Αν καταλαβα καλα με λιγα λογια λες οτι στην ουσια γραφουν αυτο που θελουν να ακουσουν οι οπαδοι τους
Edit: Ειναι εκει εξω τρεχατε ωρε
Αν καταλαβα καλα με λιγα λογια λες οτι στην ουσια γραφουν αυτο που θελουν να ακουσουν οι οπαδοι τους
Edit: Ειναι εκει εξω τρεχατε ωρε
Για ποιους λες ;
Είναι εκεί έξω το νέο album
Σε προλαβα
Χαχα δεν είδα το edit, πάρα πολυ καλά πάει πάντως!
Να σου πω την αληθεια ακομα το παλευω
Δεν ειναι κακος αλλα δεν εχει βαλει και υψηλα στανταρ
Πάντως μου φαίνεται καλύτερο από το Rise Of Chaos
Δεν εχω απαντηση να σου δωσω γιατι δεν θυμαμαι το δισκο καθολου
Τα κομμάτια που ξεχωρίζω μέχρι στιγμής: No Ones Master, Symphony of Pain ( με πέρασμα από Μπετόβεν- α ρε Wolf πόσο γαμάς;; ) και How Do We Sleep. Ακόμα και το Undertaker ακούγεται πιο ωραίο μέσα στο σύνολο.
Δεν θα απεκλεια το The Best Is Yet To Come
Ναι αμέ. Μια χαρά αισιόδοξη μπαλάντα. Δίνει ρέστα και ο Tornillo ε. Για να είμαι ειλικρινής η φυγή του Baltes, ο χαμός του γιου του Mark και το πρώτο single με είχαν με προδιαθέσει κάπως αρνητικά αλλά τελικά το γύρισε ο σκύλος ο Wolf (λυκόσκυλο δηλαδή- enter photo of famous greek comedian Markos Seferlis here )
Σας ευχαριστώ
Καλύτερος δίσκος από ό,τι περίμενα. Δε μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης, αλλά μία και μόνη παρατήρηση.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ κομμάτι, που η κιθάρα να μη γαμάει σε κάποιο ή κάποια σημεία. Ρε πούστη Wolf, πού τα βρίσκεις όλα αυτά; Αλήθεια τώρα…
Μιλάμε για τρελό σερί 5/5, ειδικά για την ηλικία τους είναι ασύλληπτο!
Κοιταξτε να δειτε ενα περιεργο πραγμα!
Οση ωρα ποσταρετε εσεις για τους Accept εγω ακουγα συγχρονως το δισκο.
Πως ερχονται τα πραγματα στη ζωη.
Σήμερα το βρήκα στο Spotify και το άκουσα
Περίμενα πολύ χειρότερα πράγματα για να είμαι ειλικρινής
Ο δίσκος είναι για άλλη μια φορά πάρα πολύ καλός για μένα
Δεν είναι Blood of Nations ή Stalingrand αλλά δεν με απασχολεί αυτό . Μόνο η κοιλιά που κάνει στην τριάδα No Ones Master - Undertaker - Sucks To Be You με χαλάει λίγο
Τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία
Προσωπικά δεν έχω απαιτήσεις από τους γερόλυκους . Θέλω απλά τις δόσεις μου από κλασικο μεταλ . Ένα Too Mean To Die , ένα Titans of Creations των Testament πέρυσι ένα Firepower των Priest πχ . Απλό fun to listen heavy metal αλλά ταυτόχρονα άνω του μέσου όρου και άξιο για το όνομα που φέρει η κάθε μια από αυτές τις ιστορικές μπάντες
I’m a simple man i guess
Οι κιθάρες του Wolf πράγματι κεντάνε
Καλά το Firepower θεωρείται ήδη για μένα κλασσικός δίσκος. Στο πάνθεον των δίσκων των Judas Priest.
Τώρα για Accept δεν έχω ακούσει το δίσκο, θα πω γνώμη όταν τον ακούσω.
Παιδιά, ομολογώ μετά από καιρό που ακούω σε τακτική βάση κάτι από τον δίσκο, ότι μου αρέσει ολοένα και περισσότερο. Τελικά, ο δίσκος μυρίζει Accept από πολλές απόψεις. Τα φωνητικά στο Undertaker (τι groove είναι αυτό στο ρεφρέν) θυμίζουν κάτι από κλασικούς Accept. Μπορώ να πω ότι οι κιθάρες είναι κορυφή σε όλα τα κομμάτια, κατάφεραν να μας δώσουν το κλασικό Heavy Metal που περιμέναμε από ένα συγκρότημα όπως οι Accept και γενικότερα, ο δισκος είναι κάτι παραπάνω από απλά αξιοπρεπής. Όπως προειπωθηκε, αν είναι να μας τροφοδοτούν με τέτοιο υλικό, ας βγάλουν όσους δίσκους θέλουν, δεν μας βλάπτει.