Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Άμα σου είπαν ότι δεν είχαν ενημέρωση καμία, πες μου ονόματα και θα επηληφθώ…Απλά βαριόντουσαν να ασχοληθούν…

Ρώτα τους άμα ξαναπάς, αν είχαν κανένα mail ή αν ενημερώθηκαν από το τελευταίο έντυπο δικτύου…Θα καταλάβουν…

Ναι το είδα και γω τώρα. Άρα όπως καταλαβαίνω τα Public δεν παίζουν πια. Μόνο Γερμανοί.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κλείσει θέση σε κερκίδαι έχει την δυνατότητα να επιλέξει συγκεκριμένη σειρά και θέση; (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα).

πηγα σημερα public κ με εστειλαν στον γερμανο στην μπενακη!!!πληρωσα το εισητηριο μου εδωσαν μια αποδειξη κ θα το παρω την αλλη βδομαδα!!

το πηρα κ εγω σημερα το πρωι… ελπιζω να μην φυγουν πολλα 80αρια για να αναγκαστουν να μας βαλλουν μπροστα…λεεεμε τωρα…

παρομοιως - πληρωσα, πηρα αποδειξη και σε 1 βδομαδα θα το εχουν στο μαγαζι :slight_smile:

κανεις 80αρι παιδια!!!

Είναι ανοιχτά τώρα το απόγευμα για να πάω να πάρω?
Join now the “Oxi 80aria campaign!”…

ωραρια καταστηματων θα ειναι λογικα οποτε μπορεις

Χλωμο το βλεπω…[-X μονο τους greek celebrities να βαλεις ειναι ηδη sold out!!!:stuck_out_tongue:

πήρε κανένας κερκίδα? ξέρεται αν είναι αριθμιμένες οι θέσεις?

Πήγα να πάρω και δεν είχαν και ούτε θα φέρουν μου είπαν, γιατί έχει χαλάσει το σύστημα…:stuck_out_tongue:

που πηγες??τι στο διαολο γινεται???

Στο Γερμανό Ζωγράφου… Αύριο που θα κατεύω κέντρο θα κοιτάξω…[-X

πηγαινε μπενακη μηπως μπορεσεις κ παρειςς!:wink:

Προβλημα ειχα και 'γω χθες σε καταστημα Γερμανος στην Κοζανη. Παντελως ανενημερωτοι.

Μάλλον ήσουν άτυχος. Εγώ σήμερα πήγα στης Ηλιούπολης και μετά από πολυυυυυυυυ υπομονή πήρα την απόδειξη και θα τα φέρουν σε μια βδομαδα. Μάλλον δεν πρέπει να είχαν πάρει άλλοι εισητήρια, γιατί ο τύπος εκείνη την ώρα προσπαθούσε να καταλάβει πώς λειτουργούσε το σύστημα για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να περιμένω και γω δεν ξέρω πόση ώρα.

Η πλάκα είναι ότι τη στιγμή που ήταν να μου δώσουν την απόδειξη έπεσε και το ρεύμα!!! Όχι ρε πούστη λέω άλλη γκαντεμιά. Ευτυχώς η απόδειξη είχε ήδη εκτυπωθεί.
Πάντως 50αρια αν ενδιαφέρεστε υπάρχουν ακόμα, και πιστεύω θα υπάρχουν για κάποιες μέρες ακόμα, γιατί με το Γερμανό που έχει ανακατέψει ο Ντέμης η διαδικασία κυλάει πολύ αργά.

Βασικά οι celebrities θα πάρουν VIP, σιγά μην τραβιούνται μέσα στον κόσμο! Οπότε ας το προσπαθήσουμε να μην πάρει κανείς 80άρι εισητήριο, κάτι θα κάνουμε πιστεύω! Αν είναι δυνατόν να το διαδώσουμε και σε άλλες σελίδες!

Αυτό. Και μην κοιτάτε ούτε πλάνα, γιατί αμα δεν πουληθούν εισητήρια το διαχωριστικό θα το βάλουν πολύ κοντά. (Αν το βάλουν)

Ποιός αναλαμβάνει να ανοίξει ομάδα ή κάτι τέτοιο στο φέιςμπουκ?