Το ξεφτύλισσαν πάλι με τον χωρισμό της αρένας.
μαλακία λες ε?
δεν είμαι σίγουρος ακόμα πως θέλω να την ζήσω αυτή τη συναυλία… δηλαδή αν θέλω να πάω μπροστά και να χτυπηθώ η αν θέλω να αράξω στην κερκίδα να πίνω μπυρίτσες και να τραβάω βιντεάκια…
στις πράσινες τις κερκίδες που λέτε να είναι καλύτερα? στο 114 ίσως?
H πλακα ειναι οτι επεσε το κραξιμο του αιωνα για τις 7 μπαντες του Sonisphere και εδω μελι γαλα, που πρεπει να δωσεις 80? για μπροστα για μια μπαντα που το πολυ να παιξει 18-20 τραγουδια.
είναι να μην σου βγει το όνομα :p:D:p !!!
Εισιτήρια πωλούνται:
* Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
* Στα Public Συντάγματος και Πειραιά
* Στο τηλέφωνο 211 7300211
* και στο www.elevenconcerts.com
Αυτό πρώτον, και δεύτερον, σιγά το νοίκι που έχει το Καραϊσκάκη. Αλλά το ακόμα πιο ηλίθιο είναι ο χωρισμός της αρένας.
Μπορεί να με πει κάποιος τι διαφορά έχουν τα 134-135 και τα 130 από τα 116-110 και αξίζουν τα 50 και 130 ευρώ διαφορά αντίστοιχα??
:-k
στα 134-135 μπορεί να σου προσφέρουν και κανένα ποτάκι και επίσης μπορεί να κάθεται δίπλα σου κανένας επώνυμος… τίποτα άλλο… για μένα σίγουρα δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά…
edit…
όσο για τα κίτρινα οι καρέκλες είναι λίγο πιο άνετες και δίπλα σου μπορεί να κάθεται η βανδή με τον ντέμη… ούτε αυτά αξίζουν τα παραπάνω χρήματα…
50αρι γρηγορα τη δευτερα το πρωι κ πηδημα στο pitch Α στη ζουλα…
εγω θα ειμαι καγκελο που να χτυπας τον κωλο σου στο μαρμαρο ντεμη…
βρηκε τη μαλακια με τα χωρισματα για να μας σπαει τα νευρα… να δω ποσοι θα παρουν για μπροστα…
παντως επεσε μεγας τσαμπουκας περυσι στον Σαντανα με κατι τυπαδες που πηγαν να περασουν το καγκελο της πισω αρενας. Ειχαν τοποθετηθει οι γοριλλαιοι πανεμορφα μπροστα μας.
Επειδη στο Download με 120000 λαο δυσκολα θα ειμαι μπροστα, καλο 80αρακι και σιγουρια για εδω…
Αλλωστε το ιδιο μεσημερι φτανω στο Ελ. Βενιζελος και δεν θα μπορω να παω μπροστα στο πισω κομματι ετσι κι αλλιως…Οποτε 80 και παμε…
80e με τιποτα-με τοσα live…
60e δυσκολο…
50e δεν με βλεπω να τρεχω οποτε δεν…
οποτε οσοι πατε καλα να περασετε…
Eμένα στον Σαντάνα δεν με άφηναν να περάσω στην αρένα ενώ είχα εισητήριο κερκίδας ακριβότερο από της αρένας! Οπότε μην πολυ-βασίζεστε σε Ταρζανιές κλπ. πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να τις κάνετε.
Τα εισητήρια είναι αντικειμενικά ακριβά (ο κοντοπούτανος επέλεξε εντελώς τυχαία η διάθεση τους να ξεκινήσει την πρώτη μέρα που θα ισχύει ο νέος ΦΠΑ…), πέρα από τα πρώτα 3.000 50ρια που είναι ΟΚ για δεδομένα Αerosmith.
Uεωρώ πως ο άτιτλος δεν θα καταφέρει να γεμίσει το γήπεδο αυτή τη φορά γιατί απλά οι Aerosmith -κακώς κατά τη γνώμη μου- δεν έχουν τόσο κοινό στην Ελλάδα.
Φτάνει να μην ακυρωθεί η συναυλία… :-s
Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη προώθηση όπως στο Σαντάνα (T.V. spots + Γερμανός) και θα έχει πολύ κόσμο.
και εγω δεν βρίσκω σωστό το διαχωρισμό της αρένας. Άρα βουρ για αρένα β (60 ευρώ)…
εδώ όμως έχεις επιλογή. εμένα δική μου είναι η επιλογή να δώσω 80 για να δω μια τόσο αγαπημένη μου μπάντα.
Έκλεισε στα σίγουρα και αυτό το λάιβ για μένα. Όχι οτι μου αρέσουν και πολύ αλλα ντάξει ίσως πήγαινα για ιστορικούς λόγους. Γενικά θέλω να πηγαίνω στα λάιβ, εστω και αν δεν είμαι φαν αλλα με τον τιμοκατάλογο που διαβασα απογοητευτηκα και αποκλείεται να πάω.
Επισης μου άρεσε πολύ αυτό το “Οι πρώτοι 3.000 που θα σπεύσουν να αγοράσουν εισιτηριάκι στην προνομιακή τίμη των 50 ευρώ κερδίζουν μια θέση πίσω-πισω”. Ωραίος ο Θεμιστοκλής, θέλω να δω πως θα πλασάρει τη συναυλία ώς mainstream για να τραβήξει το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Στανταράκι πως θα δούμε Αρμαγεδών στην ΤιΒι.
Στυλ Kiss φοβάμαι πως θα είναι, και εκείνοι πρώτη φορά είχαν έρθει, Οι Ντεφ Λεπαρντ είχαν μαζέψει περισσότερους στον ίδιο χώρο με πολύ φθηνότερο εισιτήριο?
θα παω σιγουρα, εστω και αν δεν προλαβω των 50.
Ετσι!!! [-X
Ομως ειναι αγαπημενη μου μπαντα και θελω οπωσδηποτε να ειμαι μπροστα οποτε θα παρω το 80 δυστυχως…
Ξερει κανεις ποση θα ειναι περιπου η αποσταση απο τη σκηνη μεχρι τη Αρενα Β’???:-k
Να δω αν συμφερει…
ηταν μαζι με whitesnake αλλα κ παλι δεν μαζεψαν κ πολυ κοσμο(ηταν η δευτερη συναυλια που πηγα κ δεν ειχα μαθει να υπολογιζω κοσμο)… δεν ειναι μκρο το καραισκακη για τετοια συναυλια, με 10000 φαινεται αδειο…