οχι βρε…κουφολεοπαρδαλη και ασπροφιδο ηταν μονο…θυμαμαι αφου ειχα παει:wink:
πάντως θυμάμαι ότι κάποτε είχαν έρθει όλοι μαζί ή έστω πολύ κοντινές ημερομηνίες. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως :Ρ
ναι οι σκορπιοι εχουνε ρθει με whitesnake…αλλα οι λεππαρντ μια φορα εχουν ερθει Ελλαδα τοτε που λεω εγω…το 2008:wink:
ολα τα ζωα μαζευτηκαν:lol::lol:
σκόπιοι-σκορπιοί. Βάζε και κάνα τόνο να μην παρεξηγιόμαστε :Ρ
Το σποΐλερ ήταν κακία :Ρ
δεν ηταν οι scorpions… οι δυο τους ηταν, ειχα παει…
οχι δεν το πα για κακο, απλα οντως και τα 3 συγκροτημα αναφερονται στο ζωικο βασιλιο…
Δεν έχεις άδικο γιατί σίγουρα δεν πολυκινείται ο Jon όπως παλιά, αλλά:
- Ήταν σε κλειστό χώρο,
- Είχαν από κάτω Αμερικανούς, ό,τι πιο ξενέρωτο από λαό κυκλοφορεί πάνω στη γη.
Αν έρθουν από τα μέρη μας (2011? :-s:roll:) και δουν 80.000 λαό με καπνογόνα από δω κι εκεί, θα τρελαθούν και θα είναι πιο ενεργητικοί. Trust me…
E, όχι, υπερβολή.
Ειναι υπερβολη το οτι οι AC/DC εχουν πολυ μεγαλυτερο κοινο απο τους Aerosmith εδω;;;
Και οχι μονο εδω θα συμπληρωνα…
Για Aerosmith συμφωνώ, για Bon Jovi όμως που αναφέρθηκε, ναι.
Mην εισαι εντελως σιγουρος γι’αυτο…
Δεν τους μέτρησα έναν προς έναν, αλλά αυτό πιστεύω. Sorry…
πηρα το εισητηριο!!!σαν εισητηριο σε τρενο!!μπλιαξ
αυτό δεν είναι το εισιτήριο αλλά η απόδειξη… δεν σου είπαν να ξαναπάς για να πάρεις το κανονικό?
το κανονικο εννοω ρε!!
τόσο χάλια??
ανέβασέ το αν μπορείς να το δούμε…
δεν το εχω μαζι μου τωρα αλλα το λογκο της eleven records ειναι πολυ μεγαλυτερο απο της μπαντα.σαν εισητηριο για το μεγαρο
Το τσιμπησα και εγω το εισιτηριακι.
Απλο οπως περιγραφηκε πιο πανω.
Μακαρι να δωσουν καλο show…
Ξερει κανεις αν θα εχει opening act?Tα 90-100 λεπτα που θα παιξουν οι aerosmith μαλλον ειναι λιγα για ολο το βραδυ…
τους ειδα το 2007 στο hyde park και ηταν απιστευτοι. δεν εχω αμφιβολια οτι θα ειναι τρομερη συναυλια.
οκ, καλά θα ήταν να ήταν το μπιλιετάκι πιο όμορφο, αλλά τι να κάνουμε, το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά εκείνο το βράδυ…