Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

θα εφτιαχνα αλλα δεν εχω …#-o

αν φτιαξει καποιος παντως θα φτιαξω ενα της πλακας για να μπω στο γκρουπακι…

οκ παιδιά το αναλαμβάνω εγώ, όσοι πιστοί με φέισμπουκ προσέλθετε, έστω και για να βοηθήσετε!

Έτοιμο το γκρουπ, φανς των Aerosmith ενωθείτε!

Πήγα σήμερα στον γερμανό στην γειτονία και μου είπαν ότι εκείνη την ώρα έλειπε ο υπάλληλος που τα βγάζει και να περάσω σε κάνα 30 min … #-o#-o

Θα πάω πάλι αύριο … ελπίζω να έχει των 50 Ε

ευκολα…

Πήρα 2 των 60. Ναι, είναι αριθμημένες, διάζωμα τάδε, σειρά τάδε, κτλ.

ωραιο το γκρουπακι!!!οχι 80αρια!!καλα τα εχουν κανει μπουρδελο παντου με τα εισητηρια!!

Καλημέρα, ελπίζω η διοργάνωση να μην είναι σαν την προπώληση.
Δεν περιμένω στην Ελλάδα να γίνει σωστό μποϊκοτάζ σε κάτι αλλά να δούμε αν τουλάχιστον δεν θα υπάρξουν 80άρια.

Επειδή, δε μπορώ να ψάχνω πολλές σελίδες πίσω… με ποιον τραγουδιστή έρχονται;

με τον Tyler…μαλλον τρικ για διαφημιση ηταν η διαλυση…

Πήρα σήμερα μια απόδειξη για 50 ?, και από βδομάδας έρχεται και το κανονικό :slight_smile:

Πήρα και εγώ το voucher (ΑΡΕΝΑ Α’) σήμερα από “Γερμανό” της περιφέρειας. Ευτυχώς η τύπισσα το πάλεψε στο κατάστημα με το on - line σύστημα και με εξυπηρέτησε κανονικά. :slight_smile:

Κάτι λέγαμε για Ελλάδα και μποϊκοτάζ :lol:

στην ελλαδα δεν μπορεις να κανεις μποϊκοταζ για τιποτα… ξεχαστε το…

now playing: sweet emotion…

Χαχα εννοείται. Αυτός που έχει δεν πρόκειται να κάνει ποτέ πίσω για να έχουν και οι υπόλοιποι :stuck_out_tongue:

τουλαχιστον να μην ειναι πολλοι για να βαλουν το χωρισμα κοντα στη σκηνη γιατι απο οτι ειδα στο σχεδιαγραμμα θα ειμαστε σχετικα μακρια…#-o

now playing:toys in the attic…

Για μένα το κοντά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία εκτός αν είσαι κάγκελο, εφόσον θα έχει γιγαντοοθόνες. Άλλωστε η εμπειρία είναι που μετράει :slight_smile:
Βλέπω καίς aerosmith αυτή τη στιγμή :stuck_out_tongue:

μαζι σου αλλα aerosmith θα δουμε πρεπει να τους δουμε απο κοντα… τοσες συναυλιες ειμαι πολυ μπροστα κ τωρα καθεται αυτη η μαλακια με τα χωρισματα…στοχος ειναι να βλεπω τον tyler στα 10 μετρα το πολυ…

now playing:mama kin…

Κι εγώ έχω συνιθίσει στα κάγκελα τόσο καιρό γιατί πάντα τρέχω και προλαβαίνω, για aerosmith πάντως θα μπορούσα άνετα να πηδήξω τα χώρισμα και να πάω από την άλλη :Ρ

εγώ που ενδιαφέρομαι για κερκίδα αν το αφήσω για μετά το πάσχα δεν νομίζω να έχω πρόβλημα ε?