[RIGHT]Παίδες εγώ θέλω να ζήσω τέτοιες στιγμές όπως θα δείτε στο video στο youtube. Τα πλάνα είναι από την τελευταία συναυλία που έδωσαν οι AEROSMITH στο τελευταίο γκραν-πρι της Φόρμουλα 1 στο Άμπου - Ντάμπι τον περασμένο Νοέμβριο.[/RIGHT]
Νομίζω ότι είπες “οι Αέροσμιθ στα 70ς μόνο έλεγαν” και όχι “οι Αέροσμιθ εκτός από το Crazy το Cryin και το IDWMAT μόνο έλεγαν”.
Γιατί αν το Amazing σου φαίνεται παπαρομπαλαντίτσα και τα Livin On The Edge, Eat The Rich, F.I.N.E., και Janie’s Got A Gun μαλακίες -να θυμίσω πότε βγήκαν?- τότε μάλλον το θέμα δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
ότι από τις 3 προαναφερθείσες μέτριες μπαλάντες το Crazy είναι στάνταρ το καλύτερο
Δυστυχώς χθες δεν είχε Ράδιο Αρβύλα αλλά είδα τον ΜΠΕΟ που έφαγε ο βάζελος. Βεντούζα
__Μule, εμπιστεύομαι τη γνώμη σου, γιατί είχα μερικές μικρές αμφιβολίες για το πόσο το έχουν ακόμα (όχι για το “αν” αλλά για το αν είναι “αρκετό” το “πόσο”… και βασικά πιό πολύ μιλάω για τον Tyler…). Αλλά συνεχίζουν να με τιτρώγουν τα υπόλοιπα ζητήματα που ανέφερα… Μάλλον θα το αφήσω στην τύχη, όπως κάτσει…
__Metal_Laws (περί INFOS για Nine Lives re-release): αυτή η έκδοση περιέχει δύο ακόμα τραγούδια (απ’ τα 13 της αρχικής), το Falling Off και το I Don’t Wanna Miss A Thing. ακόμα, όχι πως έχει τόση σημασία, έχει και άλλο -αλλά στο ίδιο, παρόμοιο στυλ- εξώφυλλο, μιας και αρκετοί ινδουϊστές είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για το προηγούμενο -έδειχνε όπως θα έχεις δει τον άρχοντα Κρίσνα (το “υπέρτατο ων”) να χορεύει πάνω στο κεφάλι μίας άλλης (φιδο-)θεότητά τους και μάλιστα ο Κρίσνα να έχει κεφάλι γάτας… Οκ προσωπικά δε το βρήσκω απαραίτητα προσβλητικό ή μειωτικό, αλλά και πάλι ίσως δεν είμαι ινδουϊστής για να καταλάβω… Αυτά.
Ανηκω στην γενια αυτων που μεγαλωσαν βλεποντας 10 φορες την ημερα το Love in an Elevator στο MTV, το Moscow Peace Festival και την γενικη glamoροκια που επικρατουσε στα 80’ς (Aerosmith,GnR,Jovi,Skid Row, Cinderella, κτλκτλ)…
Ανηκουν στην κατηγορια των συγκροτηματων που οταν ελαμπαν ηξερες οτι το Ελλαντα δεν υπηρχε στην αντζεντα τους, τα μεγαλα ονοματα τοτε ερχονταν με το σταγονομετρο - Σκεφτειτε για να ερθουν εν ετη 1993 οι Guns και οι Metallica, επρεπε να περιοδευσουν 3 χρονια και εκαστος!!!
Αφηστε που οι 'σμιθ Δεν νομιζω να ξαναρθουν επισης…
Καλοι κ φοβεροι οι 'σταιν, τρανοι αλλα ξαναφορεμενοι μεμονομενα οι μπιγκ4, αλλα εγω επειτα aπο ωριμη σκεψη τα πρωτα μου λεφτακια για το καλοκαιρινο μαραθωνιο θα πανε στο παιδι που μοιαζει με πιθηκη με τα χαιμαλια στο μικροφωνο… - εχει κ φωναρα κορη!!!
δεν πιστεύω να φύγουν μέσα στη βδομάδα…
αλλά έχω μία άλλη απορία… ξέρει κανείς πως βγάζει η εταιρία του ντέμη εισιτήρια? δηλαδή αν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα και πας εσύ πχ σε ένα γερμανό και μπαίνει στο σύστημα σου λέει τι υπάρχει και διαλέγεις ή υπάρχουν τυπωμένα και μοιρασμένα πακετάκια? μάλλον το πρώτο ε?
Ήθελα τρελά να τους δω, αλλά με τόσα λεφτά ΤΣΟΥΚΟΥ!
Όσοι πάτε, καλά να περάσετε ως τότε, αλλά να’χετε πισινή ότι μπορεί ν’ ακυρωθεί, δεν υπάρχει πια περιθώριο να σκάσει τόσα λεφτά ο κόσμος. Εκτός αν τα πάρετε με δόσεις, όπως προτείνει ο Ντέμης.
Πας στο Γερμανο.Κλεινεις το εισητηριο, σου δινει αποδειξη με τα νουμερα και τα λοιπα και μετα πας στο Γερμανο στο Mall και σουδινουν το κανονικο απο εκει.
Πας στον Γερμανό της επιλογής σου και διαλέγεις το εισητήριο,πληρώνεις, παίρνεις ένα voucher (απόδείξη) και πας μετά από 2-3 μέρες και παραλαμβάνεις το κανονικότατο σου τικέτο. Μόνο τις τελευταίες μέρες πριν τη συναυλία είναι αποκλειστικά από το Mall.
Στον Σαντάνα πέρυσι έτσι ήταν και λογικά και φέτος αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει ενημέρωση στο δίκτυο (μιλάω εκ των έσω). Και σίγουρα όσο πλησιάζει ο καιρός θα παίζουν προσφορές και διαγωνισμοί για εισητήρια όπως και με Σαντάνα, που πλάκα πλάκα έπαιξε και ρόλο στο ότι έιχε τόσο κόσμο που δε το περίμενε κανείς.
Ετσι ειχε γινει με Σαντανα περσυ.Μεσω Γερμανου και Mall,Ειχα μιλησει με εκπροσωπο της εταιριας και μου τα ειχε διευκρινησει.Τωρα για τα Public δεν ξερω.
30 e ηθελες να δωσεις και συ για τους aerosmith;;;
εχεις την ευκαιρια και με 50 ευρουλακια να πας,αν θες να τους δεις τρελα οπως μας λες τουλαχιστον…
ειπαμε…δεν ειναι αναγκη να παρουμε ολοι 80αρια…ας μην μας κοροιδευουν μονο αυτοι ας τους δουλεψουμε λιγο και μεις, αφου μπορουμε ρε…