Aντε σε λιγες ωρες θα το ακουμε live!!!
Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και δεν κερδισα.
Μαλλον εδωσα λαθος αριθμο τηλεφωνου …δεν εξηγειται αλλιως. :lol:
Ισως εκανα λαθος φετος, καθως για τους Μεταλλικα χανω ισως τη μοναδικη ευκαιρια που ειχα να τους δω απο κοντα.
Γιατι τα χρονια περνανε και χλωμο να ξαναρθουν Ελλαδα.
Οπως και να 'χει την επιλογη εγινε και καλα να περασετε οσοι πατε.
Και σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ακουσετε MAKE IT, MOVIN’ OUT και KINGS AND QUEENS.
Ευχήσου μας και για το Chip away the stone μπας κ γίνει το θαύμα!!!
:rockon:
Kseroume an exoun erthei idi?Thelo autografo
opoios 8elei as tsekarei auto an k einai ligo arga tuxaia to eida…
Μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι (Και το nickname σου 8) )
ΑΫΠΝΙΑ ΓΑΜΩ! (και ναι, ειναι στο σωστο θρεντ)
Θυμάμαι που λέγαμε παλιά για τους Stones :p. Πέρυσι που είχανε έρθει οι Ac/Dc ούτε άκουσα πότε ήρθαν, ούτε σε ποιό ξενοδοχείο μείνανε και μου κάνει εντύπωση.
Από τι ώρα θα πάτε?
Ναι, ναι
Η ώρα είναι ένα θέμα. Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά, αλλά το σκέφτομαι ακόμη (για ακριβώς πόσο νωρίς).
Ποιοί θα είναι αρένα μπροστα?
Εεε, υπαρχουν συμφορουμιτες που θα την αραξουν απ’ εξω;
ρε παιδιά άσχετο εντελώς αλλά ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις σε μια ψηφιακή για να βγουν καλές οι φωτογραφίες?
:p:lol:
εξαρτάται από την μηχανή… αν δεν ξέρεις και πολλά πράγματα βάλε νυχτερινή λήψη ή αυτόματο…
εγω επειδη δεν την παλευω με την τεχνολογια την εχω παντα στο αυτοματο και βγαινουν κομπλε και τα βιδεα και η φωτο!
ξερουμε τι ωρα θα βγουν οι αεροσμιθ??
9 κ μετα λογικα!!καλα να περασουμε παιδια!!
Ποιοί θα’στε ρε παλικάρια στην αρένα των 80;
ρε παιδιά θυμίστε μου λίγο τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες και τι ώρα βγαίνουν οι LIVAN γιατί βαριέμαι να ψάχνω …
πορτες ανοιγουν 7.εμενα ξερει να μου πει καποιος αν θα εχει εισητηρια εκει κ απο τι ωρα γιατι θελει ενας φιλος
εισιτήρια θα εχει σίγουρα… λογικά τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά και τώρα… αλλά και τώρα να μην είναι ανοιχτά κατά τις 5 πιστεύω σίγουρα… μην σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια… ψάξε να βρεις κανένα τηλ είτε από group eleven είτε από εκδοτήρια καραισκάκι για να σιγουρευτείς…