Νέο τραγούδι/βίντεο accept

Παίδες έκατσα, το άκουσα, το ξανακουσα… Στην αρχή έβριζα τα μούτρα του νέου τραγουδιάρη αλλά πλέoν το γαμ@@@@ το ρεφρέν μου χει κολλήσει στο κεφάλι! Αν κ η φωνή είναι πιο πολύ αμερικανιά από ότι του μεγαλου, παρ’ολα αυτά το κοματάκι έχει τα απαραίτηατ συστατικά που απαιτεί ένα Accept τραγούδι… Θα τους δω k live για να έχω σφαιρική άποψη, αλλό ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ!!!

btw: Ελπίζω οι αγαπητοί mods να μην κάνουν block/move, λόγω του άλλου τοπικ, καθότι άλλο “επανένωση Accept”, άλλο “νεο δισκίο accept”

Πού το άκουσες? Εκ των προτέρων, Accept χωρίς UDO μου κάνουν σαν τζατζίκι χωρίς γιαούρτοσκόρδιον βέβαια. Μόνο ο κιθαρίστας δεν είναι από τους οριτζιναλ?

http://www.rocking.gr/article7495.php

Εκτός απ’τον Hoffman και τον μπασίστα Baltes, και ο ντράμερ έχει περάσει και παλιότερα από Accept (Stefan Schwarzmann) και ο 2ος κιθαρίστας (Herman Frank).
Καλό το κομματάκι, αλλά όντως χωρίς τον κοντό δεεεε…

Xμμμ…τελικά μου φάνηκε μέτριο κομμάτι, δεν εντυπωσιάστηκα. Άσχετο, μιας και είδα το setlist της συναυλίας…ρε μόνο ένα κομμάτι από το Objection Overruled? γκρρ

Εδώ δεν είχε κανένα από το Russian Roulette…
Ανεπίτρεπτο…[-X

τζατζικι χωρις τζατζικι?:-s :stuck_out_tongue:

Το φιντμπακ απο sites,fora και τα λοιπα απο οσους τους ειδαν ειναι κατι παραπανω απο ενθαρρυντικο για τα περι live αποδοσης.“Αλλα”…

έχει και άλλα μέσα ρε εκτός από τζατζίκι και γιαύρτι

Αφού ξύσουμε το αγγούρι απ΄ το χοντρό μέρος του τρίφτη, τ΄ αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει. Εάν θέλουμε αλατίζουμε πρώτα το αγγούρι και μετά το στραγγίζουμε και με τα χέρια. Είναι πολύ σημαντικό να στραγγίσουν τα κομματάκια του αγγουριού πριν τα ανακατέψουμε με το γιαούρτι και τα άλλα συστατικά. Με τον τρόπο αυτό, το μίγμα παραμένει πηχτό. Αν δεν προηγηθεί στράγγισμα, το τζατζίκι γίνεται νερουλό. Στη συνέχεια περνάμε από το χοντρό επίσης μέρος του τρίφτη το σκόρδο ή το ψιλοκόβουμε με μαχαίρι. Ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε χρησιμοποιώντας γουδί και γουδοχέρι για να λιώσουμε το σκόρδο μαζί με λίγο αλάτι και επιμένοντας μέχρι το στουμπηγμένο σκόρδο να γίνει λεία κρέμα. Τέλος βάζουμε σ΄ ένα μπολ το γιαούρτι προσθέτουμε το ξυσμένο και στραγγισμένο αγγούρι, το σκόρδο, αλατοπίπερο (όχι πολύ), λάδι, ξίδι και τ΄ ανακατεύουμε ελαφρά. Για διακόσμηση προσθέτουμε: μια 2-3 ελιές στη μέση, ή ένα κλαδάκι άνηθο.

:stuck_out_tongue:

αρα τζατζικι=τζατζικι+γιαουρτι+αλλα υλικα?:har: :lol:

το παθα παντως το πολιτισμικο σοκ γιατι τις ειχα ταυτισει τις εννοιες ομολογω:oops:

κομματαρα, φωναρα, heavy metal at it’s best

αυτο μου αρεσε παντως http://www.youtube.com/watch?v=HbeUfw1FGNI

ΑΥΤΟ.
Xωρις περιττα λογια.
:slight_smile:

Για ACCEPT μιλαμε διαολε ! :metal:

Κααααααααλο το τραγούδι με το βίντεο
Καλός και ο τραγουδιστής ,πως κατάφερε όμως αν κ Αμερικανός να τραγουδά με αυτή την γερμανική προφορά ένας Θεός ξέρει…

Μια χαρά κομμάτι είναι! Αλλά που είναι ο Udo γαμώτο? :frowning:

Πολύ καλό και το έτερο νέο τραγούδι (The abyss)

Πάντως σε ύψος (ή μάλλον σε βάθος :p) παίζει να τον τρώει τον Udo! H σκηνή που τον έχουν πάνω σε ρεζέρβες (btw από στάγιερ είναι??) για να φαίνεται, είναι όλα τα ευρό!!!
Τουλάχιστον ρε παιδιά οι γερμαναράδες κάνανε μια σωστή επιλογή για αντικαταστάτη κ (από όσα έχουμε ακούσει) δείχνει πως θα βγάλουν έναν (παραπάνω από) αξιοπρεπέστατο δίσκο!