Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

ειναι μεγαλη μαλακια αυτο με την αρενα αλλα θελω να τους δω κ θα τους δω!!

Αυτό λέω και εγώ. Φοβάμαι πως δεν θα τραβήξει κόσμο το συγκεκριμένο λάιβ. Βέβαια αυτό μικρή σημασία έχει αρκεί αυτοί που πάνε να περνάνε καλά…

τους zztop που μαζεψαν 10000 κοσμο με 50ε εισιτηριο τους ηξεραν πιο πολλοι?

τι λέτε ω ρε παλλικάρια? Στους DefLep είχα πάνω από 15000 κόσμο.

καπου εκεί κόβω και την προσέλευση στους aerosmith…

Οι ΖΖΤορ και ο κόσμος που μάζεψαν ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Ήταν όμως σε κλειστό χωρο και σε περίοδο χωρίς μεγάλες συναυλίες. Επίσης όσο ναναι έχει διαφορα το 50 με το 80.
Αν τους βάζανε φέτος κατα τα τέλη Ιουνίου σε κανα ανοιχτό χώρο αμφιβάλλω αν θα ξαναμάζευαν τόσους, εγώ πάντως σε αυτούς θα ξαναπήγαινα με χίλια :):):):slight_smile:

με τετοια εισητηρια δε βλεπω 15αρα εγω!!!

Σε αυτες τις θυρες ειναι διαφορετικα τα καθισματα και εχεις αμεση προσβαση στο μπαρ και στο εστιατοριο.

ξέρει κανείς πόσο έχει το εισιτήριο??αρένα εννοείται…

Δες λιγο πιο πισω ρε συ…Ψαξε λιγο.

ναι ναι οκ…τα είδα…πανάκριβοι πάντως…:-k

Αστεια πραγματα…
25 διαφορετικες τιμες για 25 διαφορετικες περιοχες.
Καλα το παει ο Ντεμης μου φαινεται…
Επισης μετα απο κατι μερες εχει Big 4 οποτε ξεχαστε πολλους μεταλλαδες
που θα ηθελαν να πανε και σε αυτο.

κοντε ριξε τις τιμες!!!

δηλαδη δεν μπορουσε νε εχει 65 ολοι η αρενα?? καλυτερα θα ηταν …
αυτο το 80-60-50 ειναι πολυ αδικο…

αν δεν θελουμε τα χωρισματα στην αρενα μπορουμε ευκολα να τα καταργησουμε μονοι μας…ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ να μην αγορασει 80αρια ακομη και αν γουσταρει να ειναι μπροστα…αν λοιπον εχουν αγορασει μονο 10 ατομα ξερω γω ακριβα να δουμε αν θα τη βαλει τη μπαρα (και που!) ο Θεμιστοκλης…

αυτο που λες ειναι σωστο!!αν δεν εχουν κανενα απο κατω τους κ αρχιζουμε απο την μπαρα κ πισω θα αναγκαστει να την ανοιξει!!

είπαμε λάθος κίνηση ο διαχωρισμός της αρένας. άρα βουρ για 60αρια

μου φαινονται πολλα τα λεφτα για μια ιστορικοτατη μπαντα μεν,με μικρο φανατικο κοινο δε

εχει περασει και μια 15ετια απο τοτε που κανανε παταγο με τις παπαρομπαλαντιτσες τυπου crazy κλπ οποτε αναρωτιεμαι ποιοι θα πανε πλυν των φανατικων/παλιοροκαδων ???

σιγουρα δεν μπορω να φανταστω πχ να εχει παραπανω κοσμο αποτι στους rammstain (οι οποιοι εχουν και πολυ πιο λογικες τιμες)

αν μαζεψει 5,000 δεδομενου των συναυλιων που γινονται εκεινη την περιοδο θα ειναι εκπληξη για μενα

και ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα να δω ποσο κοσμο θα μαζεψει

εκτος εαν σκασουν βανδη,βισση,ρουβας και οι λοιποι ροκ σταρς της ελλαδαρας#-o

αυτη την εποχη παντως ακουω τα παλια τους (rocks/toys in the attic) και οντως στα 70s ηταν μεγαλη μπαντα αλλα τωρα μονο με προσκληση θα πηγαινα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα

Εγω προτεινω να πραξουμε οπως οι συνμεταλλαδες αδερφοι μας ισραιλινοι με τη συναυλια των Μεταλικα μπας και σφιξουν λιγο μερικοι πωποι… [-X

και στον Santana 75 euros είχε μπροστά , και ήταν πάλι χωρισμένη στα 2 η Arena.
σίγουρα είναι πολύ ακριβά, δεν διαφωνώ, και μακάρι να είχε ενιαίο εισιτήριο η συναυλία, αλλά τις έχουμε ξαναδεί αυτές τις τιμές. Αν κάποιος δεν καίγεται δίνει τα 50 - 60 και πάει νωρίτερα για να πιάσει θέση.

Δεν ξέρω αν έχουν περισσότερο ή λιγότερο κόσμο που θα ήθελε να τους δει από τον Santana, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να μαζέψουν όσους μάζεψε και αυτός.

Πάντως εκτός απο τις κλαψομπαλάντες που έβγαλαν αρχές 90s, έχουν και το ψιλοξενέρωτο I don’t want to miss a thing που είναι μεταγενέστερο, αλλά και το μόνο τους n1. Αυτό θα τραβήξει και αρκετούς ξέμπαρκους αλλά και πιο mainstream κοινό όπως έκανε και το Smooth για τον Santana.

καλα το παρακανες… οι 10000 ειναι δεδομενες… για AEROSMITH μιλαμε…

εγω δεν ηξερα πανω απο 6-7 κομματια κ απο τοτε που ακουστηκε σαν φημη το ειχα σιγουρο οτι θα παω… κ υπαρχουν πολλοι σαν κι’εμενα…:wink: