AENAON / STIELAS STORHETT split 7"inch vinyl

Καλησπέρα,

Στις 12/12/12 κυκλοφορεί από την Possession Prod. το νέο split 7" των Aenaon με τους avantgarde black metal Ρώσους, Stielas Storhett. Η κυκλοφορία θα είναι περιορισμένη σε 300 αριθμημένα αντίτυπα σε κλασσικό μαύρο βινύλιο και θα περιέχει ένθετο με τους στίχους.

Τα 2 κομμάτια που θα περιέχονται σε αυτό το split, γράφτηκαν αποκλειστικά για αυτή τη κυκλοφορία η οποία υπάρχει σε streaming μορφή στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://7split.com

To νέο τραγούδι των Aenaon “Er”, υπάρχει και στο youtube ως lyric video:
http://www.youtube.com/watch?v=eFTFSVZljS0&hd=1

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και την υποστήριξη.

Σας παρακολουθώ από το σπλιτ με Σατανόκιο και μόνο βελτίωση βλέπω. Ακούω τώρα το κομμάτι και εκ πρώτης ακροάσεως το βρίσκω εξαιρετικό. Συνεχίστε την καλή μουσική μάγκες! Και μπράβο σας γιατί δεν το βάζετε κάτω με τις δυσκολίες που έχει μια επαρχιώτικη μπάντα. Τσιριος.

Αυτή η μπαντα έχει μια ενστικτώδης δημιουργική προσέγγιση στο avant garde στοιχείο που και από το προηγούμενο full-length μου έκανε μεγάλη εντύπωση…άντε να έχω συναντήσει αυτήν τη μη-επιτήδευση σε μετρημένες μπάντες (προς Βορρά κυρίως)…
Έυγε και επι την ευκαιρία να θυμηθώ περασμένο κομμάταρο:

http://www.youtube.com/watch?v=w2k5hXlLxjc&feature=relmfu

Μοναδικό διαμάντι της ενχώριας σκηνής η συγκεκριμένη μπάντα, απλά ελπίζω να συνεχίσουν παρόλες τις δυσκολίες που σίγουρα αντιμετωπίζουν…:slight_smile:
Α και παίδες, μην την πάτε σε πολύ μπομπάτη την παραγωγή στο νεο αλμπουμ, οργανικός ήχος και ας μην είναι τελείως καλογυαλισμένος και φυσικά όχι full wall of sound…εύκολο να χαθούν τα διάφορα layers και το συνθετικό βάθος…το λέω γιατί η προηγούμενη παραγωγή άντε να ήθελε 2-3 ουσιαστικές αλλαγές για να πιάσει top στο είδος σας…Μια χαρά μου ακούγεται πάντως στο νέο κομμάτι…8)

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά, καθώς και για την εμπεριστατωμένη κριτική. Είναι γεγονός πως για να δημιουργήσεις ένα καλό αποτέλεσμα θέλει κόπο, χρήμα και χρόνο.
Και φυσικά αυτό δεν λαμβάνεται υπόψιν απ’ όλους.

Ευτυχώς πλέον υπάρχει πληθώρα συγκροτημάτων σε ελλάδα και εξωτερικό που ανεβάζουν το πήχη μέρα με τη μέρα πιο ψηλά, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής πρόοδος.

Το βασικό όμως είναι όλοι να περνάμε καλά είτε παίζουμε, είτε ακούμε μουσική μιας και φαντάζομαι πως σε όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.