Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα τσαμπαλαλα…:!::!::!:

γνωρίζουμε τι ώρα βγαίνουν οι Aerosmith?

pos tha ginei na tin doume?

Είδα την συνέντευξη στο MAD. Όταν έχεις τη δυνατότητα να είσαι για μία και μόνη φορά μαζί με τον Τyler και τον Perry τότε θα πρέπει να αξιοποιήσεις την ευκαιρία στο έπακρο. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τη συνέντευξη. Ρε μάγκες διαβάστε κάποια πράγματα για την μπάντα πριν πάτε εκεί και κάντε μια ερώτηση που να γουστάρουμε (π.χ. αν σκοπεύουν να βγάλουν νέο δίσκο μέσα στο 2011).

Σήμερα για ακόμη μια φορά δικαιώθηκα που δεν βλέπω το MAD.Έπρεπε να περιμένω να δω το κλιπ του Χατζηγιάννη για να παρακολουθήσω το δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης των AEROSMITH. Έλεος πια με αυτές τις διαφημίσεις!

Joe Perry’s line:“Rock n’ Roll is like sex”

εγω που το ποσταρα τελικα το ξεχασα…#-o
ουτε καν στο ημιχρονο δεν το θυμηθηκα…
λογικα θα την ανεβασουν στο site του mad…ποση ωρα ηταν??

ξαναρωτάω…

ε τώρα και εσύ κόλλημα που έφαγες… λογικά γύρω στις 21:30 … συνήθως από 21:00 εως 22:00 ξεκινάνε όλες οι συναυλίες στην ελλάδα…

εσύ κανόνισε στις 21:00 να έχεις μπει…ι

η συνέντευξη που λέγαμε για όποιον δεν την είδε…
http://www.youtube.com/watch?v=zL09nmCKA7k&feature=player_embedded#!

2 και απόψε…:thumbup::thumbup:

ξερει κανεις πως θα ειναι τα μπλουζακια της περιοδειας???

:wink::wink::wink:

Έτοιμος και εγώ…Το αγόρασα το μεσημέρι από το Public του Συντάγματος.60 ? στην θύρα 5.Καλά να περάσουμε :D:thumbup:(αν και το θεωρώ βέβαιο)8)

Δοκιμασε κανεις να παρει εισιτήρια;
Ελπιζω να μην ειναι μουφα η προσφορα

Προσωπικά θα ήμουν υπερβολικά επιφυλακτικός…

βασικά αυτή η σελίδα έχει διαφημιστεί και στην τηλεόραση… εγώ είχα πετύχει έναν από τους ιδρυτές της στο πρωινό του αντ1 να εξηγεί πως δουλεύει το σύστημα και εντυπωσιάστηκα… βρήκα την ιδέα απίστευτα έξυπνη…
και τώρα βρίσκω την προσφορά απίστευτα συμφέρουσα… εγώ πάντως θα το τολμούσα…

αν τελικά αγοράσεις από εκεί να μας πεις τις εντυπώσεις σου…

Εγώ αν ήμουνα Αθήνα θα αγοραζα το εισιτήριο μέσω tsoonami.
αντιστοιχο με το goldendeals.gr το οποίο και εγώ δεν εμπιστευομουνα στην αρχή αλλά μια προσφορά που είχε με πιτσα χατμε 1 ευρώ καθόλου μούφα δεν μου βγηκε.
So,αν δεν έχεις να δώσει κάποιος 60 ευρώ και έχει στην διαθεση πιστωτική-χρεωστική-προπληρωμένη είναι καλή ευκαιρία πιστεύω.

Xθεσινο Setlist απο τη συναυλια στη ρουμανια

[SPOILER]01. Love In An Elevator
02. Back In The Saddle
03. Falling In Love (Is Hard On The Knees)
04. Eat The Rich
05. Pink
06. Livin’ On The Edge
07. What It Takes
08. Rag Doll
09. Crazy
10. Cryin’
11. Jaded
12. Stop Messin’ Around
13. I Don’t Want To Miss A Thing
14. Sweet Emotion
15. Baby Please Don’t Go
16. Draw The Line

Encore:
17. Dream On
18. Walk This Way
19. Toys In The Attic[/SPOILER]

Καλημέρα σας! Δυστυχώς δε θα μπορέσω να πάω στη συναυλία των Aerosmith, γι’ αυτό πουλάω 2 εισητήρια (θέση στην κερκίδα: ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Α). Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου με p.m. Ευχαριστώ!

1 μερα εμεινε για το μεγαλυτερο live του καλοκαιριου!!!:yahoo::yahoo::yahoo:

κοντευει!θα περασσουμε καλα πιστευω!!