ok,ευχαριστω,εχεις δικιο,ενα τηλεφωνακι θελει
πήρα εισητήριο μέσω tsoonami 30 eyrw,από τις θέσεις καθήμενου β,μπορείς να πηδήξεις άνετα σχετικά στην αρένα,ΑΕROSMITH με 30 ευρώ!
Τα βλέπω όλα ροζ :lol:
λίγες ωρίτσες ακόμη!
my my baby blue, oh you’re so jaded, and I’m the one thet jaded you 8)
Καλησπέρα και απο μένα…
Παιδιά πήρα και εγώ απο tsoonami εισιτήρια…
Μήπως έχει κανείς ιδέα πώς τα παίρνει κανείς;
Ευχαριστώ:)
Κανεις; Ολοι εχετε λεφτα για εισιτηρια; :lol::lol::lol:
εγω ξεκιναω σιγα-σιγα (μενω κ μακρια)… καλα να περασουμε…:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
εκτυπώνεις το κουπόνι που σου έρχεται στο mail ,και το δίνεις στα εκδοτήρια του καραιισκάκη για να πάρεις το εισητήριο
Το εκτύπωσα…Απλά σκεφτόμουν την ώρα…γιατί έλεγα να πάω μετά το άνοιγμα στις 7…
την κανω κ γω για πειραια.καλη μας διασκεδαση!!!
παιδιά μένω αγ αντώνη στο Περιστέρι. έχω 2 εισιτήρια δωρεάν για Aerosmith αρένα β. οποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου να του τα δώσω αφού δεν θα πάω…
paidia telos ta edosa
2 ΜΕΓΑΛΑ λαθη!! 1ον:κακως χανεις τετοια τεραστια συναυλια… και 2ον: τα λενε πιο νωρις αυτα…
teleuaia stigmi file mou prokipsane provlimata… ti na kaneis… toulaxiston tha paei kapoios allos stin thesi mou…
σωστος man!
άντε παίδες καλά να περάσουμε…
α, έχω προαίσθημα ότι θα ακούσω μαμα κιν…
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/aeosmith.html αληθευει?γτ με ειχε παρει ο αδερφος μου πιο πριν κ μ ειπε γενικα για καποια επεισοδια που εγιναν με παιδια που δεν ειχαν εισητηριο,οι σεκιουριταδες ηταν αρκετα αγριοι απεναντι τους…
ναι ημουν μπροστα οταν εγινε το σκηνικο…απλα ντροπη και αισχος και να πουλουσε τσαμπουκα δε βαρας ετσι ενα παιδι…τωρα πηγαν οι σεκιουριταδες να το παιξουν μαγκες και καλα ημαρτον!!!Μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι…Κατα τα αλλα γ@μσαν οι Αerosmith πολυ ενεργητικοί δεν τους περίμενα ετσι…ΜΠΡΑΒΟ!!!
Με λιγα λογια: δεν ειμαι φανμποης, ουτε εχω σπουδαια επαφη με τη μπαντα, αλλα ενθουσιαστηκα. Εξαιρετικη εμφανιση (ισως λιγο επαγγελματικη, αλλα παντοτε στα ανεκτα πλαισια), φοβερος ηχος, συνδυασμος χιτ-ακιων και λιγοτερο γνωστων τραγουδιων, ενας Ταϊλερ σε αριστη φορμα, ο Περι εσπειρε και πατησε καθε σημειο της σκηνης. Στα μειον ο κοσμος (οταν ξεκινησε η συναυλια, διοτι μετα αν καταλαβα καλα ανοιξαν οι πορτες) και τα ραμολιμεντα (οκ, ενταξει φοβερες γκομενες :)) με τις γοβες, τις μποτες μεχρι το γονατο, τα σκισμενα τζιν και το δηθεν ροκ ατιτιουντ να 'ουμε.
(off topic: Ειδα και τον βλαχο-Χακο, χωρις να εχει ισιωσει το μαλλι αυτη τη φορα)
Αντε και του χρονου (σιγα και μη).
Κόσμος:υπολογίζω γύρω στις 18.000,τα vip άδεια,πολύ υποτονικός όμως,πολλές γυναίκες,οικογένειες,γενικά “φλώρικος κόσμος”,όπως στις περισσότερες ντεμοσυναυλίες.
Οι Aerosmith,πάρα μα πάρα πολύ καλοί,ο ήχος δεν με ικανοποίησε αρκετές φορές
Support άκυρο με τους Aerosmith,πρέπει να πλήρωσαν πολλά λεφτά για να παίξουν.
κορυφαίες στιγμές-dream on,
χειρότερη στιγμή-i don’t wanna miss a thing