Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη δε λένε???
Ετσι και εδω οι υπερσελέμπριτις (μη χεσω!!!) του κερατα εμφανιστηκαν για να
σχολιαστούν απο τα μεσημεριανά…Βρε ουυυυστ απο δω!!!

Ποσο κοσμο θα χει ρε παιδια το τηγάνι???
Εγω με 20000 δε θα ειμαι ευχαριστημενος παντως…
25000 το συζηταω!!!

πιστεύω με όλα τα δωρεάν που δίνει ο ντέμης ( από τον γερμανό με κάθε καινούρια σύνδεση, από διαγωνισμούς ραδιοφώνων κτλ ) να πλησιάζει τις 20000…
μια χαρά δηλαδή…

Και εγω πιστευω γυρω στους 25.000 θα εχει λογω του οτι απευθυνονται σε μεγαλυτερο κοινο και οχι κυριως σε 15χρονα οπως στη Ριανα.Οπως εγινε και με τον Σαντανα.

Ξέρει κανένας αν είναι εύκολο να μπουκάρουμε τσάμπα Καραισκάκη ???

Παρα πολυ δυσκολο.Μονο αν εχεις γνωστο και σε περασει ετσι.

οι Aerosmith δεν ήταν ποτέ τεράστια μπάντα στη χώρα μας, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια… Άρα αν έχει 20.000 κόσμο και με τη λαλακία του διαχωρισμού της αρένας ευχαριστημένοι να είναι…

Τη ριανα για μετρο συγκρισης την αναφέρετε? Έλεος, οίκτο…

οχι ρε, εγω ρωτησα αν ξερει κανεις τι εγινε με το διαχωρισμο στην αρενα… αν το πηγαν κοντα στη σκηνη…

τα εισητήρια είναι με barcode ή απλά? αν είναι με barcode και περνάει ο κόσμος από τις σιδερένιες μαλακίες τότε πολύ δύσκολο το ντου…

αλήθεια έχει κανείς σκαναρισμένο εισητήριο να δούμε πόσο μούφα είναι?

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ BARCODE. ΠΟΛΥ “ΧΛΩΜΟ” ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ KΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ) .ΦΥΛΑΞΕ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΛΛΑ…)

ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ AEROSMITH ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=SaTe1pRiWaY

κοίτα στη σελίδα 57…

Δεν ειναι τοσο δυσκολο να χωθεις στο καραισκακη.Εαν εισαι σχετικα λεπτος πας πισω απο εναν που εχει εισητηριο και με την προυποθεση ότι ειναι οκ ατομο και σχετικα λεπτος και αυτος χωνεσαι μαζι του οταν ανοιγουν οι μπάρες.μετα οι security δεν σου λενε τιποτα.οι περισσοτεροι τουλαχιστον.Εγω πάντως scorpions περισυ έτσι εβαλα ενα φίλο μου.

παντως μην ψαρωνεις και για αλλες συναυλίες λενε ειναι ακατορθωτο να μπεις αλλα μπαινεις ανετα.αρκει να είσαι normal ατομο. αμα προκαλεις και τσαμπουκαλευεσαι παίρνεις πουλο.

πχ lamb of god.ειχα παει χωρις εισητηριο.ολοι απο εξω λέγανε ειναι απορθητο κάστρο το fuzz και παίζουν oi lamb of god πρεπει να εισαι πολυ metallas για να σε βαλουν μεσα.

αλλα δεν ηταν καθολου ετσι απλα παρακαλεσαμε τον securita και μας εβαλε χωρις τιποτα περισσοτερο.όσοι το παίξαν μαγκακια μάλλον μεινανε εξω.

όπως και στον Dylan.εκει ειχα παει κανονικά με εισητηριο και μετα αφου μπηκαμε ολοι κανονικα μας ειπαν καποιοι οτι πηγαν να μπουν 100 ατομα ετσι τσαμπουκαλεμενα και τις αρπαξαν απο τους securitαδες γιατι κρατουσαν καδρονια κτλ.

φιλε σκεψου ότι τα παιδια στο check απλα παιδια ειναι που δουλευουν γτ να μην σε αφησουν αν δεν κανεις μλκ.δως του και ενα δεκάρικο για το ευχαριστω και να δεις αν θα σε βαλει η οχι.μην παρεξηγηθω εγω ειμαι υπερ των εισητηριων για τις συναυλίες εξαλλου συλεγω και τα αποκομματα.:p:lol::lol:
good luck

Παιδες μολις το ειδα προς ενημερωση ολων.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ απο αλλου θα μπουν τα 80αρια και αλλου τα 50αρια.Τα 50αρια απο την κανονικη εισοδο τη μεγαλη και τα 80 αρια απο τουρνικε.Το λεει στο site της εταιριας .

αθλιο…χαθηκε αντι για το λογοτυπο της eleven να ειχαν αυτο των Aerosmith???:stuck_out_tongue:

Κακά τα ψέματα όσο και να απεχθάνομαι τον Λώρη βγάζει τα καλύτερη μπιλιετάκια!!! :stuck_out_tongue:

έλα ντε!!και ειναι και σχετικά μικρό!:?
αλλα ειπαμε δεν πειράζει…θα δούμε Aerosmith!!!

Ποιοί θα’στε ρε παιδιά στην arena των 80 euro; Για κει δεν έχω κ παρέα προς το παρόν… :stuck_out_tongue:

Στην αρένα μπροστα μπροστα φιλαρακο θα ειναι και γαμώ… Και να σου πω, εχεις δεν εχεις παρεα θα ειναι το ιδιο!!!

Οσο για αυτους που λενε για ντου ή για αυτους που κλεγονται αν ειναι το εισητηριο
ομορφο ή οχι ότι και να πει κανεις ειναι λιγο…

Την άλλη Κυριακη όσοι πάνε Καραισκάκη θα ζήσουν κατι μοναδικό!!!

Εγω θελω αυτα τα δυο…
NO SURPRIZE
F.I.N.E.

κοιτα, οτι θα ζησουμε κατι απιστευτο ειναι γνωστο… η μπαντα βρισκεται σε τρομερη φορμα (ποιος τους εκανε προετοιμασια?? ο γυμναστης του τεν κατε??) αλλα δεν θα πειραζε να ειναι πιο προσεγμενο το εισητηριο… μια ζωη θα το κρατησουμε κ θα το κοιταζουμε, γιατι να ψαχνουμε να βρουμε που γραφει το συγκροτημα…αυτο κ καποια βιντεακια θα μεινουν σε 5-6 χρονια που θα εχεις δει αλλα 50 συγκροτηματα…:wink:

δεν πιστευω να λες κ για οσους προσπαθησουν να κανουν ντου απο τα 50αρια για μπροστα…:roll:

Πραγματικά, έτσι όπως είναι το εισητήριο νομίζει κανείς ότι Aerosmith είναι η εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία και Eleven Concerts είναι το συγκρότημα. Έλεος! :thumbdown:

Steven ζούμε Ελλάδα να σε δούμε.

Όσοι μπορέσουν ας το κάνουν. Μαζί τους είμαι κ μαγκιά σας! Κ ας έδωσα παραπάνω για μπροστά, δεν ήμουν ποτέ αυτής της λογικής - το θεωρώ μικρότητα να σκέφτόμαστε ζηλοτυπικά :wink: