Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Σε καιρούς οικονομικά δύσκολους είναι κατανοητές οι ανησυχίες για την τιμή. Θα πω όμως τα αντίστοιχα που είχα πει και για KISS, ACDC. Its once in a lifetime!
Τα ίδια ισχύουν και για aerosmith. Αυτές τις μπάντες δύσκολα θα της ξαναδούμε στην Ελλάδα, άρα κάντε τα κουμάντα σας :wink:

Το ειδα και εγω αυτο με το 80αρι.Παρα πολυ δυσκολο το βλεπω να τους τιμησω…

ας ανακοινωθει ομως να δουμε τι θα κανουμε

Έστειλα σχετικό e-mail στην eleven concerts νωρίτερα και περιμένω απάντηση αναφορικά με τα ειισήρια. Άντε να δούμε.

καταραμενε Ντεμη…!!!

Καλα δεν το κανονιζει εξ ολοκληρου ο Ντεμης αυτο με την τιμη, ειναι και οι απαιτησεις του συγκροτηματος και πολλα αλλα… Βγηκε και επισημα η τιμη?

Παιδες καλησπερα.Μολις Ανακοινωθηκαν οι τιμες http://www.elevenconcerts.com/

Ticket prices:

* Arena Β: 50? the first 3.000 tickets
* Αρένα Β: 60? after the sold out of the first 3.000 tickets
* Seated Β: 60?
* Seated Α: 70?
* Arena Α: 80?
* Premium: 120?
* VIP: 200?

Tickets go on sale on Monday, March 15th

Προβλεπονται φαινομενα KISS…

Maybe. Μαλακία να υπάρχουν πάλι τα Pitch A και Β, αλλά δε νομίζω πως είναι τόσοι οι hardcore fans στην Ελλάδα που θα δώσουν 80 ευρώ. Εγω με κανά 50άρι άντε 60άρι θα τη βγάλω.

MIA AΠΟ ΙΔΙΑ Κ ΓΩ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ!!50ΑΡΙ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΠΑΝΤΩΣ!!

Καλα, το βλέπω να εχει 3.500 κόσμο η συναυλία…:stuck_out_tongue:
Θα το σκεφτώ πολύ να πάω και εδώ. Όχι για το 50αρι (αφού δεν πας στη Μαλακάσα), αλλά γιατί θα πρέπει να το σκάσω σύντομα, ενώ μου την έσπασε που υπάρχουν pitch.
Αν εξαντληθούν τα 50αρια πόσοι θα πάνε μετά να πάρουν 60αρια έχοντας κατα νου πως θα δώσουν +10Ε έτσι?

λάθος κίνηση γαμωτο.

θαχει στανταρ κενακι Αρενα Α με Αρενα Β λογω ελλειψης κοσμου

80άρι για να είμαι σίγουρος και οικονομία μετά τη δευτέρα (κομμένο το κινέζικο αυτό το μήνα…)

Δεν ξέρω ποιος ορίζει τις τιμές (εταιρία, γκρουπ, χώρος) και εν τέλει, δεμε ενδιαφέρει. Παιδιά είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά. Θα πάνε άπατοι… Αν κάνουν καμιά δεκριά χιλιάρικα εισιτήρια, να είναι ευτυχισμένοι.

ΥΓ. Άμα λείπουν οι γηπεδούχοι από το ναό, όποιος και να πάει, ξένος θα’ναι…

Mην πει κανείς καμία μ…ία, τους Scorpions εννοώ…

Εντάξει ρε παιδιά… δεν είναι και τόσο τραγικά… για μενα μια χαρά είναι οι τιμές…
τώρα το πρόβλημά μου είναι αν θα πάρω κερκίδα ή αρένα :-k

Οι τιμές μου φαίνονται ψιλοκαλές και θα γίνουν καλές αν προσθέσουν και ένα support group της προκοπής.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά AEROSMITH δεν θα ξαναπεράσουν από την Ελλάδα (δεν είναι SCORPIONS).

Μην πέσει κανείς στην “παγίδα” να συγκρίνει τις τιμές των εισιτηριών εδώ με τις τιμές των συναυλιών των AEROSMITH σε Βαρκελώνη και Παρίσι διότι εκεί πρόκειται για κλειστά γυμναστήρια (π.χ. το γήπεδο μπάσκετ της Μπαρτσελόνα).

Την Δευτέρα με το εισιτήριο στο χέρι.

Ξενερωσα πολυ με τον χωρισμο της αρενας…Αν εχω λεφτα στο μελλον ισως…

κερκίδα μωρέ στους aerosmith?

προπωληση που και ποτε?