Τα εισητήρια “σαν απόδειξη” που λέτε είναι ο κανόνας στις περισσότερες χώρες πλέον. Από αυτή την άποψη είμαστε τυχεροί που στην Ελλάδα βγαίνουν ακόμα όμορφα εισητήρια με τις φάτσες των καλλιτεχνών κλπ.
Όχι πως και τα άλλα δεν τα κρατάς, αλλά σίγουρα τα δικά μας είναι πιό όμορφα!
αμα αρχισουν κ βαζουν κ τετοια εισητηρια τι να πω!!!φτανουν οι μαλακιες!!
Παίδες εγώ είχα πάει Σαντάνα. Το εισητήριο είναι κανονικό σαν όλες τις άλλες συναυλίες, άρα δεν παίζει εισητήριο με τη μορφή απόδειξης, οπότε θα ήταν όντως ξενέρωμα. Απλώς πάνω στο εισητήριο κολάνε σε ένα σημείο ένα αυτοκόλητο χαρτάκι barcode και σου κρατάνε τηλέφωνο, στοιχεία κλπ.
Στο Public που είχα πάει είμασταν 5 άτομα στην ουρά και με όλη τη διαδικασία μας πήρε περίπου μισή ώρα για 5 άτομα!!! Έλεος κύριε Ντέμη. Και στις συναυλίες μπατσιλίκι δηλαδή?
Εγώ θέλω αυτό:
μιση ωρα?τατουαζ barcode σας εκανε??
Και εγώ! Ήταν η μόνη φορά που μοιράστηκαν τη σκηνή. 8)
Ο χώρος λειτουργεί ακόμα (κάτι σπάνιο για τα Αμερικάνικα δεδομένα που στα 25 χρόνια γκρεμίζουν-ξαναχτίζουν) και θεωρείται από τα κλασικά ανοιχτά αμφιθέατρα της χώρας, παίζει εκεί όλος ο καλός κόσμος (Allmans, Dead, είχαν παίξει εκεί και οι Return to Forever στην περιοδεία της επανένωσης πρόπερσι)
παιδιά όποιος αγοράσει αύριο τικετ από τα public ας ενημερώσει για το πως δουλεύει το “σύστημα” εκει…
απο οποιοδηποτε καταστημα γερμανος παιρνω τικετο???
Νομιζω ειναι σαφες…
Απο ολα λεει…
Πόσο;60;Για τους νεκρούς;Χαχαχαχα…Άντε γειααααα!
Και Ντεμάκο ούτε ευρώ απο εμένα μαλάκα.
καλα πλακα μας κανει ο κοντος??? 3 γερμανους γυρισα κ πηγα κ στο public κ τιποτα… στο γερμανο οι περισσοτεροι με κοιτουσαν σαν να ημουν εξωγηινος… αλλα στο public μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση… πηγε κανεις αλλος??βρηκε??
Σοβαρά μιλάς? Α ρε μπορντέλο…
dr love μου εστειλε μηνυμα 1 φιλος πρωι που πηγε και του ειπαν θα δουμε και ειναι δυσκολο απο σημερα και πρεπει να ενημερωθει το συστημα και ελα καλυτερα απο αυριο κλπ κλπ κλπ…
αλλα δεν ειδα να γραφεται κατι στο forum και λεω θα ετυχε ή πηγε νωρις…
ο φιλος πηρε τωρα τηλ. στα public και του ειπαν οτι μαλλον δεν θα φερουν tickets και καλυτερα να παει στον γερμανο…
οργανωση…
περασα κ απο 4ο γερμανο κ ειπαν οτι υπαρχει ενα προβλημα στο συστημα κ δεν επιτρεπει την προσβαση κ οτι απο αυριο θα το φτιαξουν… μπλα μπλα μπλα…[-X
Μήπως υπάρχει λόγος που τα μασάνε…; Μπας κ ξέρουν από τώρα ότι θα βρέξει εκείνη τη μέρα;
ρε guys, έκλεισε κανείς από την ιστοσελίδα με πιστωτική; γιατί προσπάθησα κ δν μπόρεσα χωρίς λόγο…επίσης έστειλα γνωστό σε γερμανό στη θεσσαλονίκη κ ούτε εκεί γινόταν…στο τηλέφωνο λένε ότι μάλλον δν ενημερώθηκαν ακόμα κλπ κ ν κλείσω απο εκεί αλλά κάρτα δν δίνω τηλεφωνικώς [-X με την καμία δν τα προλαβαίνω τα 50άρια δηλαδή; :?
Πςςςς… Ήδη άρχισαν να φαίνονται μαύρα σύννεφα…
μαλλον θα βρεξει απο αυριο…:evil:
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον σε τοπικές βροχοπτώσεις…