Adrenaline Mob - (still untitled) (feat. Mike Portnoy, Russell Allen, et al.)

Συνεχίζοντας από το thread των Theater, πρόκειται για ένα από τα καινούρια projects του Mike Portnoy. Αναλυτικότερα:

> Mike Portnoy: drums
> Russell Allen: vocals
> Mike Orlando, Rich Ward: guitars
> Paul DiLeo: bass

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Allen:

Adrenaline Mob is a straight-up rock band with just rock songs ? kind of like an edgy, modern kind of sound? almost like Rob Zombie meets Black Label Society meets Disturbed, with Dio singing. So it?s definitely different and it?s cool.

Έχουν postάρει ένα δείγμα της δουλειάς τους στο Facebook, και για όσους δεν έχουν και δεν θέλουν να κάνουν, ας δουν εδώ:

http://eslmusicgroup.com/wp-content/uploads/2011/06/Adrenaline-Mob-Teaser.mp3

(φαντάζομαι ότι επιτρέπεται από τους mods, δεν αποτελεί παράνομο υλικό)

Πέρα από δικό τους υλικό, λένε ότι θα παίξουν και κάποιες διασκευές. Γιατί κάτι μου μυρίζει 12 step suite;

Με το παραπάνω sample δεν πέταξα και τη σκούφια μου, μοντέρνο aggressive riffing με μερικά riffs που θα μπορούσαν να ανήκουν στους Theater, πολυφωνικά φωνητικά που μου θύμισαν Ayreon, μερικά μπαλαντοειδή σημεία, και (ω του θαύματος), ακούω το μπάσο; 8O

Mike Portnoy: " “Even my wife, who’s been through it all with me, says it’s the best stuff she’s ever heard me play on. I played in Dream Theater for 25 years, plus some other pretty decent bands including Avenged Sevenfold, so that’s really saying something.”

Ενταξει,το ξεφτιλισε.

To γάμησε και ψόφησε βασικά. Είπαμε εντάξει νέα δουλειά είναι θέλει να την προωθήσει, αλλά οχι κ έτσι.

__Η γυναίκα του τα φταίει βασικά. :stuck_out_tongue:

__Προκειμένου αυτή να στηρίξει το σπίτι της, λέει εν’ γνώση της ότι να ‘ναι στον άντρα της ([I]"πωω αγάπη μου! τέτοιο σεξ έχεις να μου κάνεις χρόνια, η νέα σου δισκάρα με τους Andrenaline θα φταίει! πάλι καλά που έφυγες απο τους θίατερ, ναι μωρέ, μύριζαν και οι μασχάλες τους, άσε που είχα βαρεθεί να κάνω παρέα με τις άλλες τις δύο τις σκύλες της band-mates που τις γλύτωσα απ’ το συγκρότημα και μου κατσικώθηκαν με τους συμφοιτητές σου!"[/I]) που έφαγε και ο καημένος την πίκρα του αιώνα με τον δικηγόρο των theater, και αναγκαζόμαστε μετά να διαβάζουμε εμείς τέτοιες μπούρδες!

__Στην κουζίνα σου μωρή! :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

:lol::lol:

Πάντως, σοβαρά, βλέπω έναν υφέρποντα “ανταγωνισμό”. Κρίμα.

Ελπίζω να είναι ιδέα μου αν και ότι συμπίπτουν οι ημερομηνίες των νέων κυκλοφοριών και τώρα αυτό…μου κάνει κάπως.

Σε άσχημο τριπάκι μπαίνει ο Mike πάντως, ελπίζω να βγει γρήγορα.

Η γυναίκα του μπορεί να λέει ότι θέλει (και καλά κάνει και τον στηρίζει στην τελική) αλλα το να βγαίνει να το δημοσιοποιεί, και ο τρόπος που το εκφράζει κιόλας μου δείχνουν μια λάθος αντιμετώπιση. Προώθησε τη δουλειά σου όσο θες. Ασε τους Theater όμως…Παρορμητισμός Mike, μην την ψάχνετε…

Ενδιαφεροντα τα δειγματακια :slight_smile:

Ρε παιδια οκ τι περιμενετε να πει και ο ιδιος και η γυναικα του?

Μετα τις εξελιξεις, ΠΑΛΙ καλα που δεν εχει φτασει σε δυσθεωρητα επιπεδα γραφικοτητας, οπως θα εκαναν αλλοι.

Επισης, καθε συγκροτημα δηλωνει σε καθε νεο δισκο οτι ειναι “ο πιο καλος μας δισκος μεχρι σημερα” και λογικο ειναι, γιατι αν δεν πιστευαν οτι εγραψαν κατι γαματο, τοτε δε θα το εγραφα, αλλα θα εγραφαν κατι αλλο. Λογικο ειναι καθε μουσικος και καθε συγκροτημα στην εκαστοτε στιγμη της καριερας τους να βλεπουν αυτα που γραφουν ως οτι καλυτερο μπορουν να γραψουν, και ολοι πιστευουν στην προοδο, οποτε…

Κατα τα αλλα, φευγω, παω στη συναυλια και επιστρεφω με review 8)

__Ωραία, γιατί θα έχουμε και μια αγωνία αν το υλικό που θα ακούσεις σήμερα και που υπάρχει στον δίσκο, θα είναι καλύτερο απ’ τους 11 δίσκους των Theater, τους 3 των Transatlantic, τα 2 των LTE, τα 2 των OSI, τα 5 με τον Neal Morse και το 1 με τους Arch, Matheos & Vera…

[CENTER] <>— :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue: —<>
[/CENTER]

__ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ REVIEW!! Να περάσεις υπέροχα, που σίγουρα θα περάσεις με τέτοιους μουσικούς, και σίγουρα και το υλικό θα είναι σούπερ που θα παρουσιάσουν! Πλάκα κάναμε πάντως με τη γυναίκα του και αυτές τις ατυχείς δηλώσεις… :wink: Τα ξέρουμε και συμφωνούμε σε αυτά που λες. :wink:

Μας τα έχει πρηξει λίγο ο Mike στο twitter. Μακάρι να βγει κάτι καλο

Λοιπον… πολυ ομορφα ηταν σημερα.

Δε θα κανω πληρες review οπως θα το εκανα αν δεν ημουν πτωμα (απο 3 εως 5 σελιδες συνηθως :p), αλλα τα “λιγα” που εχω να πω ειναι τα εξης:

  1. Ο δισκος ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
  2. Ουδεμια σχεση με Dream Theater, μα καμια ομως, μιλαμε για ατοφιο Hard Rock με στοιχεια Metal και ελαχιστα ψηγματα progressive.
  3. Αν επρεπε να βρω κατι γνωριμο ωστε να τον παρομοιασω/παραλληλισω, θα επρεπε να αναφερω τις εξης μπαντες, με επιρροη σε ενα ή και περισσοτερα τραγουδια - Led Zeppelin, Pantera, Alice In Chains, Metallica + ποζεροκαταστασεις.

Οι Adrenaline Mob βγηκαν στη σκηνη κατα τις 20:15 και επαιξαν μιαμιση ωρα ακριβως. Ακουστηκαν τα 11 τραγουδια του δισκου +1 εκπληκτικη hard rock διασκευη στο Come Undone των Duran Duran :!: στο κανονικο σετ, μετα ο Portnoy μιλησε λιγακι λεγοντας “οκ και τι να παιξουμε τωρα??? παιξαμε ΟΛΟ το δισκο! Αντε ας παιξουμε καμια διασκευη”, επαιξαν Led Zeppelin, κανα 2 που δεν τα ηξερα και στο encore War Pigs σε 10λεπτη εκτελεση που ισοπεδωσε το συμπαν.

Ο Mike Portnoy ειναι ο ντραμερ που αγαπησαμε (οσοι), εκπληκτικα καλοκουρδισμενος οπως παντα, αψογος και 100% επαγγελματιας στο παιξιμο του, τελειομανης και ελαφρως ποζερακος. Μου εκανε εντυπωση το οτι ενω θα περιμενα να εχει μια μασκα, ενα προσωπειο, μου φανηκε πραγματικα ξενερωμενος με τη ζωη του σε ελαχιστες στιγμες. Δηλαδη ενω περνουσε πολυ καλα με τη μπαντα και χαμογελα και εδειχνε να γουσταρει αυτο που κανει, μπορουσες να καταλαβεις οτι το να παιζει μπροστα σε ενα κοινο 300 ατομων στο νεο του ξεκινημα με τη νεα του μπαντα τον επηρεασε ψυχολογικα. Ο Mike Orlando ξερει ΠΟΛΛΗ κιθαρα το παλικαρι, τρελαμενος, τον αγαπησα. Ο Russell Allen οκ, εχει καταπληκτικη φωνη, και με εντυπωσιασε το οτι τραγουδαει και σε πολυ ψηλα, και σε νορμαλ, και σε καφρικα φωνητικα το ιδιο καλα. Ειναι μορφη ο τυπος. Οι αλλοι δυο διεκπαιρεωτικοι και αδιαφοροι.

Δεν ξερω αν θα ειναι στην ιδια σειρα στο αλμπουμ τα τραγουδια, αλλα αν ειναι τοτε εχω να πω τα εξης…

Τα πρωτα 2 τραγουδια ειναι γεματα αλλαγες και χωσιμο γενικως, πολυ δυνατα. Τα 3 και 4 ηταν Παντεροειδη με ΡΙΦΦΑΡΕΣ και μαλλον απο τα αγαπημενα μου, οσο μπορεις να καταλαβεις με μια φορα προφανως. Το 5 ηταν γρηγορο και αρκετα αδιαφορο. Τα 6-7 ηταν τα δυο καλυτερα τραγουδια του δισκου, με φοβερες μελωδιες και ριφφακια, καποια απο τα οποια ακουγονται και στο κλιπακι. Το ενα απο τα δυο λεγοταν Indifferent και εχει το χαρακτηριστικο σημειο που λεει I’m better now. To 8 ειναι power μπαλαντα σε κλασικο υφος, το 9 δεν το θυμαμαι :P, το 10 ηταν πωρωτικο υπερκαφρικο με τρελα σημεια και το 11 ηταν ποζερομπαλαντα σε υφος Whitesnake. Το 12 ηταν η διασκευη στους Duran Duran που θα ειναι στο δισκο αν καταλαβα καλα.

ΥΓ. Ακουγοντας τα κλιπακια, βγαζω το συμπερασμα πως στο CD θα ειναι αρκετα πιο prog απο οτι στο live, κυριως λογω ηχου δηλαδη. Γενικα ανυπομονω να τον ακουσω το δισκο.

αντε μωρη στα φασολακια σου!!!:stuck_out_tongue:

mike χαλαρωσε και μην αυτοξεφτιλιζεσε.

ΟΛΟΙ θελουμε να βγαλεις κατι καλο και μεγαλο!!! αφου δεν εισαι με τους παλιοφιλους σου ας βγαλετε τουλαχιστον κατι ωραιο και οι δυο.

Μας έβαλε στην πρίζα ο QuintomScenario με το review του :bounce:
Δεν αναρωτιέμαι πια ούτε στο ελάχιστο αν θα μ’αρέσει. Τώρα θέλει υπομονή.

Adrenaline Mob - Mob Rules (Black Sabbath Cover)

Να πω και το αυτονοητο εδω περα, πως βλεποντας μια μπαντα με τοσο καλους μουσικους να παρουσιαζει το δισκο live, ειναι προφανες το οτι θα ενθουσιαστηκα αρκετα περισσοτερο απο οτι αν τον εβαζα σε μια σειρα απο κρυα mp3s καθως θα εκανα κατι αλλο στον υπολογιστη μου, οποτε αν ακουσετε το δισκο οταν βγει και πειτε “μα καλα τι ελεγε αυτος ο μαλακας για δισκαρα?” δε θα ειναι πολυ περιεργο. Αν και αμφιβαλλω, οι απαιτησεις ουτως ή αλλως δεν ειναι σε υψηλο επιπεδο στη συγκεκριμενη φαση, καθως δεν προκειται για “το νεο progressive σχημα του Portnoy”, αλλα για ενα σχημα το οποιο βγαζει την καυλα του με δυνατα heavy τραγουδια που ειναι προορισμενα 100% για live. Θα θελα να τους ξαναδω…

Εχθες μετα τη συναυλια θα πηγαιναν να κανουν και ραδιοφωνικη εκπομπη με εναν διασημο παραγωγο απο δω περα, τον Eddie Trunk (ο οποιος προλογισε και τη συναυλια), στην οποια εκπομπη θα ειχαν καποια εκπληξη λεει, αλλα εγω ημουν στο μετρο για μιαμιση ωρα γιατι επρεπε να παω να παρω και τα πραγματα μου απο το εργαστηριο, οποτε γυρισα σπιτι αφου τελειωσε η εκπομπη… Παω να κανω search να δω αν παιξαν κανα κομματι καινουριο ή κατι τετοιο.

ΥΓ. Μετα το τελος ακουστηκε το theme του Νονου :slight_smile:

EDIT: Οι διασκευες ηταν:

Come Undone (Duran Duran)
Mob Rules (Black Sabbath)
Stand Up And Shout (Dio)
High Wire (Badlands)
War Pigs (Black Sabbath)

__Θενκς για το χορταστικό και ωραίο review!! :smiley: 8)

__Eδώ ένα review ακόμα. Να αναφέρω ότι υπάρχει προς κατέβασμα και η συνέντευξη του Eddie “Eddie Trunk Friday Night Rocks 6-24-11 w/Mike Piazaa, Adrenaline Mob Interview & new Anthrax” για όποιον ενδιαφέρεται, ενώ τέλος εδώ μερικές συγκεντρωμένες πληροφορίες απο το Blabbermouth.

[CENTER][/CENTER]

__Οσο για τις δύο διασκευές, το Mob Rules που άνοιξε την συναυλία και το Come Undone που μετά απ’ αυτό δήλωσε ο Mike “οκ, παίξαμε όλο το cd”, μάλλον είναι ασφαλές να συμπεράνουμε (και απο την ύπαρξη στούντιο και οχι live εκδοχής του Mob Rules που παρατέθηκε ως άνω), ότι οι δύο αυτές διασκευές θα υπάρχουν στο cd, ή έστω στην special edition του cd… :stuck_out_tongue: 8)

__Ωραία η διασκευή στο Mob (όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο), για να δούμε και αυτή στους Duran Duran…:slight_smile:

Ειπα μαλακια εντωμεταξυ ε, ποτε δεν επαιξαν Led Zeppelin, απλα ενα που δεν το ηξερα νομιζα οτι ηταν LZ #-o

*χάος.!

[B]Adrenaline Mob - The Mob Rules - Live Official Video [/B]

Quintom, ωραίος για την ανταπόκριση!

Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι και εμείς αναφορικά με το νέο αυτό project. Εν καιρώ περισσότερα…

Νομίζω το καλύτερο impersonation του μεγάλου RJD που έχω δει. Μην πω ότι ώρες ώρες μου έφερνε και στον Tony Martin των '80s (και ναι, παραδέχομαι ότι δεν έχω ακούσει πολύ Allen στη ζωή μου!).

Πάμε στοίχημα ότι το live DVD θα είναι bonus στην special έκδοση του δίσκου;

Κατά τα άλλα, θα προτιμούσα ένα δικό τους τραγούδι αφού το κινηματογραφήσανε επίσημα…