Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

άκουγα που έλεγαν ότι είναι χάλια αλλά τόσο χάλια δεν το περίμενα!!!
σήμα της eleven έβαλαν ένα σήμα των aerosmith δεν μπορούσαν να βάλουν??
ΕΛΕΟΣ!!!

Πανάσχημο εισητήριο το πήρα μόλις

στο βωμό της λιτότητας, ένα απλό χαρτάκι το μπιλιετάκι…
Ας περάσουμε καλά εκείνο το βράδυ και χαλάλι

Το περιμενα πολυ πιο χαλι.
Οσοι εχουν παρει εισητηρια εξωτερικου ξερουν.
Η εμφανιση του εισητηριου παντως ειναι το τελευταιο που θα κοιταξουμε.

καλα σιγουρα αλλα λιγο καλυτερο δεν θα εβλαπτε!!!

καλά, στο χαρτί θα κολλήσουμε τώρα ή στο πως θα περάσουμε…

το support στις συναυλιες της Ελλάδος ειναι μια πονεμενη ιστορια…
θα το εχουν καταλαβει μονο οσοι εχουν Group κ προσπαθησαν να επικοινονισουν με διοργανοτριες εταιριες…
τις περισσοτερες φορες ουτε απαντηση για οχι δεν στελνουν…
(ξερεις ποσο στοιχιζει ενα mail ρε ε?ε?Ε?Ε?)
το συστημα δουλευει οπως σε ολα στο Ελλαδισταν
εχεις φιλο γνωστο γκομενα μπατσανακι που ξερει τον διοργανωτη τοτε σιγουρα εχεις ελπιδα να παιξεις…

ισως πριν μερικα χρονια καποιος διοργανοτης δεν θα μπορουσε να ψαξει για να βρει ενα group αλλα πλεον με το Myspace με ενα απλο search βρισκεις ακους κρινεις κ διαλεγεις…
οκ ενταξει σταματω τα ονειρα…

εγω πηγα σε Γερμανο να παρω το εισητιριο το πληρωσα μου δωσανε κ ενα κολοχαρτο κ μου λενε σε 3 μερες θα σε παρουμε τηλεφωνο για να ερθεις να το παρεις γιατι το στελνουν απο Αθηνα…#-o
σε μερικα χρονια θα σταματησουν να μας πουλανε κ εισητιρια εδω πανω…

πηρα αρενα Β αντε να τα πουμε κ απο κοντα! :slight_smile:

πλακα κανεις!!! θα πας AEROSMITH;;;8O
το θεμα με τα σαππορτ πως και το εθεσες…εχεις ονειρο να ανοιξεις για εροσμιθ;;:stuck_out_tongue:

ναι ρε γιατι να μην παω? :stuck_out_tongue:
παντα τους γουσταρα!

οχι απλα εκανα μια αναφορα για το θεμα σαπορτ μια που το συζητησαν μερικες σελιδες πιο πριν

ααααντε, παρα πολυ ωραια:!::!::!: με εκπλησεις ευχαριστα, να σου πω, δεν το περιμενα…

“Σας ενημερώνουμε ότι τα πρώτα 3.000 εισιτήρια για την αρένα Β, αξίας 50? , εξαντλήθηκαν”.

Ανακοινωθέν από την εταιρεία του Ντέμη πρι ν από λίγη ώρα.

μάλιστα… 3,000 and counting…

με κανα 10αρι να ειναι ευχαριστημενοι!!!

Καλό σημάδι ότι έφυγαν 3.000 των 50. Προφανώς θα έχουν πουληθεί και αρκετά για τις υπόλοιπες τιμές. Και είναι νωρίς ακόμα. Εγώ νομίζω θα έχει σίγουρα 15.000 λαό. Και αν σκεφτείτε ότι σε Βαρκελώνη και Παρίσι παίζουν σε αρένες (χωρητικότητας 10.000 ατόμων), είμαστε πολύ καλά 8)

Μεταξύ 60 κ 80, αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το 80άρι… Θα πάρει κανείς άλλος; :stuck_out_tongue:

Eτσι οπως ειναι για ενα 20ευρω αξιζει 80.:wink:

Λοιπόν ο drummer της μπάντας Joey Krammer αποκάλυψε στο twitter ορισμένα από τα τραγούδια τα οποία κάνουν πρόβα ενόψει της περιοδείας των AEROSMITH (ξεκινάει στις 17 Μαΐου από τη Βενεζουέλα).

Lord of the thighs (1974)

Kings and Queens (1977)

Chip away at the stone (1978)

Lick and a promise (1976)

Έτσι και τα παίξουν αυτά θα γουστάρουμε αρκετά. Εντάξει να ακούσουμε και το I don’t want to miss a thing (οι πιτσιρικάδες αυτό ξέρουν πιο πολύ), αλλά το old stuff είναι κορυφή.

Νωρίτερα είδα στο MEGA διαφημιστικό κλιπάκι για την συναυλία.

:yahoo::yahoo:

Ωραιο το κλιπακι??

Πρέπει να κάνω επανάληψη σε Aerosmilth πριν τη συναυλία…

Παιδιά για εκδρομές από Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς κάτι?