Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

φίλε μου δεν είναι έτσι… Προσωπικά πήρα από τις πρώτες μέρες εισιτήρια, Ρωτάς όμως αν όλοι έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν έγκαιρα εισιτήρια? Έπρεπε ο γερμανός να έχει Online σύστημα έκδοσης τους…

Πάντως πιστεύω ότι και απ έξω θα υπάρχουν εισιτήρια

γύρω στις 10000 :smiley:

Συγγνωμη ειλικρινα. :oops:

Σόρρυ παλικάρια για τα greeklish…:slight_smile:

Συγχωρεμένος!!!

Προσωπικα δεν καταλαβαινω αυτην την πολιτικη πωλησης των εισιτηριων.Δλδ τι σκατα φακελωμα ειναι αυτο?Μονο ακτινογραφιες θωρακος και εξετασεις αιματος δεν ζητησαν και τα εισιτηρια τα πηρα μια βδομαδα μετα και παλι τα ειχαν χασει μεσα στο ιδιο τους το μαγαζι και δεν με πηρε κανεις τηλ,οποτε πηγα απο κει και τους εβαλα να τα ψαξουν.Τελικα ω του θαυματος πηρα την αποκριση"ααα,χιλια συγγνωμη,τα ειχαμε βαλει εδω,που δεν επρεπε να ειναι κτλ κτλ".

Εφοσον δεν πληρωνει καποιος με πιστωτικη το θεωρω απαραδεκτο σαν κινηση να ζητας τα στοιχεια καποιου για εκδοση ενος απλου εισιτηριου.Ας βαλουν μπλοκακι θεωρημενο απ την εφορια οπως και αλλοι.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Τεσπα τελος καλο ολα καλα,λιγες μερες μεινανε.

Hello σας. Πωλείται εισιτήριο για Aerosmith Arena B 30 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM

ε, τέτοιο μπορντέλο που είμαστε, τι περιμένεις…
άντε, Κυριακή κοντή γιορτή…

έλα να ξυπνάμε σιγα σιγάααααααα

δε θα μείνει τίποτα όρθιο την Κυριακή :p:p:p:p

Μήπως ήμασταν δίπλα, στο κάγκελο απέναντι από το catwalk?:smiley:

Μην τους χάσει κανείς την Κυριακή. Ακόμα παραμιλάμε με αυτό που είδαμε απο την πρώτη σειρά στο Donington! Ο Tyler τραγουδάει σαν να είναι εικοσάρης και λίγα λέω και όσο για τον Perry… απλά δεν υπάρχει! Ο χαρακτηρισμός θεός είναι λίγος!

Ραντεβού στο Καραισκάκη στο Pitch Α!

Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α Α Α Α !!!

ετοιμοι ειμαστε!!!ομρφες στιγμες θα ζησουμε!!γαμω!!

Γεια σας! Μου περισσεύει 1 εισιτήριο για Arena B. Το δίνω 50 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM

Tα στανταρ καθε βραδυ ειναι τα Love In An Elevator, Livin’ On The Edge, Cryin’, Stop Messin’ Around, Sweet Emotion, Baby Please Don’t Go, Draw The Line, Dream On και Walk This Way;;;

Ρωταω, επειδη ειστε πολλοι που ασχολειστε καθε φορα με τα σετλιστς τους.

Χθες στην Ο2.

Love in an Elevator
Back in the Saddle
Falling in Love (is Hard on the Knees)
Pink
Livin’ on the Edge
What It Takes
Chip Away the Stone
Train Kept A-Rollin’ (Tiny Bradshaw cover)
Cryin’
Drum Solo
Lord Of The Thighs
Joe Perry Guitar Battle
Stop Messin’ Around (Fleetwood Mac cover)
I Don’t Want To Miss a Thing
Sweet Emotion
Baby, Please Don’t Go (Big Joe Williams cover)
Draw the Line
Encore:
Dream On
Walk This Way
Toys in the Attic

3 και απόψε…

Πουλάω Aeroticket για Αρένα Α 70 ευρώ αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm η στο mail μου da_witch_king@hotmail.com thanx!

Θα το αγόραζα αλλά θα κερδίσω την πρόσκληση από το διαγωνισμό!Ευχαριστώ rocking:D:D:D:p

σημερα στις 10 στο mad εχει συνεντευξη τους…
δεν το κανουν 10:15 να τη δουμε στο ημιχρονο??:?

σιγά τον αγώνα μωρέ… θα δεις από το 60 και μετά…