tha to kapsoumeeeeeeeeeeeeee
Λογικά θα έχουν support group. Διάβασα στο twitter του Joe Perry ότι τα opening acts τα επιλέγουν οι ντόπιοι promoters.
Οπότε να δούμε τι θα κανονίσει ο Ντέμης. Ελπίζω κάτι καλό!
τη Βανδη… :lol::lol::lol::lol:
E ρε και να σκασει τιποτα για cinderella…8)
Με Cinderella αλλάζει πολύ το πράγμα, πάρα πολύ όμως…
ξέρετε τίποτα? μην πετάτε τέτοια αβολίδωτα έτσι και μας πιάνει σύγκρυο…
Oχι ρε συ,δεν ξερουμε.Αλλα φανταζεσαι…;8)
Προσωπικά αμφιβάλω στην Eleven να ξέρουνε ποιοι είναι οι Cinderella…
Για ελληνικό group το κόβω και μάλιστα αρκετά mainstream…
Στη συναυλία του Σαντάνα πάντως που είχε διοργανώσει η ίδια εταιρεία είχαν βάλει support τους Rosebleed και μας πήρε ο ύπνος.
Θα είναι κανένα συγκρότημα που εγκρίνει και ο Φοίβος… #-o
+1000
Άθλια επιλογή, μία μπάντα που το είχε σκάσει από το schoolwave και αν ρώταγες τα μέλη της για Santana πάω στοίχημα πως δεν θα ήξεραν τίποτα προ-supernatural
Τι μας νοιαζει ποιος θα ειναι support λες και θα παμε γιάυτους#-o
ένα καλό support πάντα μας φτιάχνει…
Εγώ θα ήθελα τον συγκεκριμένο κύριο ως support. Άλλωστε είναι πολύ φίλος με τους AEROSMITH.
http://www.youtube.com/watch?v=sOwFkTGndGk
http://www.youtube.com/watch?v=DmNoTsczyWk
Eυσεβής πόθος μπορεί να πει κάποιος αλλά ποτέ δεν ξέρεις ειδικά τώρα που ο Slash έβγαλε καινούργιο δίσκο.
Μολις ειδα σποτακι στο ALTER.
Ειδα και τι θα χασω μαλλον και χαλαστηκα ειναι η αληθεια.
Αλλα ρε πουστη 2 Πατρα-Αθηνα πανε-ελα σε 5 μερες χωρις να εχω να μεινω κιολας καπου ειναι πολυ γαμω.
φίλε έχω δεί και σου συνηστώ να μην το χάσεις… δεν ξέρω τι λέει ο μάγκας, μετά την “πτώση” αλλά στην Ολλάνδια 2-3 χρονάκια πρίν κεντάγανε ! Απο τα καλύτερα live που έχω δεί, μαζί με AC/DC και κάμποσα άλλα.
προσπαθούμε να οργανώσουμε κάτι για αυτό από Πάτρα, τόσο για Sonisphere, όσο για Aerosmith και άλλες συναυλίες. Θα σε ενημερώσω. Γενικά άκου Wave όσο μπορείς για αυτό, μέσω του σταθμού θα το κανονίσουμε αν είναι.
Eδω δεν προλαβαινω να κλασω, θα ακουσω και wave.
Πλακα ε …μην παρεξηγηθεις.
Αλλα να ξερεις οτι απο του χρονου (αν βεβαια παρουμε το κυπελλο και σε συμπαθω ακομα), θα εχεις ενα ακομα σταθερο ακροατη.
Μακαρι, παντως, γιατι ειναι δυσκολα τα δρομολογια με ΚΤΕΛ κι ετσι.
WOOHOOOOO:bounce::bounce:
Καλα αν γινει αυτο ειναι σιγουροτατο το SOLD OUT!!!
Tο πιο απλό και αδιάφορο εισητήριο που αγόρασα μέχρι τωρα!!!αλλά δεν πειραζει φτανει που θα δουμε AEROSMITH!!!OOOOH YEAHHHHHHHHHHH!!!