ακυρο, ημουν αριστερα κ ειχα μια κοπελα διπλα μου που ταιριαζει στο προφιλ…
Ψηλέ έπρεπε να ήσουν μπροστά να υποστείς τη βία… Τότε δε θα μιλούσες για εισιτήρια. Και δεν είσαι καθόλου βλάκας προφανώς. Καλά έκανες και πήρες εισιτήριο αλλά σε συναυλίες που απευθύνονται σε χιλιάρικα κόσμο ξέρεις οτι παίζει τσαμπατζιλίκι και θα μπορούσες κι εσύ να μπείς έτσι. Και στην τελική είναι ένα εντελώς άλλο, τεράστιο ζήτημα και θα ήταν καλύτερο να μην το ανοίξουμε. Παρακαλώ εσένα και όποιον είδε το αποπάνω ποστ μου να σκεφτεί κάποια πράγματα, όπως ποιός πλήρωσε αυτά τα ζώα και τι ακριβώς έγινε εκεί έξω. Βιντεάκι Τάκαρε λίγο δύσκολο. Ο κόσμος που ήταν μπροστά ήταν 150 άτομα περίπου, όλα έγιναν γρήγορα, και δεν κόταγες να τραβήξεις γιατί θα σε σκότωναν εύκολα. Μακάρι να υπάρχει για να καταλάβετε τι έγινε και μακάρι να βγει παραέξω και να ακουστεί
γεια σας.
ποιο rise against κομματι επαιξε;
ευχαριστω. bb.
παιχτηκε μαλακια… καν’το rage against (the machine)…#-o
κίλλινγκ ιν δε νέιμ οφ. και μετά γεια σας. Αναρωτιόμουν τι γίνεται και μια κοπέλα από δίπλα μου είπε ότι είναι johnny cash
ειπα και γω
to setlist:
(den eimai sigoyros gia thn akribh seira… ean einai, dior8wste)
Love In An Elevator
Back In The Saddle
Falling In Love (Is Hard On The Knees)
Eat The Rich
Pink
Livin’ On The Edge
What It Takes
Rag Doll
Crazy
Cryin’
Lord Of The Thighs
Stop Messin’ Around (Fleetwood Mac cover)
I Don’t Want To Miss A Thing
Sweet Emotion
Baby Please Don’t Go (Big Joe Williams cover)
Draw The Line
Encore
Dream On
Walk This Way
Toys In The Attic
Άσε με να διαφωνώ πρώτον γιατί δεν θα πάω με το σκεπτικό να μπω τσάμπα και δεύτερον αν πάω δεν θα προκαλέσω. Αν με αφήσουν με άφησαν. Δεν αμφισβητώ όσα λες και έχεις δίκιο για την βια. Έχω δει παρόμοια αλλά πιστεύεις ότι όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι απλά περίμεναν μήπως μπούνε τζάμπα?
Τα παράπονα για το ότι βρέθηκαν μπουζουκοβιοι στην συναυλία που διοργανωτής ήταν ο άντρας της μεγαλύτερης μπουζουκόβιας βγάζουν απίστευτο γέλιο ε.
Συνεχίστε.
σωστοοοοος…
εγω πιστευω οτι του χρονου η βανδη θα ανοιξει για τους bon jovi…
χαχαχαχαχαχαχα
Και φυσικά είμαι και κατά της βιας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους τζαμπάτους, αλλά ρε συ μπροστά στα μάτια μου είδα τύπο να προσπαθεί να πάει από αρένα β στην α, και αν δεν τον είχε σταματήσει ο σεκιουριτάς θα είχε πέσει πάνω σε 3 κοπέλες, τη μία από τις οποίες τραυματισε επειδή έσπρωξε πάνω της το κάγκελο. Δηλαδή ντάξει, μπες τζάμπα αλλά μην σκοτώσεις και τον άλλον που ήρθε αμέριμνος να δει τη συναυλία.
Συμπέρασμα πρώτο-Η Ελλάδα δεν έχει κοινό “εκπαιδευμένο” στους Aerosmith,όπως έχει σε άλλα group(acdc,sabbath,purple).
Λογικό να έρθει η κοπελίτσα για να ακούσει τη μπαλάντα από τον αρμαγεδώνα,η μεγαλύτερη για να θυμηθεί την πενταήμερη του
94 όπου σε όλα τα club της ρόδου λίκνιζε τα οπισθιά της στο ρυθμό του walk this way,o τριαντάρης πια που οι ερωτικές του φαντασιώσεις συμπυκνώνονταν στο videoclip του crazy,ή ο πιτσιρικάς που έμαθε ότι το κομμάτι που διασκεύασε ο eminem είναι το dream on των aerosmith,ή και η μαρία που έκανε καινούργια σύνδεση στον γερμανό και πήρε δώρο το εισιτήριο,και έπεισε τον θανάση να μη δει τη βραζιλία,και να δουν τον πατέρα της liv tyler.
Και αυτό που γινόταν το 80-90 ήταν ακραίο(επεισόδια,ξύλο,πανικός σε όλες τις συναυλίες),
αλλά και το σημερινό ήταν ακραίο.
Συμπέρασμα δεύτεροη φράση "δηλαδή εμείς που πληρώσαμε εισιτήριο είμαστε @@#$κες?"εξισώνεται από κάποιους με το ξύλο που έφαγαν κάποιοι που προσπάθησαν να μπούν τζάμπα.
Λες και η σωματική ή προσωπική ακεραιότητα του κάθε συνανθρώπου μας κοστίζει 60-80 ευρώ.
Συμπέρασμα τρίτοΟι πολύ σημαντικοί άνθρωποι έχουν μειωθεί λόγω τις κρίσης,(vip),οι (lip),oι λιγότερο σημαντικοί έχουν γίνει πιό πολλοι.
Συμπέρασμα τέταρτοτι φωνή έχει ο tyler!
Και βέβαια. Κανείς και για κανένα λόγο δεν προκάλεσε, τουλάχιστον δεν κατάλαβα εγώ κάτι τέτοιο. Όταν μιλάς για προκλίσεις πρέπει τουλάχιστον να είσαι μπροστά για να το υποστηρίξεις. Από την άλλη, εγώ που ήμουν υποστηρίζω το ακριβώς αντίθετο. Εκείνη την ώρα κανείς δεν έπρηζε για να μπει, απλά περίμενε ο κόσμος.
Κοίτα επειδή εγώ δεν ήμουν μπροστά στο σκηνικό και γούσταρα πολύ την συναυλία. Θα σου πω μόνο ότι είναι λάθος να βαράνε (το τονίζω) και από εκεί και πέρα η κουβέντα αυτή είναι άκυρη μπροστά σε αυτό το live.
ΥΓ. Θα σταματήσω να δίνω μάλλον λεφτά σε ότι να 'ναι διοργανωτές και τραμπούκους και θα πηγαίνω εξωτερικό. Να σέβονται και τα λεφτά που δίνω για ένα live…
Άποψή μου πως καμία συναυλία δεν είναι πιο σημαντική απο μερικές μπουνιές στη μούρη απο κάποιους ηλίθιους που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΟΣΜΟ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ακόμα και εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος που έμπαινε με εισιτήριο.Αν δε σε πολυνοιάζει για τους τσαμπατζήδες, σκέψου μόνο οτι μπορεί κι εσύ με εισιτήριο αν ήσουν μπροστά να τις έτρωγες και να έτρεχες να γλιτώσεις. Δεν είναι θέμα παρεξήγησης ή κάτι τέτοιο. Ήταν ένα απο τα πράγματα που η διοργάνωση είχε λάβη υπ’όψιν απ’ότι φάνηκε (ανέφερα στο αναλυτικό ποστ οτι μετακινήθηκαν άνετα μέσα και έξω απο τα κάγκελα και οτι φόραγαν ένα άτυπο διακριτικό για να ξεχωρίζονται μεταξύ τους)
εντυπωσιάστηκα με την φωνή του tyler!!! και όλη η μπάντα είχε πολύ καλή απόδοση…
ήταν ευχάριστη έκπληξη… ωραία περάσαμε…
θα συμφωνήσω για τον κόσμο… απίστευτα ξενέρωτος… όπως και να το κάνουμε η ενέργεια που δέχεσαι από τους ανθρώπους είναι το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα σε μια συναυλία ( μετά από την απόδοση της μπάντας εννοείται )…
σήμερα πρόσθεσα και ένα + στο τεραβαιμπ γιατί εκεί και 5-6χιλ κόσμο να έχει δεν σε χαλάει αυτό το κενό που είχαν σήμερα οι κερκίδες σε ένα καραισκάκι με 15+χιλ…
εγώ δεν πήρα χαμπάρι για το σκηνικό με το ξύλο που λέτε… αν είναι έτσι όπως γράφτηκε πιο πάνω πάντως είναι απίστευτα τραγικό…
υ.γ. καλά πως καταφέρατε να γυρίσετε σπίτι τόσο νωρίς και γεμίσατε τόσες σελίδες στο θεμα???
οι aerosmith τα έσπασαν, είχαν τρελό κέφι παρόλο που το κοινό ήταν μέτριο (και το στάδιο γεμάτο λίγο πάνω από το μισό). Σα μικρά παιδία έκαναν(κυρίως ο Tyler)
Αρκετά καλό setlist, αν και έλειπαν τα mama kin και train kept a rollin.
Rag Doll:
http://www.youtube.com/watch?v=LfQ-KzuPI4I
κορυφαία σκηνή tyler-perry με την ελληνική σημαία, το σπάσιμο του ανεμιστήρα στο toys in the attic και τα stop messin round, baby please don’t go, falling in love & sweet emotion (αλλά και όλη η υπόλοιπη συναυλία :p)
Ακολουθουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εικονες.
αντε και τουχρόνου 8)
Για αρχή:
- στα πρώτα 4-5 κομμάτια ο ήχος ήταν κακός, μετά έστρωσε
- το set list ικανοποιητικό
- η μπάντα και ειδικά ο Tyler σε φόρμα
- αν είχε περίπου 15.000 κόσμο είναι καλά, ποτέ οι Aerosmith δεν ήταν πολύ μεγάλο όνομα στν ελλάδα
- απαράδεκτο 1 μπύρα = 5 ευρώ, πατατάκια = 3 ευρώ και ο διαχωρισμός της αρένας
- αμφιβάλω αν τους ξαναδούμε στην Ελλάδα, καθώς οι διοργανωτές μάλλον μέσα μπήκαν…
Aerosmith are back in the saddle again…
Επαναπροσδιορίστηκε ο ορισμός του rock performance χτες φίλοι μου.
Πέραν του ότι σε performance ο Tyler πέρασε στα μάτια μου τους υπόλοιπους της σχολής που έχω δει με τα ματάκια μου, η φωνή του είναι διαμάντι. Σε στιγμές κοιταγόμασταν απορημένοι αν όντως αυτό που ακούγαμε είναι τόσο καλό.
Μέχρι και το Cryin’ ήμασταν για απογείωση, απίστευτα πραγματα. Βρήκα λίγο τραβηγμένα σε χρόνο τα blues & solos, όχι πως και σε αυτά δεν ήταν a class. Το encore μας επανέφερε σε τροχιά απογείωσης και πάλι.
Μεγάλωσα με αρχές Bon Jovi, Aerosmith, Guns N Roses, όσον αφορά στο rock. Έχω δει πλέον και τους 3. Όμως έχω δει Sambora-Bon Jovi και Perry-Tyler. Τους τρίτους όχι όπως πρέπει.
Τώρα πίσω στην πραγματικότητα…
Working like a dog for the bossman
Oh-Oh!
Working for the company
Oh yeah!