Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Θα διαφωνήσω με τον άσχετο από πάνω (:p). Αν και προφανώς λόγω εμπορικότητας η μεγαλύτερη ανταπόκριση από το κοινό έγινε στα τραγούδια του Get A Grip και το I Don’t Want… (μπιαχ) η μπάντα φύσαγε πραγματικά (και έδειξε τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα της) στα blues rock τραγούδια. Αυτοί ήταν πάντα οι Aerosmith, ανεξάρτητα αν έκαναν επιτυχία (και) με άλλο ύφος.

διαβασα τα ποστ γι αυτο που εγινε…απλα εχω να πω οτι βρηκαν και τα καναν…αν ηταν αλλου ειδους κοινο θα κοτευαν κανονικα…[-X[-X

Χάσμα γενεών αγαπητέ μου…:stuck_out_tongue:

Γκρινιάρηδες :stuck_out_tongue: Όλα σας φταίνε πια! Και το λέω γιατί κι εγώ ήμουν ανάμεσα στις “γκόμενες που ουρλιάζανε σαν να βλέπανε τον Σάκη”. Ποιον Σάκη μωρέ;;; Αν δεν ουρλιάξω στον ΘΕΟ Steven Tyler, σε ποιον θα ουρλιάξω, πάτε καλά; Ζηλιάρηδες επίσης :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα, το μόνο που πραγματικά αναγνωρίζω ότι θέλει ΧΟΝΤΡΟ κράξιμο είναι η συμπεριφορά των σεκιουριτάδων στο περιστατικό με το ξύλο (δεν ήμουν μπροστά, απ’ όσα διάβασα το λέω). Δεν συμφωνώ με τη στάση πάω τσάμπα και κάνω ντου, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πέφτουν ψιλές και χοντρές στους ανθρώπους, μη τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Εντάξει, ξέρουμε τι τύποι δουλεύουν συνήθως σε αυτές τις θέσεις, έτσι; Δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά… Πάντως σίγουρα δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό (αλλά επειδή ζούμε εδώ που ζούμε…)

Και ναι, επιστρέφοντας στο θέμα της γκρίνιας - πάτε καλά; ΟΚ, καταλαβαίνω τα περί ξενέρωτου κοινού και μπλα, μπλα, μπλα, αλλά με το που βγήκαν αυτοί οι άνθρωποι στη σκηνή, δεν με ένοιαζε αν είχα δίπλα μου και τον μεγαλύτερο μπουζουκόβιο, αν είχα τον ίδιο τον Κιάμο ρε γαμώτο, ήταν οι AEROSMITH μπροστά!!! Είχατε μάτια κι αυτιά για οτιδήποτε άλλο; Και μόνη μου στην αρένα να ήμουν, πάλι δε θα με χάλαγε.

Κατά τα άλλα τι να πω για τη συναυλία… Ο Tyler μας έκανε ότι ήθελε, στο άνετο. Η μπάντα δεμένη σε απίστευτο βαθμό. Η ενέργεια από άλλο κόσμο. Στο Dream On ήταν σαν να ήμασταν σε άλλη διάσταση. Ουφ… Μάλλον δίπλα στους Stones προσθέσαμε άλλο ένα όνομα που θα μαζεύουμε λεφτά να τρέχουμε να το δούμε κι έξω, ξανά και ξανά και ξανά 8) (Αν και υποσχέθηκαν ότι θα ξανάρθουν, και εμένα δεν είναι να μου υπόσχεσαι κάτι, αα… :lol: )

Υ.Γ. Perry άρχοντα! Υποκλίνομαι!

super το live, σίγουρα πέρασα καλύτερα από ότι στους KISS/WHITESNAKE. Koρυφαίες στιγμές για μένα τα Baby Please Dont Go και Sweet Emotion αλλά όλο το setlist ήταν καλό. Ο ήχος μέτριος στην αρχή, τζάμι στη συνέχεια.

εδώ το video του Dream On:

Εγώ αυτο που ξέρω είναι ότι πολύ εδω μέσα την έχω δεί κάπως. Νομίζουν ότι επειδή ίσως έχουν πάνε σε πολλές συναυλίες ή ακούνε περισσότερα χρόνια Rock τους δίνει το δικαίωμα να βρίζουν, να κράζουν και να ειρωνεύονται τους πάντες.

Ναι oι Aerosmith είναι ΤΙΤΑΝΙΑ μπάντα. Ναι τα κορυφαία τους ταγούδια είναι στα 70s.

Αλλα αυτό τι σημαίνει; Ότι θα πρέπει να κράζετε κάποιον επειδή δεν ξέρει Mama Kin αλλά ξέρει το Pink; Ποιός σας είπε ότι η γνώμη σας αποτελεί φωτεινό παντογνώστη με τον οποίο πρέπει να προχοράρε τα γούστα όλων;

Δηλαδή αν αύριο έρθουν οι UFO, που τους θεωρώ μεν μπάντα με μεγάλη προσφορά, αλλά μ΄αρέσουν 4 τραγούδια τους, δεν θα είμαι άξιος για την συναυλία;

Κατεβείτε μερικοί απο τα καλάμια σας και απλά απολάυστε την μουσική και τις συναυλίες που πάτε. Κάνετε post για το πώς μπορούν να απολαμβάνουν τις συναυλίες όταν είναι συνέχεια με μια κάμερα στο χέρι αλλά σας φαντάζομαι στον μικρόκοσμό σας να αγνοείτε την μπάντα επειδή τσαντίζεστε που ο/η διπλανός σας δεν ξέρει τους στίχους απο ένα τραγούδι του 1977. Ο διπλανός σας πάλι διασκεδάζει με την μουσική!

Σωστός νομίζω.
Τα μπλαζέ υφάκια δεν ευνόησαν ούτε έκαναν καλό ποτέ σε κανέναν, ούτε στις συναυλίες, ούτε στα συγκροτήματα, ούτε στους ακροατές.

γαμώ ητανε. φοβεροι οι αεροσμιθ - μαρεσε πολυ και το σετλιστ 8)

θα πηγαινα ετσι και αλλιως μαλλον, αλλα τελευταια στιγμη επαιξε προσκληση για αρενα α και δεν με χαλασε χεχ

παιδια οσον αφορα το κοινο κτλ, σε λαηβ των αεροσμιθ πατε, τι περιμενετε να δειτε??? μαιηνστριμ/ μτβ ροκ…και γιατι δινετε τοση σημασια πια, σιγα

Πάντως έχει πολύ πλάκα ένας άνθρωπος που ξέρει τί θα πει πληρωμένοι τραμπούκοι από την εποχή μάκαρου να κάνει τα ίδια…:roll:

Μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει! :bow2:

Η μπάντα φορμαρισμένη, ο Tyler μεγάλος καραγκιόζης (με την καλή έννοια πάντα :smiley: ), το σετλιστ φοβερό, ειδικά μέχρι το drum solo δεν πήρα ανάσα! Ήθελα και το “Dude” αλλά δεν πειράζει χαλάλι τους… παίξανε “Rag Doll”!!!

Υ.Γ. Πέθαινα στα γέλια κάθε φορά που ο τραγουδιστής/σκηνοθέτης Tyler κυνήγαγε τον camera-man και του 'λεγε που να τραβήξει πλάνα, μέχρι και κλοτσές του 'ριξε! :lol:

Προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο στο youtube, πολύ καλής ποιότητας αλλά το youtube το κάνει χάλια.Όποιος ξέρει ας μου στείλει ένα p.m
Η συναυλία τέλεια αλλά ο κόσμος χάλια.Αυτά.

Ρε εγώ γιατί δεν έφαγα καθόλου ουρά και μπήκα με το που πήγα? Ποπο τόσο γαμάτος είμαι???

Πάντως για τους τζαμπατζήδες, εγώ ξέρω ότι μια φίλη μου μπήκε χωρίς εισητήριο ε τη συγκατάθεση του πορτιέρη… :-s

Lord Of The Thighs δεν περίμενα να παίξουν αλλά γάμησε πάρα πολύ.

Χαχαχα, ναι, τι γέλιο είχε αυτή η φάση :lol:
Αχ, ας είχα την τύχη κι εγώ να δούλευα για τους Aerosmith και ας με κλώτσαγε και ο Tyler :lol:

ευχαριστούμε το φίλο για τις φωτο που ανέβασε… όποιος άλλος έχει καλής ποιότητας ας τις ανεβάσει…

όσο για εσας που γκρινιάζετε για εμας που γκρινιάζουμε για τον ξενέρωτο κόσμο έχω να πω ότι όταν πάτε σε live που συμμετέχει ( και όταν λέω συμμετέχει δεν εννοώ να ξέρει και να τραγουδάει όλους τους στίχους ) η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θα καταλάβετε τη διαφορά και γιατί είναι τόσο σημαντικός παράγοντας…

όσο για τον ντέμη τι να πω… δυστυχώς μας απογοήτευσε με τις τακτικές του…

+1000000000000000000

Παιδια σας ζητω ταπεινα συγγνωμη που πηγα στην συναυλια και δεν ηξερα ολα τα τραγουδια,σας ζητω συγγνωμη που πηγα με την γυναικα μου που ηξερε μονο 2 κομματια τους,ζητω συγγνωμη που δεν αποθεωνα συνεχεια το συγκροτημα και γενικα σας ζητω συγγνωμη που υπαρχω…

[SIZE=“4”]Steven FUCKING Tyler !!![/SIZE]

αυτο μονο απο μενα… σας χαιρετω με πολυ αγαπη σε ολους σας… σκυλαδες ροκαδες ποπαδες μεταλαδες βαζελους γαυρους ενντ ολ δε νιγκερς ιν δε χαουζ…

Και σε τέτοια συναυλία έχω βρεθεί, και όχι μόνο σε μία. Και φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τους υπόλοιπους που γκρινιάζουν για όσους γκρινιάζουν :stuck_out_tongue: Και ναι, είναι διαφορετικά. Όμως το ξαναλέω, στη συναυλία τη διαφορά την κάνει το συγκρότημα, ο καλλιτέχνης, τελεία και παύλα. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ο καθένας το κοινό που θα γουστάραμε, ούτε να μαζευτεί μόνο αυτό - εδώ δεν μπορεί να το κάνει η ίδια η μπάντα.

Προσωπικά ελάχιστα μ’ ενδιαφέρει. Είναι σαν να πηγαίνω σινεμά, να γουστάρω την ταινία και οι διπλανοί να κάνουν άσχετα σχόλια - τους γράφω. Θα μου πεις, άλλες οι αναλογίες και συμφωνώ, όμως παρ’ όλα αυτά έχω πάψει από καιρό να αφήνω να επηρεαστεί η διάθεσή μου από τη διάθεση ή συμπεριφορά των άλλων στις συναυλίες. Είμαι εκεί μόνο για το συγκρότημα και αυτό μια χαρά τα πήγε 8)

Ναι, μετά από τα μπουκέτα που πέσανε απο τους πληρωμένους, ξαναμαζεύτηκε κόσμος και μετά απο λίγο άνοιξαν εντελώς την είσοδο. Αλλά τι να το κάνεις, κάποιοι δε μπόρεσαν να μπούνε γιατί ήταν στο ασθενοφόρο…

ελα, το ξεχειλωσατε το θεμα με τους σκυλαδες… εγω μια ερωτηση εκανα, τι ποσοστο του κοινου τα’σπαγε το σαββατο στα μπουζουκια?? δεν ειχα σκοπο να ειρωνευτω…:roll::roll::roll:

κ δεν λεμε να ξερεις ολα τα λογια η να ακους τη μπαντα χρονια… προσωπικα 5-6 κομματια ηξερα οταν ανακοινωθηκε η συναυλια αλλα απο τη στιγμη που γουσταρεις αυτη τη μουσικη ασχολεισαι κ μαθαινεις τα παντα… επισης θα παραδεχτω καποιον που δεν ηξερε κομματι αλλα μετα τη συναυλια (που ηταν απιστευτη) θα κοιταξει να ψαχτει περισσοτερο με τη μουσικη…

παντως για να μην νομιζετε οτι το “σκυλαδες” το λεμε υποτιμητηκα, υπαρχουν κ χειροτερα… η βλαχοποπ κ το rnb (ελληνικα κ ξενα)…οι σκυλαδες ειναι πολυ πιο τρου…:metal: αλλωστε ο θεος γονιδης εχει τραγουδι που λεει: “ζηλευω τους ροκαδες κ τους πιτσιρικαδες που’χουν ελευθερη στα στηθια την καρδια”…:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xgHkkBr45sE&feature=PlayList&p=F0E0AD65572A73AC&playnext_from=PL&playnext=1&index=40

κ ναι νευριαζω οταν βλεπω αντρα με μπλουζακι ριαννα κ θαλασσι γυαλια σε συναυλια των aerosmith…κι’ας ξερει τα λογια του toys κ του mama kin…

υγ. ολο κατι θελω να πω για τη συναυλια κ το ξεχναω,fuck…#-o