πω ότι στον πρώτο είχε γαμώ τους ήχους ενώ στου δέυτερους ήταν πολύ μέτριος. Μάλλον το να έχει η μπάντα τον δικό της ηχολήπτη παίζει πολύ ρόλο.