Παιδιά σεβομαι την απόφασή σας για το μποϊκοτάζ αλλά οι ΑEROSMITH είναι η αγαπημένη μου μπάντα. Θέλω τους δω από κοντά. Δεν είμαι “καπιτάλας”!
οχι ρε συ…χαλαρα…και γω το ψηνω για κερκιδα…αναλογα βεβαια αν συμφωνει και η παρεα…
Είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε μπροστά αλλά αν κανείς δεν έπαιρνε αρένα Α είναι πιθανό να μην βάζανε χώρισμα.
Απ’ ότι βλέπω μάλλον θα υπάρξει και θα είμαι αρένα Β γιατί πήρα με 50.
Μπα μποϊκοτ και έτσι,ε;
Όπως με το rockwave;
Άσε δεν παίζει γιατί ο μεταλλάς είναι πορωμένο ον.
Τώρα ψήνομαι να πάω για να δω απο κοντά το “μποϊκοταζ” #-o
Έκανα επί σειρά ετών μποϊκοτάζ στις συναυλίες της DIDI για τους γνωστούς λόγους με τη συμπεριφορά της εταιρείας προς το κοινό κλπ. Το αποτέλεσμα; Έχασα πολλές συναυλίες αγαπημένων μου καλλιτεχνών (ακόμα κλαίω τον Robert Plant) και η DIDI χαμπάρι. Γιατί; Μα γιατί ως λαός μάλλον είναι στο DNA μας να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι συλλογικά και αποφασιστικά. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά το αποτέλεσμα γνωστό.
Για να μην είμαι off topic λοιπόν, κι επειδή μιλάμε για Aerosmith, νομίζω ότι το δικαιολογούν το 80άρι τους και κρίση ξε-κρίση δεν μπορώ να τους χάσω και θέλω να τους δω από κοντά, γι’ αυτό Αρένα Α και χωρίς τύψεις. Εδώ τα 'χουμε δώσει σε άλλους κι άλλους, στους Aerosmith θα μας πειράξει;
ντου απο 50αρια στα 80!!
ρε παιδες ομως δεν λεμε ολικο μπουκοταζ-να μην πατε δηλαδη…απλα ‘‘αποχη’’ απο τα 80αρια…και μενα οι aerosmith ειναι στις τοπ μπαντες μου αλλα οκ σε τετοιους καιρους μου ειναι δυσκολο να δινω 80αρια σε καθε μεγαλο λαηβ…
μα κ εγω θα παω,ειπαμε ομως,οχι 80αρια κ θα μας βαλουν μπροστα δε μπορει
μα δεν το πα για σενα…
να μας αφησουν δεν προκειται απλα λογικα θα ειναι πιο κοντα στη σκηνη το χωρισμα…
Πολλους σεκιουριταδες στο χωρισμα να ριχνουν το ξυλο της αρκουδας σε οποιον παει να πηδηξει.
στο καραισκακη απο την κερκιδα δεξια της σκηνης πως φαινεται ξερει κανεις;;
Μια χαρά είναι.
τσίμπησε φίλος 50αρια από Γερμανό, βέβαια τα μπιλιετάκια θα τα έχουμε μέσα στην εβδομάδα.
Μην έχετε ελπίδες να μπείτε από τα 50αρια στο χωρο με τα 80αρια… Θα έχει security και δεν θα είναι εύκολο… Απλά μην αγοράζετε 80αρια, μόνο έτσι θα καταλάβουν τη λαλακία που έκαναν με το διαχωρισμό της αρένας
ξεκινησε τη διαφημηση ο ντεμης, χτες στο οακα επαιζε “dude looks like a lady”…
οταν βγουν τα κανονικα ας σφυριξει καποιος
φσσσσσσσ
Για τον Λέτο ήταν αυτό ρε, όχι για τη συναυλία!
δικιο εχεις, σαν τραβελι ειναι…:?
μολις εκλεισα και ενα των 50ε…
Μετα απο aerosmith,cranberries,u2 και billy idol/stranglers δεν βλεπω να πηγαινω πουθενα αλλου απο αυτα που εχουν ανακοινωθει…
ε δεν θα πας κ σε λιγα!!:D:D