Καλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο single και όπως ανέφερε ο συνάδελφος πιο πριν, η αύρα σαφώς και είναι post reunion Accept αλλά και πάλι, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το κομμάτι αν και από την άλλη, δεν περιμένω οι Accept να ανακαλύψουν τον τροχό εκ νέου οπότε, δεν ξέρω τι να περιμένω. Είναι πιο κοντά το ύφος στο άλμπουμ του 2017, μου θυμίζει πολύ Kool-Aid ότι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα και για μπάντα όπως οι Accept, χρυσές μετριότητες. Ας περιμένουμε τον καινούριο δίσκο για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη αλλά μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να πω ότι είμαι hyped…
σταμάτησε να γράφει η deafy. επίσης τι υποκλοπή του no limits είναι αυτή στο εξώφυλλο? Αν και πιο ωραία ?
Να θυμίσω ότι έχουν βγάλει ως single το “The Rise of Chaos” (ενώ είχε σαφώς καλύτερα το άλμπουμ) και από το “Blind Rage” θεωρώ τα δύο λιγότερο καλά (“Stampede”, “Final Journey”).
Δεν μπορώ να καταλάβω τι τόσο κακό βρίσκετε, όσοι βρίσκεται στο “Too Mean to Die”, το “Undertaker” έχει κλασικά στοιχεία Accept χωρίς να είναι κλασικό κομμάτι Accept.
Στοιχημα είναι να ναι καλύτερο συνολικά και πιο ενδιαφέρον από το “The Rise of Chaos”, που το θεωρώ σαφώς το λιγότερο καλό από τα 4 τελευταία.
Αμα πετύχει, θεωρώ ότι με μια καλή διαχείρηση θα τρώμε heavy metal παλιακό στα μούτρα για μια δεκαετία ακόμη, ζωή να ζει ο λύκος, κορακοζώητος φαίνεται.
Καλή χρονιά με τον χείμαρρο που κατέβασα τη μέρα που άκουσα το δίσκο.
Ευτυχώς δεν έχω αλλάξει γνώμη μέχρι σήμερα.
Μακάρι ν’αρεσει το ίδιο η περισσότερο με το rise.
Accept - Too Mean To Die (rocking.gr)
Α και το εξώφυλλο είναι απόλυτος συνδυασμός Fight Night (stratovarius) με Meanstreak (Y&T).
Βάζεις φίδι, είναι καλό.
Πολύ διθυραμβική κριτική ομολογώ για ένα άλμπουμ που τα εως τώρα singles του όπως σωστά γράφεται, τα βρίσκω -στην καλύτερη- νερόβραστα.
Ας είναι… εννοείται πως θα του δώσω την δέουσα προσοχή αλλά μόνο για χάρη του παρελθόντος και όχι λόγω του υλικού που έχει ήδη κυκλοφορήσει.
Λιγη υπομονη ακομα και ο καιρος εφτασε
Unfortunately, with a heavy heart we have to postpone the release of our new album “Too Mean To Die” from January 15th to January 29th, 2021. Due to a COVID-19 related pressing plant closure the finished product has been massively delayed so that the planned release on January 15th, 2021 cannot be kept. We are very sorry about this and we hope that all ACCEPT fans are understanding of this very unfortunate situation and continue to support the band. It has been over three years since the last ACCEPT album, so we hope you can wait another two weeks for the new record. In order to shorten the waiting time for you, we have decided to release a new video for the track “Zombie Apocalypse” together with a digital single on January 15th, 2021.
πάει λίγες μέρες πίσω η κυκλοφορία του δίσκου αλλά αρκετά ενθαρρυντική η κριτική…για να δούμε
ε οχι ρε πουστη μου!
Όντως πολύ καλό! Ευτυχώς γιατί το πρώτο single που είχα ακούσει μου είχε φανεί αρκετά μέτριο.
Μόνο σ’ εμένα φάνηκε -επιεικώς- μέτριο κι αδιάφορο (και) αυτό το κομμάτι;
Προσωπικα σε γενικες γραμμες δεν εχω μεγαλες προσδοκιες απο τους Accept
Ας βγει ενας δισκος ο οποιος τουλαχιστον να εχει ωραια τραγουδια και να κυλαει ευχαριστα
Εγώ έβαλα και τα 3 singles το πρωί στη σειρά και γούσταρα πολύ, πιστεύω θα έχει καλύτερα κομμάτια…
Είναι καλύτερο από τα δύο πρώτα που είχαν βγει. Το συγκεκριμένο το λες και τίμιο. Αν και πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος προσδιορισμός κατά βάθος είναι συνώνυμο του: απλά καλό. Έχει ωραίο σόλο και μελωδίες προς το τέλος του.
That makes two of us. Απλώς δεν θέλω να κράζω συνέχεια και το αποφεύγω για να μην καταντήσω γραφικός.
Απορώ πραγματικά πως δίσκος με 4 μέτρια έως χάλια τραγούδια παίρνει 8 και 8.5 στις κριτικές.
Απο οτι καταλαβαινω ο μονος λογος που γινεται ειναι καθαρα για διαφημιση(θετικη) και να προμοταρουν τον δισκο για να εχει τη μεγιστη ανταποκριση
Ναι το καταλαβαίνω αυτό αλλά έχω την εντύπωση ότι γυρνάει μπούμερανγκ. Δηλαδή αν “σπρώχνεις” το καινούργιο με 8, τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και έχει ωριμάσει, πόσο πρέπει να βάλουμε στο Blood of the Nations;; Δεν ρωτάω για τα δισκοπότηρα…μιλαω για κάτι post 2000s.
Και όταν ακούσω το άλμπουμ, δεν θα γυρίσω να πω: “Μα καλά, κουφοί είναι; Τι 8 και 8,5;;”
Δεν ξέρω, ρε παίδες, για τιμιότητες, διαφημίσεις/προωθήσεις κ.λπ. Για τους Accept μιλάμε, γαμώτο μου, και τα έως τώρα δείγματα, απλά, δεν…
Ωστόσο, αγαπάμε Wolf και περιμένουμε να δούμε.
Χωρις απολυτη σιγουρια αλλα οι βαθμολογιες αυτες μπαινουν για διαφημιστικους λογους, τους αρεσει η δεν τους αρεσει ο δισκος
Σίγουρα υπεισέρχεται και αυτός ο παράγοντας, αλλά μήπως, λέω εγώ τώρα, το πιθανότερο σενάριο είναι να θέλουν κυρίως να ικανοποιήσουν το αναγνωστικό τους κοινό που αρέσκεται να ακούει ότι το αγαπημένο τους συγκρότημα τα πάντα εν σοφία ποιεί και τα περιβάλλει με ένα πέπλο τελειότητας ή περίπου τελειότητας τέλος πάντων;
Ειδικά αν πρόκειται για καινούριο δίσκο κάποιας “μεγάλης μπάντας” οποιαδήποτε αντίδραση χλιαρότερη του… ενθουσιασμού, γίνεται δεκτή με αισθήματα αποδοκιμασίας.
Δεν λέω για τους Accept τώρα, εννοείται ότι ο επερχόμενος δίσκος θα είναι φοβερός και αλίμονο σε όποιον πει το αντίθετο!!!