Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

κατι τετοιο ισχυει και για μενα…θελω να τους δω λογο ιστοριας… δεν ειμαι καν φαν τους και γενικα δεν την εχω ψαξει με αυτους…μαρεσε πολυ το nine lives παντως το οποιο εχει παιξει αρκετα…

kiss νομιζω οτι υπηρχε και ticket στα 45ε και ηταν και δυσκολη περιοδος λογο πανελλαδικων και μαλακασσα…
aerosmith ειναι δυσκολη γενικα η εποχη (οικονομια αλλα και πολλα live) αλλα παιζει το θετικο του καραισκακη-ευκολη μετακινηση και λιγοτερα εξοδα(για καποιους)…παντως αν υπαρχει υψηλη τιμη παιζει να δουμε και επικο fail…

ολα θα αποφασιστουν με το εισητηριο!!κανα 50 το δινω,παραπανω παει πολυ!!

Από τη στιγμή που τους φέρνει ο Ντέμης, να είστε σίγουροι ότι θα πέσει διαφήμιση. Δείτε τι προμοτάρισμα έφαγε η Beyonce… :wink:

Οτι συναυλια εχει κανει μεχρι τωρα ο Ντεμης στεφθηκε απο απολυτη εμπορικη επιτυχια.
Ας γινει αυτη η πιο επιτυχημενη διαλυοντας τους φοβους για πιθανη ακυρωση λογω χαμηλης προσελευσης. :slight_smile:

Σιγα μην ακυρωθει κιολας εδω οι Κις οχι η Αλισια:lol: δεν ακυρωθηκαν…

αμα το βαλει κανα 40-50αρι θα εχει πολυ κοισμο!!!παραπανω δυσκολο!!!

Full πακέτα με εισιτήρια κλπ. κυκλοφόρησαν σήμερα από το επίσημο fan club της μπάντας.

Άντε να βγάλει ανακοίνωση η εταιρειά του Ντέμη να τελειώνουμε.

Πάντως εισιτήριο με 40 ευρώ για μπάντα με 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων το θεωρώ πολύ δύσκολο. Εδώ οι Ramstein και το εισιτήριο τιμάται 55 euros. Τι να λέμε τώρα.

Στο aeroforceone.com αναφέρει ότι το general admissions ticket για την συναυλία στο Καραϊσκάκη κοστολογείται στα 80 ευρώ. Πιστεύω όμως ότι ο Ντέμης θα ρίξει τις τιμές προκειμένου να μην πάθει ζημιά.

Συμφωνω απολυτα.

Πιστευω γυρω στα 60-70 θα ειναι δεν νομιζω πιο κατω…

Είδα ανακοίνωση στο site της μπάντας ότι η προπώληση των εισιτηρίων για το Καραϊσκάκη ξεκινάει σήμερα.

Από Eleven Concerts όμως δεν υπάρχει τίποτα.:?

υπομονή, τι έχετε αγωνία, θα τα σκάσουμε κανονικά… :lol:

40-50 και εγώ τα βλέπω λίγα… για μένα αν ξεκινάνε από 60 θα είναι καλά… παραπάνω θα υπάρχει πρόβλημα ( για το φθηνότερο μιλάω πάντα )…

ναι αλλά φέτος οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές… πέρα από την γενικότερη οικονομική κρίση εκείνο το 10ήμερο παίζουν στην χώρα μας 3 τοπ live και ακόμα περιμένουμε και αλλες ανακοινώσεις… εγώ πάντως το κόβω για 10-20χ κόσμο…

το 10-20χ εχει μεγαλη διαφορα…για 20 με τις τωρινες συνθηκες το βλεπω δυσκολο… αλλα μακαρι να μαζευτουμε-μαζευετειτε τοσοι (δεν ξερω ακομα τι θα κανω)…

χοντρικά μιλάω… κυρίως με την τιμή του εισιτηρίου και λιγότερο από την διαφήμιση θα παιχτεί από 10 - 20χ… εγώ επειδή τους έχω μεγάλη “κάψα” θα δώσω μέχρι 80 αλλά δεν νομίζω αν ξεκινάν από εκεί να βρεθούν πολλοί σαν και εμένα…

κόσμο πάνω από 20 χιλιάδες θα είναι έκπληξη.ποτέ δεν ηταν τόσο μεγάλο όνομα σε ελλάδα…

συμφωνω απολυτα!!αντε κ μια καλη τιμπυλα να γουσταρουμε!!!γιατι αλλιως δυσκολευουν τα πραγματα!!

δεν με βλεπω να παω…οπως φαινεται το εισιτηριο θα ειναι πανω απο τις δυνατοτητες μου…θα περιμενω Rockwave και Ozzy…:-k

γιατι ειστε ολοι 99% σιγουροι οτι θα δουμε οζζυ?

γενικα παιζει πολυ σε forums και blogs…ειναι και ο Gus G…

κανα νέο με τα εισητήρια?στο www.aeroforceone.com λέετι στο status για την συναυλία ότι πωλούνται…λέει και μια τιμή συα 80ε :-k

θα ριξει πολυ κλαμα ο ντεμης …