Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Σήμερα πήρα το κανονικό εισιτήριο στα χέρια μου:). 5 μέρες χρειάσθηκαν μόνο. Η διαδικασία κυλάει καλά.

Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν θα υπάρχει οpening act στους AEROSMITH και ποιο θα είναι αυτό.:-k

Πραγματικα ηλπιζα σε ενα εκ των alice in chains , faith no more, pearl jam.
Δεν εφεραν κανενα τους.Και πες ενταξει, οι pearl jam και οι fnm εχουν ξαναρθει, για τους aic δεν νομιζω οτι υπαρχειδικαιολογια μιας και η didi ειχε προχωρησει σε συνομιλιες μαζι τους…
Τολμω να πω χωρις ντροπη οτι απο τις 4 συναυλιες που θα παω πιο πολυ περιμενω τον billy idol! :stuck_out_tongue:

Μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθουν…Εχουμε δρομο ακομα…!

ωραια θα παω κ γω αυριο να το τσιμπησω

οκ κ μετά δεν θα υπάρχει μια στον κόσμο για συναυλίες…

Aυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο…:stuck_out_tongue:

για να υπάρχουν ακόμα 50αρια, δεν πρέπει να πηγαίνει κ τόσο καλά η προπώληση…??

πολλες συναυλιες και δυσκολοι οι καιροι…

εμενα μου ειπαν να ξαναπαω μες τη βδομαδα γιατι δεν εχουν παει ακομα…:frowning:

Σιγουρα…Με τοσο πραμα που να πρωτοπαει ο κοσμος ρε συ…!

off topic: κρίμα πραγματικά, γιατί λόγω κρίσης κάποιες συναυλίες δεν θα πάνε καλά εμπορικά…

οι Aerosmith είναι από τις λίγες μπάντες που θέλω να δω και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Για αυτό τσίμπησα το 50αρι, αλλά βλέπωντας ότι 50αρια υπήρχαν ακόμη εως χτες και συγκρίνοντας με το τι έγινε για Rammstein, δεν βλέπω να είμαστε πάνω από 10 - 15 χιλιαδες. Άλλωστε κακά τα ψέματα, ποτέ οι Aerosmith δεν ήταν τόσο μεγάλο όνομα σε ελλάδα…

Aν μαζεψει 8-10000 καλα θα ειναι οπως τα βλεπω εγω…

θα ειναι εκπληξη για περισσοτερο , το νορμαλ γιαυτους θα ειναι γυρω στις 7 χιλιαδες .

αυτες οι συναυλιες 'ανοιχτου ’ τυπου κατεμε σπανια εχουν καλο ηχο ,
βλεπεις με το κυαλι , δεν υπαρχει αμεσοτητα οπως στους μικροτερους κλειστους χωρους .

ενα ειναι το ονομα που θα κανει το 'τελευταιο ’ μπαμ , απο προσελευση κοινου … bon jovi … αν τους φερουν εγκαιρα …

Ειδα το blu ray των bon jovi στην NY (το φετινο) και η ερμηνεια του μου φανηκε παντελως αδιαφορη…
Δεν ξερω αν θα τον τιμησω αν ερθει.Βεβαια επαιξαν και 2.5 ωρες αλλα τον εβλεπα σαν να εκανε αγγαρεια.

μην νομίζεις ότι έχουν το φοβερό κοινό στην ελλάδα… οι AC/DC έχουν πολύ μεγαλύτερο και πάλι με το ζόρι μαζεύτηκαν 55.000… κόσμο σαν αυτό ( για το νούμερο μιλάω ) που μάζεψε η μαντόνα μόνο στους U2 θα ξαναδούμε…

μεχρι 10000 αλλα πολυ βαρια πιστευω εγω!!!

Και στο κάτω κάτω τι σας νοιάζει τόσο? Σε μια συναυλία πας επειδή μαζεύει πολύ κόσμο ή έπειδη γουστάρεις; Σιγά…#-o

το πηρα κ εγω το αυθεντικο… πολυ μαλακια ειναι, ουτε το logo της μπαντας, ουτε μια φωτογραφια ρε αδερφε κ ειναι κ πολυ μικρο…:frowning:

παιδια οι def leppard ειναι δημοφιλεστεροι απο τους aerosmith;; γιατι θυμαμαι ειχε κανα 10χιλιαρο με whitesnake που οκ εχουν ερθει κι αλλες φορες… ε νομιζω aerosmith ειναι λιιιγο πιο δημοφιλεις…σε αυτο βασιζομαι εγω…

Aν θυμάμαι καλά όμως ήταν και οι Scorpions σε αυτό το πακέτο… :?