πλησιάζουν οι ημέρες… κανα πρόσφατο set list?
Με κίνδυνο να καταντήσω γραφική (γιατί το έχω επαναλάβει άπειρες φορές), το “ντου” δεν είναι μαγκιά κατά τη γνώμη μου, είναι καφρίλα. Κι απ’ τις μεγάλες. Απ’ όποια άποψη και να το δούμε: αυτοί δηλαδή που σκάσανε το 80αρι είναι οι ηλίθιοι της υπόθεσης (για να το πω κομψά) ενώ αυτοί που πήρανε το 50αρι οι έξυπνοι, οι “μάγκες”; Δεν είναι θέμα ζηλοτυπίας.
Και το θέμα της ασφάλειας; Ως γνήσιοι Ελληνάρες έχουμε σημαία το “έλα μωρέ, σ’ εμάς θα συμβεί” και καμιά φορά όταν πραγματικά συμβαίνει κάτι κακό - χτύπα ξύλο - μας φταίνε πάντα οι “άλλοι”, η “οργάνωση” και τα σχετικά. Έλεος δηλαδή.
Eee ola kala tote!!!
As kanoune oloi NTOUUUU apo ta 50aria apo tis kerkides na ta spasoune ola
na xtypisei kai kanenas na goustaroume…
Meta na min paraponiomaste omws giati den erxontai syxna megala onomata
sto Ellinistan…
Pote de tha xehasw tous 2misi me 3 xiliades tzabatzides to '93 sto Oaka gia tous
Guns n Roses…
Τι ακριβώς είχε γίνει το 93 στους Guns; Στείλε pm αν μπορείς για να μη βγαίνουμε off topic
ας ειχαν λιγο πιο ακριβο το εισιτηριο κ να μην εβαζαν διαχωρισμο…αυτα δεν γινονται αλλου, μονο στο ελλαντα …
Ίσα-ίσα, ο χωρισμός σε Α & Β στην αρένα είναι πολύ συνηθισμένος έξω εδώ και πολλά χρόνια…
Καθαρή βλακεία για περισσότερα λεφτά, αλλά θέλω να πω, αυτό δεν είναι δική μας πρωτοτυπία.
συμφωνώ, πρέπει κάποτε να εκλείψουν οι τακτικές ντου κλπ… Φυσικά επίσης διαφωνώ κάθετα με τον τιμολογιακό διαχωρισμό της αρένας σε ζώνες…
Αρκετά off topic αλλά παραδόξως και on topic το παρακάτω:
Ο διαχωρισμός μίας συναυλίας σε διάφορες ζώνες τιμών οδηγεί σε χαμηλότερες τιμές. Πως? Λοιπόν έχει μία συναυλία που σου κοστίζει 1000? και αναμένεις περίπου 100 άτομα. Μπορείς να τυπώσεις 100 εισιτήρια των 10? ή μπορείς να τυπώσεις 100 εισιτήρια με τιμές 4, 8, 11 και 17? έκαστο. Η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι ακόμα 10? αλλά τώρα δίνεις την δυνατότητα στο κοινό να δώσει λιγότερο από το μισό ή τα 4/5 από την μέση τιμή του εισιτηρίου. Εννοείται ότι θα υπάρξουν και κάποιοι οι οποίοι θα πληρώσουν 10% ή 70% πάνω από τη μέση τιμή. Για να δικαιολογήσεις αυτό το παραπάνω % πρέπει να προσφέρεις και κάτι έξτρα. Και σε μία συναυλία αυτό σημαίνει να τους παραχωρήσεις τις καλύτερες θέσεις καθώς και κάποιες ειδικές ανέσεις (ξεχωριστό μπαρ, τσάμπα μπλουζάκι, κτλ.). Το νόημα όμως παραμένει ότι έχεις διαθέσει τα μισά σου εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που χρειάζεσαι.
Καθαρά on topic τώρα:
Αυτοί οι Livan τι λένε? Είχανε παίξει και support σε κάποια άλλη συναυλία αν θυμάμαι καλά…
Γελάει ο κόσμος.
δεκα και απόψε…
Ανάμικτα τα συναισθήματά μου για το support. Μου είναι παντελώς άγνωστο. Είδα κάποια βίντεο στο youtube. Πιστεύω να παίξουν 45 λεπτά το πολύ.
Την Κυριακή οι AEROSMITH θα εμφανισθούν στο Download Festival (λίγο πριν τις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος). Απ’ ότι διάβασα στο διαδίκτυο θα υπάρχει ραδιοφωνική κάλυψη. Θα ανεβάσω αύριο - μεθαύριο και το σχετικό link.
Lolen,
βάλτε μαμα κιν και σταρ σταρ ΤΩΡΑ!
εν αναμονή…
Livan και ξας τ’αγγιασ’.
Πάντως ο τραγουδιστής των LIvan είναι Έλληνας είναι και λέγεται Κοσμάς Λιβανός, μόλις διάβασα την ιστορία του και συγκινήθηκα
http://streaming.gmgradio.com/ads_rockradionortheast.asx
Το link της ραδιοφωνικής κάλυψης του Download Festival (προς το παρόν παίζει τραγούδια).
Να ρωτήσω , τα εισιτήρια την ημέρα της συναυλίας στα εκδοτήρια του σταδίου θα έχουν τις ίδιες τιμές με την προπώληση;;;:-k (Υποθέτω πως ναι αλλά αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει)…
τι διαφορα ωρας εχουμε???