Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Οι Aerosmith απλά ήταν απιίστευτοι! Δεν περίμενα όλο αυτό. Πραγματικά πολύ καλός ήχος και είναι μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει. Τι να πει κανείς όποιος ήταν μέσα ξέρει.

+1 Για τον κόσμο. Ηταν ξενέρωτος απλά… Όπως είπε κάποιος παραπάνω πόσοι από εκεί μέσα την προηγούμενη ήταν σε σκυλάδικο?!Δεν είναι μιζέρια, το κοινό παίζει μεγάλο ρόλο σε μια συναυλία.

Πάμε για 24 τώρα \m/

Υπαρχει και καποιος που ακουσε καλη συναυλια μεσω κινητου για πρωτη φορα… :lol::lol: οτι ναναι

Σε αυτή τη χώρα αυτό το κοινό υπάρχει, τι να κάνουμε…

Πες τα ρε Guess… Κάθε φορά τα ΙΔΙΑ [-X

Ας έρχονται κ πεθαμένοι ρε. Κ γκόμενες που τσιρίζουν σα να είδαν το Σάκη ρε. Χαλαρώστε γαμώ την τρουίλα μου μέσα γαμώ… Δε σας φταίει ο κόσμος σε τίποτα. Άν πάμε μόνο εμείς στο live που έιμαστε και γαμώ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξαναδούμε συναυλία σε στάδιο. ΔΕΝ είμαστε στα 80’s, η κοινωνία αλλάζει, ο κόσμος είναι αλλιώς… Ας πάνε κ στα μπουζούκια μεθαύριο τί σε κόφτει εσένα; Δεν πλήρωσαν να δουν τη συναυλία; Τσίριξαν γιατί γούσταραν, ίσως έπρεπε να το εκτιμήσεις αυτό αντί να κράζεις… Το συγκρότημα πάντως σίγουρα γούσταρε κ τις τσιρίδες ακόμα. Μάθετε να συμβιβάζεστε με την κοινωνία μωρέ! :stuck_out_tongue:

ε τοτε τι να μου πει οτι δεν ξερεις το toys??? κ εγω πχ δεν ασχολουμαι με καποια παρακλαδια της ροκ μουσικης κ δεν ξερω κομματια απο τοπ συγκροτηματα οπως οι slayer ασουμε…

οταν εχεις σκοπο να πας σε μια συναυλια ομως κ εισαι ψιλοασχετος ασχολεισαι λιγο με την ιστορια της μπαντας κ εστω τα κομματια που θα παιχτουν πανω κατω, δεν πας μονο για να χαιδεψεις τη γκομενα στο i dont wanna miss a thing…

Τα ίδια λέμε…

Λοιπόν το σκηνικό έχει ως εξής. Δε χτυπήθηκε ΕΝΑ παιδί, αλλά ΠΟΛΛΑ παιδιά, κοπέλες και αγόρια. Όσοι είχαν μαζευτεί απ’έξω μήπως και μπούν χωρίς εισιτήριο βίωσαν ένα απίστευτο σκηνικό βίας, όπου 15-20 ΜΟΣΧΑΡΙΑ βγήκαν απο μέσα απο το Καραϊσκάκη με τη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ των ‘πορτιέρηδων’ και στην αρχή ΕΒΡΙΖΑΝ και ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ όλο τον κόσμο με τις χοντροχερούκλες τους. Στη συνέχεια ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ όποιον τόλμησε να πει λέξη ή ακόμα και να μην τρέξει άμεσα να ξεφύγει απο τη μανία τους. Σφαλιάρησαν μια κοπέλα μπροστά μου χωρίς λόγο, άνοιξαν το κεφάλι ενός τύπου μπροστά στο κυλικείο και μας έβριζαν χυδαιότατα όλους χωρίς λόγο. Όλοι φορούσαν μια γκρι μπλούζα, μάλλον για να γίνονται αντιληπτοί μεταξύ τους. Μετά ξαναμπήκαν μέσα με τη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ και πάλι των πορτιέρηδων ή έφυγαν εντελώς.Σε λίγο έσκασε μύτη το ΕΚΑΒ και η ανάπηρη αστυνομία που προφανώς λειτούργησε ως σύγχρονος αστυνόμος Μπέκας και δεν έπιασε απολύτως κανένα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΒΟΔΑΚΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ. Αυτά τα ολίγα συνέβησαν, καρκίνο στους μπάσταρδους και πορδόλυσσα σε όποιον Ντέμη τους έβαλε. Άλλη φορά να τους βάζετε όπου αλλού σας βολέβει όμως, κατα προτίμηση στο έντερό σας, και όχι μπροστά μας.

Τι ειναι αυτό, καινούργιος κανονισμός? Που τα λέει αυτά?

Ναι αλλιώς πρέπει να τρως πόρτα… Τα συμπληρώνεις σ’ένα χαρτάκι μωρέ που σου δίνουν στην είσοδο (σα διαγώνισμα φαντάσου) :wink:

Αν καταφεραν να τραβηξουν βιντεο ισως βοηθησει…

Για να χαλαρώσετε σας μεταφέρω αυτούσιο ένα post από ένα forum που είδα:D
οι ironsmiths για metal ειναι?λενε οτι ειναι το καλυτερο συγκροτημα αλλα φαινετε οτι ουτε η μανα τουs δεν τουs ξερει…λεει ο γερμανοs ,μαλλον οτι ειναι οι καλυτεροι μονο για διαφημηση
#-o:lol:

Για τους Aerosmith λέει

Καταρχάς είμαι μαζί σας στο ότι δεν πρέπει να βαράνε κανέναν.
Δώστε μου όμως να καταλάβω κάτι. Εγώ που πλήρωσα πόσο βλάκας μπορεί να είμαι? Και όλοι οι υπόλοιποι?

bold 1: με το μπλουζακι της συναυλιας?? ναι με πειραζει…

bold2: αμφιβαλλω…ο γερμανος τα μοιραζε με τις κουτες…
καινουργιο κινητο?? τσιμπα ενα εισητηριο…
καινουργιο bluetooth??? τσιμπα αλλο ενα…

bold3: τσιριδες υπηρχαν σε επιλεγμενα κομματια… κ ειναι το λιγοτερο που με πειραξε…

επισης με πειραξε που καμια δεν εβγαλε τη μπλουζα της μπροστα στην καμερα…σ’αυτες πες να συμβιβαστουν…:stuck_out_tongue:

κ ξαναλεω, αν ειχαν ασχοληθει λιγο με το τι θα παρακολουθησουν 1ον καλο δικο τους θα εκαναν κ 2ον θα ειχαμε πολυ καλυτερη παρουσια σαν κοινο…

Πέθανα στα γέλια στο συγκεκριμένο!:lol::lol:

Λοιπόν έχω να παραπονεθώ για τους καήμενους (κι εγώ μέσα) της αρένας β που πριν να μπουν περίμεναν 2 ώρες μέσα στον ήλιο, ενώ της α περίμεναν στη σκιούλα, μόνο ηλίαση δεν πάθαμε :stuck_out_tongue:
Μέσα βέβαια από αρένα β στο κάγκελο έβλεπα πολύ καλά σαν κοντή που είμαι, και το λάιβ πραγματικά φοβερό! είχα ενοχλήσει τους πάντες γύρω μου, χόρευα, τραγουδούσα (το μαλλί το φονικό όπλο) και είδα ένα απίστευτο σόου μπροστά στα μάτια μου! top για μένα φυσικά η εισαγωγή love in an elevator, crying, walk this way- toys in the attic και λάτρεψα την απόδοση του living on the edge. (απόρία: Πόσες κιθάρες άλλαξε ο Perry 8O) Και χρόνια πολλά στον Tom(ωραία στιγμή!) :smiley: Και γενικά η απόδοση ήταν πολλές φορές καλύτερη απότι περίμενα, πέρασα υπεροχα!

Τώρα όσο για τον κόσμο όντως, τι σας νοιάζει αν ο άλλος ήρθε για να τραγουδήσει ή να βρει γκομενο/α ή να περάσει καλά ή οτιδήποτε άλλο? Ο καθένας για την πάρτη του, άσε που σου χαλάει τη διάθεση αν το σκέφτεσαι. Από θέμα εμφάνισης βέβαια είδαν κι έπαθαν τα ματάκια μου με μερικούς :Ρ
Και τελευταίο, όποιος μου βρει το παιδί που έσκασε δίπλα μου στο κάγκελο της αρένας β στο toys in the attic κερδίζει δωράκι! :lol:

[SIZE=“1”]Λακωνική όπως πάντα:-s[/SIZE]

σορρυ…

δεν νιωθω καμια συμπαθεια ουτε για τους μαλακες τους μπραβους που χτυπησαν παιδια αλλα ταυτοχρονα ουτε για τους μαγκες που πηγαν να μπουν τζαμπα…

no at modern music:D

τι εννοεις εσκασε??? σε ποια μερια τις αρενας β ησουν??

Μόνο αυτό πρόσεξες από το κατεβατό ε? :stuck_out_tongue:
Δεξιά, κι εννοώ ήρθε από πίσω για να ναι μπροστά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Μια κοντή με μακρυ μαλλί ήμουν :Ρ

δεξια οπως βλεπουμε τη σκηνη??

Ναι? γιατί τόσες ερωτήσεις? :Ρ Δίπλα σε έναν ψηλό (αρκετά) κύριο ήμουν.

Πολύ θα ήθελα να είχα το κουράγιο να διαβάσω και να σχολιάσω όσα λετε πιο πάνω αλλά νυστάζω…
Μου έκατσε καλή με τσάμπα σετήρι για κερκίδα … πήδηξα αρένα γιατί απλά δεν έπαιαζε να κατσω εκεί πανω… και να ναι καλά ο Νικολάκης από το λύκειο που δούλευε σαπόρτ και με έβαλε αρένα 'α στη συνέχεια …

Το καταχάρηκα …
Το λάτρεψα και ας έμεινα με το παράπονο ότι δεν άκουσα πολλά από τα κομμάτια που περίμενα…

Αυτά νυστάζω και δεν την παλέυω από τις μπύρες … γκουντνάιτ…