Adolf Plays The Jazz + Circassian @ Six Dogs (28 Ιουνίου 2012)

Adolf Plays The Jazz + Circassian Live
Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ (μαζί με το ντεμπούτο CD των Adolf Plays The Jazz)

Adolf Plays the Jazz
Οι Adolf Plays the Jazz δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και ειδικότερα με τον φασισμό. Ουσιαστικά το σχήμα ξεκινά το 2002 αν και το πρώτο κομμάτι που βγήκε με το όνομα Adolf Plays the Jazz δημιουργήθηκε το 1998 (το κομμάτι είναι το Frank Zappa Needs Haircut που αργότερα συμπεριλήφθηκε στο ?Muzzle the Birds ep?). Η πρώτη τους κυκλοφορία όμως έρχεται το 2005 με το ?Cognac or brandy ep?. Η μουσική κατεύθυνση έχει σαφείς αναφορές στην post-rock σκηνή περνώντας από ένα κινηματογραφικό φίλτρο, κάτι που γίνεται ακόμα πιο εμφανές από τη χρήση samples ή διαλόγων από ταινίες. Ο τρόπος διάθεσης της μουσικής τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την ελεύθερη διακίνηση, την χέρι με χέρι ανταλλαγή και την στόμα με στόμα διάδοση της. Αυτός θα είναι και ο τρόπος διάθεσης όλου του υλικού που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα αλλά και αυτού που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον υπό το όνομα Adolf Plays the Jazz.

Circassian
Το ονομα της μπαντας ειναι απο μια φυλη ανθρωπων που προερχεται απο περιοχες γυρω απ?τον Καυκασο (Cherkess ή Circassian) και το διαλεξανε επειδη ειναι λιγο ?ethnic? junkies, δηλαδη τους αρεσουν οι ανατολικοι και νοτιοι πολιτισμοι ενολιγοις. Υπαρχουνε ως μπαντα απ?τα μεσα του 2009, ενω στην αρχη δεν ήταν και πολυ δραστηριοι, εκτοτε ομως εχουνε βγαλει ενα ομωνυμο EP, ειναι στα τελειωματα ενα 2ο EP τωρα, και μεχρι τον Ιανουαριο πολυ πιθανο να τελειωσουνε και τον πρωτο τους δισκο. Εχουνε ανοιξει συναυλιες για 1-2 γνωστες μπαντες εξωτερικου, οπως οι My Sleeping Karma, οι Jeniferever, εχουνε μπολικα εγχωρια λαιβ στο ροστερ τους, μια χουφτα λαιβ σε πολεις της επαρχιας και στην θεσσαλονικη-πατρα.

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

Και γαμω! Σιγουρα θα ειμαστε εκει. Στηριξτε οσοι μπορειτε, το αξιζουν πραγματικα τα παιδια…

Ωραίο λαηβάκι :slight_smile:

όταν λέμε ντεμπούτο cd τι εννοούμε ?

[SPOILER]
*
γιατί έχουν βγάλει μπόλικες κυκλοφορίες σε digital μορφή (και το προτελευταίο Dirty Waters κυκλοφόρησε και σε cd έκδοση) :wink:[/SPOILER]

το πρώτο τους cd :stuck_out_tongue:

Απ ότι ξέρω όλα τα άλμπουμ (και τα ep) τα έχουν βγάλει και σε cd και όχι μόνο το Dirty Waters

νομίζω πως όχι … με την έννοια οτι ήταν cd-r και οτι παρείχαν πλήρη εξώφυλλα κτλ από εκείνο το (σαπιο ομολογουμένως) site που είχαν , για όποιον ήθελε να κατεβάσει και να εκτυπώσει . pro - cd εργοστάσιο φάση νομίζω (πάντα) ότι ήταν μόνο το Dirty Waters . παίζει να κάνω και λάθος βέβαια … και τέλοσπαντων σταρχίδια μας. θα πάμε.

[SPOILER]και Circassian αλητεία [/SPOILER]

Και το Dirty Waters τελείως DIY φάση ήταν.

Τηη επόμενη μέρα έχει live και Σαλόνικα μεριά.

Για δωσε παραπανω ινφο

πολυαναμενομενο λαιβ :smiley:

art brokolo ρεεε

29 Ιουνιου στο Rover 8)

Ευχαριστώ Bluezlick :slight_smile:

τί λέει το μαγαζί, πολύ τρύπα;

το μαγαζι ειναι οτι πρεπει για τετοιο Live
παιδια τις επομενες μερες θα σας πω ολες τις λεπτομεριες για το Live της θεσσαλονικης

πες καμία λεπτομέρεια γιατί ο από πάνω έχει φαγωθεί :stuck_out_tongue: Τι ώρα θα ξεκινήσει το live στη Θεσσαλονική;