Παιδια εγώ σήμερα πήγα για εισητήριο και είχα γυρίσει όλους τους Γερμανους της περιοχής μου. Τελικά απότι έμαθα είχαν πρόβλημα με τις συνδέσεις για να κλείσουν εισητήρια το οποίο επιδιορθώθηκε πριν από περίπου δυο ώρες, εγώ κατάφερα να πάρω, ίσως από τα πρώτα!
Το εισητηριο το κλείνεις και το παραλαμβάνεις μετά από 2-3 μέρες μου είπαν, σου δίνουν απόκομμα. Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να έχουν εξαντηθει τα πενηντάρια.
εφυγα…
Όπως τα λέει ο τατσομαν…Υπήρχε όλη μέρα θέμα συστεμικό όσον αφορά τα τικέτα…
Απλά να ξέρετε ότι έτσι όπως δουλεύει το σύστημα για τα τικέτα είναι λίγο μαλακία και σου κάνει μπουρδέλο ταμεία και δίαφορα άλλα, οπότε είναι το τελευταίο που σε νοιάζει να κάνεις.
Αλλά με λίγο πίεση, ναι σε όλους τους Γερμανούς. Και είπαμε πληρώνετε, παίρνετε ένα voucher και μετά μερικές μέρες έρχεταο το τικέτο σας…Δεν υπάρχουν μπλοκάκια…Σε 400+ καταστήματα, δε γίνεται…
Επίσης και για Cranberries και για Rihanna…Λυσάξτε…
θα εχουμε εναν Ιουνιο με πολλες βροχες μαλλον…
Να ξεκαθαρίσω πως είμαι Η τάτσομαν, ευχαριστώ:)
[SIZE=“5”]FUCK[/SIZE]
ειναι κλειστα…
στο public αυριο θα δινουν εισητηρια η αποδειξεις???
Ζητώ ταπεινά συγνώμη…και τα παίρνω όλα πίσω…Ψέμματα έλεγε η Τατσομαν…χαχα:p
Συγχωρεμένος, συχνά με μπερδεύουν (με τέτοιο όνομα θα μου πεις!)
Φάε τη γλώσσα σου! :papas: άν είναι να βρέξει ας βρέξει μόνο στα “χωράφια”… ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ!
Μα κ εσύ βρε κοπελιά… :lol: Κάντο tatsowoman!
Πολλες μεγαλες εταιριες και αλυσιδες καταστηματων πωλησης εχουν προβληματα απο χθες και 2-3 μερες ακομα λογω αλλαγης ΦΠΑ.
Εγω μαγκες το τσιμπησα το βαουτσερ μου [50ρικο εννοειται!] γυρω στις 12 το μεσημερι απο Γερμανο.
Αντε κ στα δικα σας!!!
Κανονικό είσητήριο η χαρτάκι και σε 3 μέρες? :?
με τετοιες τιμες μαλλον στο καραισκακη θα βρεξει… σορυ κιολας αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη! δεν υπαρχει αυτη η ασυνεννοησια!!!
Αν (ξανα)βρέξει θα τους βάλω να μαζεύουν τη βροχή με κουβαδάκια [-X
Ρε παιδιά τι διάολο γίνετια με αυτή την εταιρεία του Ντέμη. Πήγα σε Γερμανό και είπαν δεν ξέρουν απολύτως τίποτα. Στο Public στο Σύνταγμα δεν τα έχουν φέρει ακόμα. Μήπως μας δουλεύουν??
Xαρτακι - φωτοτυπια…
Aν πήγες στο Γερμανό του mall σε δουλεύουν ψιλό γαζί που έλεγε και η γιαγιά μου. Σε μερικά καταστήματα όντως δεν τα έχουν φέρει λόγω κάποιων προβλημάτων.
Γεια σου τσατσομαν (ή τσατσογουμαν).
Όχι όχι. Πήγα σε ένα τοπικό Γερμανό στο Ελληνικό κοντά στη δουλειά μου. Μου είπαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση. Θα δοκιμάσω και αύριο στην Ηλιούπολη.
Καλή τύχη, εγώ μετά απο ψάξιμο κατέληξα μαρούσι πάντως :Ρ
Με το Public παρουσιάστηκε πρόβλημα. Όπως διαβάζω τώρα στο site της εταιρείας του Ντέμη:
Εισιτήρια πωλούνται:
* Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
* Στο τηλέφωνο 211 7300211
* και στο www.elevenconcerts.com