Σχετικά με τον ήχο, είναι ίσως η μοναδική φορά που άκουγα σχεδόν πεντακάθαρα κομμάτια μέσα απο κινητού, και μάλιστα στο μπροστά μέρος της Αρένας.
Πολύ καλή η συναυλία, όλη η μπάντα σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλό το setlist. Μοναδική “τσόντα” νομίζω ήταν το I don’t wanna miss a thing, το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη μουσική των Aerosmith. Οι πραγματικοί Aerosmith ακούγονται μέσα από κομμάτια όπως Toys in the attic, Sweet emotion, Rag doll, Back in the saddle, Stop messin around και όχι από αυτή τη μπαλαντούλα που γράφτηκε μόνο για γκομενίτσες που τις αγκαλιάζει ο γκόμενος.
Γενικά πολύ καλό στήσιμο και ορεξάτοι όλοι τους.
μολις γυρισα κ γω!η μπαντα πολυ καλη,ο tyler μας εστειλε!δεν τον περιμενα τοσο καλο!!κατα τ αλλα το κοινο πεθαμενο.
γαμησαν τα παληκαρια…(ναι ρε, παληκαρια ειναι ακομα)…
απιστευτη ενεργεια κ πολυ καλος ηχος… η φωνη του tyler ηταν αψεγαδιαστη,το παιξιμο του perry ηταν απιστευτο με τους υπολοιπους να δινουν τον καλυτερο εαυτο τους…
αν δεν ειχε κ τοσες μπαλαντες θα ηταν η τελεια συναυλια…
καλυτερη στιγμη για μενα ηταν το τελειωμα…toooooooys,toooooys,tooooooys in the attic…
στα πλην ο κοσμος… ψευτοροκαδες, γκομενες που φωναζαν λες κ ηταν ο σακης στη σκηνη (καποια στιγμη αναρωτηθηκα μηπως ημουν στα βραβεια του mad)…κ γενικα ψιλοαδιαφορος οταν επαιζαν τους υμνους περιμενοντας ανυπομονα το i dont wanna miss a thing κ το crazy ασουμε…ααα κ δεν καταλαβα τον κακο χαμο που εγινε στο pink…ημαρτον ρε…
τι ποσοστο του κοινου τα εσπαγε σε μπουζουκομαγαζο χτες το βραδυ???
Αφού το μισό κοινό τουλάχιστον ήταν ζευγαράκια αγαπητέ μου φίλε!!!
Σε καθε συναυλία τα ίδια…
ετσι ειναι!το toys in the attic δεν το ηξεραν οι τριγυρω μου στανταρ!!α επισης!!βαλτε στο λοκο σας τις καμερες τα κινητα κ οτιδηποτε παρομοιο!!
Πολύ καλή συναυλία…Δεν παίζονται στην σκηνή τα παλικάρια…Έπαθα πλάκα και με τον 2ο κιθαρίστα που έχουν…Εκπληκτικός κιθαρίστας κι αυτός !!! Στα πλην και κάτι βλάκες που φώναζαν ‘‘ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ’’ λες και έβλεπαν μπάλα…Και γενικά ο κόσμος ψιλοξενέρωτος αλλά εγώ καλά πέρασα !!! Πάμε για Metallica τώρα !!! \m/
Ήταν υπέροχα απλά.
Ακόμα και τα Κραϊνοτέτοια μια χαρά ήταν, στη συναυλία είναι πολύ πιο δυναμικά απότι στο στούντιο.
Γουάτ ιτ τέηκς είχα πει εξαρχής ότι θα πάω για μπίρες κ το τήρησα. Πάντως ακόμα κ αυτό ήταν συμπαθές στο λάιβ.
Α, και επίσης ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΟΘΥΕΛΛΑ!!!
20 ατομα τουλαχιστον ηταν οργανωμενοι της 7 κ ψαχνονταν…
Ναι και λοιπόν? Τι πάει να πεί δεν ήκεραν το Toys in the attic? Ούτε γω το ξέρω πχ. Καθε φορά “ο κόσμος ήταν ξενέρωτος” “ήταν φλώροι” “είχε χαζογκόμενες και μπουζουκόβιους”. Συναυλία στο Καραισκάκη ήταν, όχι το Download. Ας γίνονται όλα τα λαιβ στο Γκαγκάριν και στο Αν και να παίζει και face control να μην μπαινουν μέσα οι others…
Ουτε εγω το ηξερα το Toys in the attic. 8)
:lol::lol:
noobs…
ησουν στη συναυλια???
εντιτ: ξεχασα να γραψω πριν για το τελειως ακυρο σαπορτ κ τα τραγουδια που επαιζαν πριν τη συναυλια… η αλλαγη rise against-johnny cash τα σπασε…:lol:
Καλά τα λέει ο φίλος.
cryin’ ρε παιδιά. :roll:
Κ απ την παρέα μου πάντως μόνο εγώ ήξερα το Τόηζ. Κρίμα.
Καλά ρε παιδιά τι μιζέρια είναι αυτή;
Ο ένας ο κόσμος ήταν πεθαμένος, ο άλλος οι γκόμενες φώναζαν λες και είχαν το Σάκη μπροστά τους. Έλεος.
Αντί να σκεφτόμαστε το αναπάντεχα θεϊκό λαιβ που είδαμε… :thumbdown:
Όχι, γιατί?
αλλο το ενα αλλο το αλλο… παραπανω απο θεικο ηταν αλλα αναφερουμε κ την αλλη πλευρα του νομισματος…
Μα εννοείται ότι ήταν καταπληκτική η συναυλία και ευχαριστήθηκαν όσοι ήταν μέσα κ μακάρι όλες οι μπάντες να είναι τόσο καλές. Αλλα αν σχολιάσουμε συγχρόνως και κάτι που δεν μας άρεσε δεν σημαίνει ότι είμαστε ανακαστικά μίζεροι.