Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Ειναι αρκετα οντως τα λεφτα και αυτο με τα χωρισματα ειναι μεγαλη μαλακια…

Μια απ’ τα ίδια. Αλλά με αυτόν το τιμοκατάλογο είμαι υπο σκέψη πάλι:p

Εντάξει είπαμε ότι “τσούζουν” λίγο οι τιμές αλλά AEROSMITH είναι. Αλλιώς όποιος θέλει μπορεί να παει να δει συγκροτήματα τύπου SCORPIONS, UFO, URIAH HEEP (καλές και ιστορικές μπάντες) που επισκέπτονται τακτικά την χώρα μας και βγάζουν μεροκάματο. Σύγκριση όμως δεν τίθεται…

Μην ξεχνάτε κι ότι οι ΑC/DC είχαν αρκετό καιρό να κάνουν περιοδεία κι άλλο τόσο να βγάλουν δίσκο. Και οι τιμές στο ΟΑΚΑ δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητες (δεν έγινε sold out παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει αρκετούς φίλους στα μέρη μας).

Συμφωνω εν μερει με μαζι σου rockface αλλα με τους Acdc δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης γιατι οι Acdc εχουν ΠΑΝΤΑ απο πισω τους μια υπερπαραγωγη. Με κανονια , καμπανες , τρενα , διαδρομο και φυσικα η σκηνης τους χτιζοταν στο Οακα απο Δευτερα ενω παιζανε Πεμπτη. Οι Aerosmith θα ερθουν ουσιαστικα με τον μουσικο εξοπλισμο τους.Οχι οτι δεν συμπαθω τους Αεrosmith ειναι απο τα πιο αγαπημενα συγκροτηματα.

μιλας ομως για live με μιση τιμη… κ δεν μπορεις να τα συγκρινεις γιατι μετραει κ το γουστο του καθενος… πχ εγω, πολυ πιο ευκολα εδινα 50 για τους UFO παρα για τους AEROSMITH…

παντως ελπιζω να μην ειναι οπως διαβασα πιο πανω κ να μπορω με σαλτο να μπω μπροστα…

Σωστό!

Και αυτό σωστό είναι αλλά για να γίνει και να πιάσει θα έπρεπε από τώρα να ξεκινήσει μαζική καμπάνια με e-mails, facebook group, threads στα μουσικά sites κλπ.
Κατά τη γνώμη μου πάντως αξίζει να γίνει.

σωστο αυτο με το μποικοταρισμα των ακριβων εισιτηριων της αρενας…

οσο για μενα…bye bye Aerosmith…:frowning:

Ρε αγουέηκ από πότε έχεις να ποστάρεις κάτι που να μην είναι μαλακία???

Κάντε με μπαν αλλά πραγματικά το έχω απορία αυτό.

Ε δε μετράνε τώρα γκρουπάκια τύπου Aerosmith μπροστά σε τιτανοτεράστιους Russian Circles πχ, μη λέμε ό,τι θέλουμε… :stuck_out_tongue:

Ίσως να έχετε δίκιο. Εγώ λέω να απαιτήσουμε όχι απλά να μπούμε μπροστά στην αρένα με φτηνό εισιτήριο, αλλά να ζητήσουμε να μας τραγουδήσει και ο Τyler το “Dream On” a capella backstage.:slight_smile:

Εγώ απαιτώ να ανοίγουν από’δω κ πέρα για τους Russian Circles :stuck_out_tongue:

αμα εσυ θεωρεις κομματαρα το crazy μπραβο σου. εγω το θεωρω μαλακιαρα.

αμα εσυ θεωρεις οτι εχουν βγαλει κατι αξιολογο απο το 1993 και μετα παλι μπραβο σου. εγω θεωρω οτι οι πραγματικα γαμιστεροι aerosmith ηταν στα 70s με δισκαρες (rocks/toys in the attiv)

σε αφηνω τωρα να δεις λιγο ραδιο αρβυλα,που σε κοβω να τους εχεις για θεους σου . εγω ακουω το live album τους απο τα 1978 (οκ δεν εχει μεσα crazy αλλα τι να κανεις…)

τσιουζζζζζζ #-o

αγαπαμε ξυπνιο

ανταποδιδω την αγαπη με φιλι χεβυ μεταλ :stuck_out_tongue:

__Ον-τοπικ… έχω ξενερώσει με το σίριαλ “φεύγω-δεφεύγω και επιπλέω στην επικαιρότητα”… έχω ξενερώσει με τις τιμές… έχω ξενερώσει με τους τόσους θρύλους που επειδή μπορεί να μην ξαναδω ποτέ πρέπει να τρέξω να στηρίξω -άσχετα αν ο λόγος για τον οποίο έγιναν θρύλοι έχει ξεθωριάσει για τα καλά. Οπότε, πραματικά, δεν ξέρω αν θα πάω στη συναυλία ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΣΚΟ (έστω, :stuck_out_tongue: αυθεντική κασσέτα για κασσετόφωνο! :lol:). Και καταλαβαίνετε τι θέλω να πω και πόση αδυναμία της έχω… Και τι σημαίνει λοιπόν το “δεν ξέρω αν θα πάω”… :?

__Οφ-τόπικ. Ισως ούτε η επιστήμη να μη μπορεί να το εξηγήσει, αλλά συμπαθώ τον Αwake :D. Ισως ούτε η επιστήμη να μη μπορεί να το εξηγήσει, αλλά η μετάφραση του Nickname του Awake είναι “ξύπνιος” :stuck_out_tongue: :lol: :lol:.

__Μπορεί όντως να μην είναι τυχαίο και η “ξύπνια” συμπεριφορά να κουράζει, αλλά damned, deep down inside, he’s got a point -τις περισσότερες φορές. Το κακό ρε Awake είναι ότι κανείς δε γουστάρει στο θέμα της Britney Spears να μπαίνεις για να πεις μόνο και μόνο ότι είναι μπάζο. Ιδίως αν συμβαίνει σε πολλά θέματα. Ασχετα αν έχεις τόσο μα τόσο δίκαιο (και έχει σημασία και ο τρόπος που λεει κάποιος κάτι, αν είναι απόλυτος, υπερβολικός, άδικος, εκνευριστικός… “εξυπνακίστηκός” κλπ…).

__Πάντως, όσο αφορά τους ‘σμιθ, έχεις γενικά πολύ δίκαιο, αλλά μην ξεχνάς και το Nine Lives (1997, ειδικά το European re-release edition). Και το Pump (που οκ, είναι μέσα σ’ αυτά που παραδέχεσαι), αλλά και Nine Lives (αν ΔΕΝ τον έχεις ακούσει ΟΛΟ, παρακαλώ μην απαντήσεις μέχρι να το κάνεις και μάλιστα όχι μία φορά ή με προκατάλληψη παρακαλώ), είναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ με το 90% των τραγουδιών να είναι πραγματικά καλά και με εξαιρετικά τραγούδια μέσα.

__Οκ, έχουν γαμηθεί στο co-writing, έχουν βγάλει τόσα, μα τόσα φίλερς, αλλά γαμώτο, είναι τόσο ταλαντούχοι και άξοι μουσικοί και όταν θέλουν κάνουν παπάδες. Μην βιαζόμαστε να τους κρίνουμε τόσο γρήγορα και τόσο αυστηρά εμείς που τόσα λίγα έχουμε κάνει σε σύγκριση με αυτούς (και δεν λέω “καταφέρει/πετύχει” για να μην πει κάποιος ότι ο τάδε δεν έλαβε ποτέ την αναγνώριση που του άξιζε, δε μιλάω για αναγνώριση, μιλάω για “υπαρκτό” έργο ζωής), στηριζόμενοι μάλιστα σε πλάτες άλλων συγκροτημάτων (π.χ. “σε σχέση με τους Tool, είναι για τα σκουπίδια οι τάδε”, οκ ρε φίλε αλλά άσε τους tool να το πουν αυτό, το ότι ακούς tool δεν σημαίνει πως είσαι και οι tool, η μουσική αξία και διαδρομή δεν είναι πνευματικό κληρονομικό δικαίωμα ).

__Φιλικά όλα αυτά, το ξέρεις… :wink: 8)

shadow εμεις συννενοουμαστε μην φοβασαι :stuck_out_tongue:

οσον αφορα τους aerosmith , my point was this

μεγαλη και ιστορικη μπαντα

αλλα

εχουν να βγαλουν χρονια κατι τοσο massive και πιασαρικο σαν την μαλακιαρα (παιδια ηταν μαλακιαρα παραδεχτειτε το) το crazy

αυτο ηθελα να πω.

on topic

μακαρι να εχει τιγκα κοσμο αλλα το βλεπω χλωμο λογω ακριβου εισητηριου και ελλειψης καποιου γκραν σουξε τελευταια (γι’αυτο ειπα οτι θα πανε φανατικοι/παλιοροκαδες)

αυτα.

shadow επειδη εισαι pro-awake εχεις δωρακι aerosmith pm :stuck_out_tongue:

Eίναι λίγο άκυρη η κουβέντα για την αξία των δίσκων τους γιατί απλά το live είναι κάτι διαφορετικό και δεν εξαρτάται από τους δίσκους (εκτός και αν μία μπάντα είναι αποφασισμένη να αβαντάρει τον τελευταίο δίσκο της επιμένοντας σε αυτόν-εδώ δεν είναι αυτή η περίπτωση)
Είδα τους Aerosmith πριν από δυόμσυ χρόνια και στο live ήταν πραγματικά πολύ καλοί, έπαιξαν και χιτάκια και παλιά, δεν δυσαρέστησαν κανένα (και μιλάμε για Βοστώνη μπροστά σε ένα κοινό που θεωρητικά θα μπορούσε να είχε βαρεθεί να τους βλέπει εδώ και 35 χρόνια ή να έκανε συγκρίσεις με το παρελθόν, αλλά παρ’ όλα αυτά ήταν ενθουσιώδες και το διασκέδαζε με την ψυχή του). Μην πάτε μακριά, θυμηθείτε την εμφάνιση των Metallica στη Μαλακάσα το 2007. Έρχονταν 4 χρόνια αφού είχαν βγάλει τον χειρότερο δίσκο της καριέρας τους και για πολλούς από εμάς ο τελευταίος τους καλός δίσκος είχε βγεί πριν 16 χρόνια! Παρ’ όλα αυτά έπαιξαν ένα σπουδαίο live, είμαι σίγουρος πως αρκετοί εδώ μέσα θα το μετράνε ανάμεσα στα καλύτερα που έχουν δεί.
Για αυτό επιμένω: Άλλη φάση το live και οι συγκεκριμένοι “το έχουν”

:thumbup: σωστοοος

λιγο ακυρο αλλα οπως αναφερθηκε απο τον shadowcaster πιο πανω το nine lives ειναι οντως πολυ γαμηστερο δισκακι…8)

Ολες οι πληροφοριες για την συναυλια στην κεντρικη σελιδα

http://rocking.gr/article7163.php