Adolf plays the jazz + Calf + Their Methlab @ six d.o.g.s , Αθήνα 13/06/12

Το πρώτο live της Distroball prods είναι γεγονός . Κάπου στο φουμπου κάποιος έγραψε τα εξής :

fb event : https://www.facebook.com/events/599866466704512/

"

Adolf Plays The Jazz + Their Methlab + Calf Live

Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 22:00

Είσοδος 4 ευρώ

Adolf Plays the Jazz
Οι Adolf Plays the Jazz δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και ειδικότερα με τον φασισμό.
Από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 albums και 4 ep, με τελευταίο το Form Follows Function του 2012, με βασικό του θέμα, την αρχιτεκτονική και την πολεοδομία των σύγχρονων μεγαλουπόλεων και το πως αυτές επιδρούν στον ψυχισμό και στην συμπεριφορά των πολιτών. Η post-rock/shoegaze Αθηναική μπάντα, που εδώ και 10 χρόνια ντύνει τις εικόνες της πόλης μέσα από μελωδία και θόρυβο, επιστρέφει στο Αθηναϊκό κοινό για να παρουσιάσει παλιά αλλά και καινούργια κομμάτια.

Their Methlab
Οι Their Methlab ξεκίνησαν να παίζουν στις αρχές του 2011 στη πόλη των Ιωαννίνων όπου «επίπονα» συγκατοικούν.
Οι ορχηστρικές συνθέσεις τους περιέχουν post-rock/metal και stoner στοιχεία και αυτό το διάστημα προωθούν τo πρώτο τους EP «οργώνοντας» την Ελλάδα.Calf
Οι Calf είναι μια postrock-noise μπάντα που δημιουργήθηκε το 2008 στην Καρδίτσα. Η μουσική τους είναι πολύπλοκη, κάποιες φορές ακραία. Περισσότερες από μία μουσικές ιδέες επισκέπτονται κάθε κομμάτι, άλλοτε γαλήνιες και άλλοτε δυναμικές και βίαιες. Το 2011 οι Calf κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο " Α constant loss departs from the sentiment of the abandoned".https://www.facebook.com/CalfGreeceBand

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Εν Λευκώ ελculture.gr avopolis mixtape.gr Dailymotion Sae

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

"

υπάρχει και αυτό http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=27771

ας συγχωνευτούν τα threads

ουπς ! σόρυ κεκτημένη ταχύτητα … :oops:

ολόφρεσκο κομματί από τους adolph . ψηστήρι!

Αύριο είναι η μέρα … γκρίζος ο ουρανός με καμιά ψιχάλα λένε . Ναι καλά το καταλάβατε , είναι μιλημένο το σκηνικό :smiley:

Τρένο και μετρό λειτουργούν κανονικά , για όποιον το σκέφτεται :wink:

έμαθα ότι θα πάω

Βρε distroball γράφεις ώρα έναρξης 10 στο ποστ εδώ !!! γαμώτ εχασα τους their methlab…

Έφτασα στις 10 λοιπόν, είδα τους calf . 2 κιθάρες και μπασοτύμπανο. Δεν άκουσα κάτι που να με συγκινεί αλλά μου είπαν ότι είχαν προβλήματα με ήχο και ότι γενικά παίζουν καλύτερα.

11+ ανέβηκε η φυλή των adollph plays the jazz με σημαίες των ναζί και τέτοια :stuck_out_tongue:
Πρώτη φορά τους έβλεπα. Σε σημεία λειτουργούσε όμορφα η πληθώρα οργάνων , σε άλλα μου έβγαζε λίγο χάος.Είχαν πάντως και αρκετά θέματα με ρεύματα,πετάλια, ενισχυτές κλπ (κοινώς γκαντεμιάστηκαν λίγο )

Τσίμπησα και το σιντάκι τους ( μόλις 2 ευρώ σε όμορφη ντιτζιπακ συσκευασία ).

Cheers

Ζητάμε χίλια συγνώμη για το λάθος με την ώρα. Το κείμενο στο forum έγινε copy paste από το event στο facebook. Δυστυχώς κάποιοι υπεύθυνοι του μαγαζιού θεώρησαν σκόπιμο να αλλάξουν την ώρα του event (καθώς και την περιγραφή ) χωρίς να μας ενημερώσουν. Το λάθος διορθώθηκε, όταν έγινε αντιληπτό στο fb event, αλλά παρέμεινε δυστυχώς εδώ. Η αφίσα έλεγε την σωστή ώρα, αλλά καταλαβαίνω την σύγχυση που μπορεί να δημιουργήθηκε . Και πάλι χίλια συγνώμη που έχασες τους Their Methlab για αυτό. Σου χρωστάμε μια εμφάνισή τους :slight_smile:

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν τον κόπο παρά την δυσκολία μετακίνησης και τον ενοχλητικό καιρό, και ήρθαν στο live. Cheerz boyz n girlz

δεν υπάρχει κράτος δεν υπάρχει τίποτα ο κάθε αφάνας κάνει ότι θέλει :stuck_out_tongue:
MONO ΘΡΑΣ :slight_smile: