Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Στο 60αρι ειμαστε οκ. Κατω απο αυτο πολυ καλα.

fail post

αν ειναι 40? θα παω…
αν ειναι 50? θα το σκεφτω…
αν ειναι πιο ακριβα ΔΕΝ ΠΑΩ!!![-X[-X

εγω γιατι πιστευω οτι κατα 80% θα ειναι πανω απο 50?

να παρει τα απαυτα μου ο ντεμης και ο Tyler…!!!
…εκτος αν ερθει και οι Lyv…!!! :p:p

με εισητήριο ανω των 60 θα χουμε το φιασκο των Kiss νομιζω

Μπααα.Εδω 65 ειχαν οι u2 ρε συ.Οι aerosmith που ειναι και απωθημενο…;

μην εχουμε το φιασκο των Motley Crue…
Αληθει οι Kiss ποσο κοσμο ειχαν? Τους ειχα χασει λογω πανελληνιων…

7000 περιπου νομιζω.Δεν ειμαι σιγουρος.

Μα αφού έβρεχε εκείνη τη μέρα τί να κάνουν κ αυτοί… :stuck_out_tongue:

Απωθημένο ποιανού?? Εμένα κι εσένα?:stuck_out_tongue: Δε νομίζω πως έχουν τόσους οπαδούς στην Ελλάδα, και πόσοι απ’ αυτούς είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν μερικά ευρώ παραπάνω.

Άν δουν τα δύσκολα… Θα ψάχνουν τον ουρανό μπας κ βρέξει. Ή θα πουν πως εκτάκτως ξανάφυγε ο Tyler απ’ τους Aerosmith, μόνο για τη συναυλία της Ελλάδας… Κ στην επόμενη τα ξαναβρήκανε. Ή μπορεί να πηδήξει ο tyler από κάνα κοκοφοίνικα κ αυτός, δε θα φανεί παράξενο κιόλας, τέτοια πιθηκόφατσα… Τελοσπάντως κάτι θα γίνει μωρέ, θα το βρούμε, δε θα’ναι κ η πρώτη φορά… :wink:

τα 65 για τους U2 τα εδωσα…αλλα για τους Aerosmith δεν τα δινω! ξενερωσα…

αν θυμαμαι καλα, οι kiss ειχαν 50… εγω ειχα πληρωσει 65 (νομιζω) για να ειμαι μπροστα…
ποτε δεν θα το χωνεψω αυτο που εγινε εκεινη τη μερα… εδω οι zz top μαζεψαν 10000…

αν πρωωθηθει κ διαφημηστει σωστα το live των aerosmith θα εχει αρκετο κοσμο… αλλα δε νομιζω πανω απο 15000…

Τρεχει κατι με τα παιδια;:stuck_out_tongue:

Βασικα εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι αν γινει καλη διαφημηση θα εχει πιο πολυ κοσμο…Αλλα γενινκα πιστευω οτι θα μαζεψει αρκετο…Πολλοι '‘παλιοι’'ονειρευοταν αυτη την συναυλια…

τι να τρεξει με τους τεραστιους??? στο καγκελο ημουν κ τρελαθηκα8O μ’αυτο που ειδα…
ευχομαι να περασουμε τα ιδια στους aerosmith…

Τι γαματη συναυλια ηταν αυτη ρε συ;…αχ αχ.Μακαρι να δουμε κατι αναλογο οντως.

Καλα μην αρχισουμε περι των ZZ Top…Ονειρικες στιγμες! Οποιος ηταν εκει, ξερει…8)

Για Aerosmith τωρα θα δουμε ποσο κοσμο θα χει. Ακομα και σωστο προμοταρισμα να υπαρξει, αν τα τικετς αρχιζουν απο 60 και οχι απο 45 ή 50 (που ειναι μια χαρα λογικη τιμη για μενα) τοτε δυσκολα τα πραγματα…

Mεχρι 65,αντε να τα δωσω.Πιο πανω δυσκολα…

Ε ναι…Αρενα δηλαδη αν εχει ενα 65αρι με 70αρι, θα παλεψω να τα σκασω και εγω…